Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy powinnam to gdzieś zgłosić, muszę wiedzieć

Polecane posty

Gość gość

Chodzi o byłego męża mojej siostry, rozwiedli się ale córka po rozwodzie rodziców zamieszkała z ojcem, teraz ona ma swojego syna, samotnie go wychowuje dalej mieszka z ojcem. Ostatnio tam byłam, weszłam bez pukania to mój były szwagier spał w łóżku z wnukiem, dzieciak był w niego w tulony, kto wie co on tam z nim zrobił, iść z tym na policję i do mopsu?

Gość gość
Zglosic mozesz przyjdzie kontrola z mopsu, ale watpie by cokolwiek wykazala. Poobserwuj ich sama lepiej.

Gość gość
A czemu twoja siostra nie wychowywała córki? Nie mogła czy nie chciała?

Gość gość
Obserwuje ile się da. Chodzę do nich, ale obawiam się, że temu człowiekowi nikt nic nie zrobi ponieważ jest on znanym prokuratorem, będzie się umiał wybronić.

Gość gość
A co w tym.zlego? To już wnuk nie może się tulic do własnego dziadka? Przestańcie wszędzie weszyc sensacje.

Gość gość
Siostra chciała sobie ułożyć życie na nowo, dlatego postanowiła, że córka zostanie przy ojcu.

Gość gość
A ile dziecko ma lat? Może zwyczajnie się przytulił do dziadka a ty aferę robisz

Gość gość
Chłopiec ma siedem lat

Gość gość
Matka zostawiła córkę bo chciała sobie życie na nowo ułożyć???? To jakaś zdzira nie matka.

Gość gość
Jak sobie mamunia życie na nowo ułożyła to co cię obchodzi życie jej córki i wnuka? Najlepiej daj im spokój. Trzeba było dziecka nie zostawiać.

Gość gość
A jakim prawem włazisz do cudzego mieszkania bez pukania? Wychowania cię nie nauczono? Swoją drogą ja często nocowałam u dziadka i zawsze spałam z nim w łóżku (mieszkał w pałacyku i trochę się bałam w nocy). Uwielbiałam jak przed snem opowiadał mi bajki. Bardzo fajne wspomnienie.Moim zdaniem dramatyzujesz i na siłe szukasz haka na byłego szwagra.

Gość gość
Mam nadzieję że to jakaś durna prowokacja i że nikt kochanemu dziecku nie będzie wmawiał że przytulenie się do dziadka jest czymś złym... Swoją drogą, pamiętam taką aferę z małą Polką która z dziadkiem pod namiot pojechała, za granicę, dziadka aresztowali, zarzuty opierały się głównie na tym że spali w jednym namiocie, mogę się tylko domyślać jaki to koszmar dla całej rodziny...

Gość gość
no faktycznie patologia:D 7-letni wnuk przytula się do dziadka:D to ja chyba zboczeńcem jestem, bo mój 7-letni prawie syn czasem spi wtulony do mnie z moim łożku

Gość gość
Tak, ale ty jesteś kobietą, inaczej patrzy się na takie zachowanie wśród kobiet a inaczej wśród mężczyzn.

kretynka, tyle powiem!! Ty wiesz ile razy mój syn spał ze swoim dziadkiem?? Dziadek go usypiał, babcia na dole oglądała jeszcze film, a oni spali razem. Masz jakieś inne przesłanki, ze dziadek wnuka molestuje? Bo chyba to sugerujesz!!

Gość gość
A ja śpię z kotem, czasami sie do mnie przytula, jak ma dobry humor. Pewnie jestem zoofilką. :D Ten temat to prowokacja. Kto wchodzi bez pukania do domu byłego szwagra?

gość dziś Mam nadzieję że to jakaś durna prowokacja i że nikt kochanemu dziecku nie będzie wmawiał że przytulenie się do dziadka jest czymś złym... X Dodanie to samo sobie pomyślałam.