Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

serwery dedykowane SDC

Polecane posty

Gość gość

możecie podzielić się opiniami na ich temat? potrzebuję dedyka na już praktycznie i najlepiej w dobrej cenie - co polecacie?

Nie to forum. Jaki masz budżet i pod co go potrzebujesz? Mam u nich dwa dedyki od 2011 roku i jestem zadowolony.

Gość gość
hehe dzieki, chcę postawić stronę www i najłatwiej mi będzie na dedyku właśnie. a którą masz ofertę od nich?

Gość gość
Na Hekko masz VPSa poniżej 10 zł miesięcznie, czyli w sensie małego konta hostingowego, tym samym znosisz sobie całe mnóstwo ograniczeń, jakie normalnie masz przy koncie dzielonym - a czy tego potrzebujecie? To radzę przetestować na własnej skórze.

Gość gość
Ale przemyślcie czy dedyk ma sens i ładujcie się w niego na siłę. Serwery dedykowane są odpowiednio dopiero pod poważniejsze wymagania np. pod duże sklepy. Jeśli można sobie poradzić na sharedzie, to nie ma sensu inwestowanie w dedyka.

Gość gość
Hosting nie musi być drogi. A czy dedyk? Ma on sens jedynie w wybranych przypadkach. Nie potrzebujecie cudownych parametrów. 99 proc. serwisów daje radę na kontach dzielonych. Serwery są potrzebne jedynie pod większe serwisy.

Gość werka991
Najlepszy serwer dedykowany znajdziesz na https://www.statnet.pl/ Oferta jest bardzo na plus moim zdaniem i warto się nią zainteresować. Ja własnie rozważam zamówienie tam serwera i hostingu na moją nową stronę. Z tego co wiem testować można przez 10 dni za darmo.

Gość gość
Wystarczy Hekko. Kwestia dopasowania parametrów, zwrócenia uwagi na podstawowe zagadnienia i tyle. Nie musicie kupować dedyka czy VPSa. Prawdopodobnie najczęściej wystarczający będzie normalny pakiet hostingowy. Działajcie logicznie.

Gość dzbanko
ja mam pakiet hostingowy z http://2hi.pl/ i wszystko hula mi jak trzeba. Mają serwery dedykowane. ale dla mnie i tak najważniejsze jest to, ze mają pomoc techniczną 24h, w mojej branży wszystko musi działać całą dobę.