Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jestem w 8 miesiącu prztyłam już 30 kg

Polecane posty

Gość gość

czy też tak miałyście . Mam już 30 kg na + . Dodam ze nie objadam sie jakoś bardzo. A tu jeszcze miesiąc przede mną

Gość gość
milej walki z rozstepami

Gość gość
serio? ja jestem w 7 i przytylam 7kg i uwazam, ze to duzo.. cos krecisz malenka ;)

Gość gość
podczas porodu zrzucisz max 15 kg i zostanie ci ponad 15 kg nadwagi :D wcale się nie obżerałaś no na pewno :D

Gość gość
Ja przytyłam 35 kg :). Pół roku po porodzie znowu ważyłam 45 kg.

Ja przytyłam 22kg ale przyznaje że się obżerałam:) co będę dziecku odmawiać haha tylko ze ważyłam 50kg. Po porodzie wróciłam do swojej wagi

Gość gość
Kobieta w ciąży powinna przytyć maksymalnie 15 kg Jak przytyła więcej to znaczy że się obżerała jak świnia.

Gość gość
To zalezy czy mialas niedowage w ciazy i organizm ma wieksze zapotrzebowanie...

Gość gość
Moje dwie koleżanki przytyły mniej więcej tyle - jedna z 22 kg druga ponad 30 - ale obie przyznawały się bez bicia, że się opychały czym wlezie, bo "miały smaka" ... dziś ich dzieci mają 3 (tej od 30+ kg) i 5 lat (tej od 22 kg), a one obie nadal duuuże babki. ale na fitness nie czasu nie ma, nawet na Chodakowską w domu jak dziecko w przedszkolu czasu nie ma, za to na pieczenie ciast i wypady do mc donaldsa czas jest .... obie wzrostu jakos pomiędzy 165-170 cm i ważą ok 80 kg. poważnie. ja mam dziecko 5 letnie, w ciąży przybyło mi 13 kg do samego końca (z 56 poszło na 69 kg). mierzę 164 cm. rok po porodzie ważyłam 60 kg, teraz ważę 56 znowu. i nadal ćwiczę biegam, jem co chcę acz bardzo rozważnie i z umiarem. a one nadal w tłusty czwartek po 4 pączki a co tam ...

Gość gość
Kobieta w ciąży ma tylko nieznacznie wyższe zapotrzebowanie (około 400 kcal więcej). I nie wmawiajcie sobie że ciężarna powinna jeść za dwóch bo to nieprawda 🖐️

Gość gość
Ja przed ciążą ważyłam 45 kg przy 174 cm , w ciąży jadłam jak zawsze, ale musiałam leżeć , brałam leki, zatrzymała mi się woda w organizmie. W dniu porodu ważyłam 80 kg. Pół roku później wróciłam do wagi sprzed ciąży.

Gość gość
no tak, wiecie do wagi sprzed ciazy latwo zejsc ale to cialo juz nie takie jak bylo, zwiotczale, tu wisi, tam sie wylewa. Trzeba myslec kochane bo to ze jestesmy mamusiami to nie znaczy ze kobietami juz nie :) mamy byc seksi mamuski a nie :D

Gość gość
kobieta w ciazy ma jesc DLA DWOJGA a NIE ZA DWOJE

Gość Ewelizarda2015
ja ważę 110 kg i zaszłam w ciążę, trochę się boję, ale mam nadzieję że będzie wszystko ok :)

Gość gość
w 8 miesiącu miałam niecale 10kg na plusie

Gość gość
110 kg ...:O? twoj facet to fetyszysta czy co?

Gość gość
Ja mam 164cm wzrostu i waga przed ciaza 55kg, teraz 7 miesiac ciazy i 6kg na plusie a jem slodycze ;) zeby nie bylo ze sie glodze. Jem normalnie, mlody wazy juz 1500 gram i 45cm dlugi, a moj brzuch w nejwiekszym miejscu to 90cm.. nie wiem gdzie on tam sie miesci :D ale dobrze mi z tym

Gość gość
To tycie w ciazy wynika tez braku ruchu. Jemy posilki jestesmy zbyt zmeczone zeby isc na spacer to dluga do lozka, przed TV itd. Ja w 1 ciazy przytylam 18kg i jak wyszlam ze szpitala wazylam 5kg mniej tyle co dziecko. A potem nawet jak karmisz piersia to spalasz tylko 300kcal wiecej i jak sie bedziesz dalej objadac to nie schudniesz. Ja tez mam dwie kolezanki jedna i druga szczypiorki przed ciaza, potem swoje przytyly ale do dzis pare kg nie zrzucily. Mlode dziewczyny ladne a grube. Aktualnie jestem w ciazy i mam zamiar nie przytyc za duzo i to kontrolowac zn jesc racjonalnie i sie nie objadac!

Gość gość
laski przytyc latwo ale pozbyc sie juz gorzej, chyba kazda z nas to wie

ja jestem w 7 miesiacu i przytyłam 11 kg ale teraz stanełam z waga,przy pierwszym dziecku przytyłam 21 kg na poczatku praktycznie nie tyłam a na koncówke mnie tak przywaliło ze masakra,ale zeszłam ze wszystkiego i bez roztepów bez zwisajacej skóry itp,wiec mysle ze bedzie oki

Gość gość
ja pierdziele przecież to wszystko zależy od organizmu !!!!!! ja w pierwszej ciąży przytyłam ponad 30 kg a wcale się nie obżerałam tylko jadłam normalnie, w drugiej 20 kg i zobaczymy jak będzie w trzeciej bo narazie 19 tydzień i jest 6 kg na +

Gość gość
ja utylam 27 kilo, z 58 kilo do 85, po porodzie wazylam 74 kilo, miesiac po 70, 4 miesiace po 67 i mam nadzieje zejsc do 60 to moje marzenie, mysle ze przy odrobinie ruchu i nie obzeraniu sie w ciagu roku wroce do wagi

Gość gość
i dodam że przy tych dwóch ciążach co przytyłam 30 i 20 kg nie miałam żadnych rozstępów!!! ciało idealne :-)

Gość gość
Ja jadac do porodu wazylam 85kg,rzed ciaza 49.pod koniec ciazy prawie nic nie jadlam,bylam opuchnieta mocno.a ovolnie zero slodyczy,glownie ciemny chleb,warzywa i owoce.dzis minal rok i znow mam 49kg.ale jak slusznie jedna z pan tu napisala,skora wisi.najgorszy flak na brzuchu,ale i dziecko bylo duze-4300.zauwazylam tez na twarzy,ze skora tez juz nie ta.

Gość gość
Ja utylam w ciazy 17 kg, dziecko 4170g. Jadlam normalnie. W kolejnej ciazy zamierzam jesc mniej niz normalnie, bo brzuch byl ogromny.

Gość gość
noo 30 to cholera dużo, moja mama też miała z tym problem, nawet są zdjęcia, ludzie na ulicy zaczepiali i pytali czy to bliźnięta, a ja ważyłam normalnie, nie byłam bułą jak wyszłam już na ten świat, byłam bardzo drobna nawet porównując z innymi dziećmi... natomiast moja bliższa koleżanka odwrotnie, urodziła wielkiego chłopca, a brzuch miała tak mały do 9 miecha, ze szok :)

Gość gość
autorko a moze Ci sie poprostu woda w organizmie zatrzymuje! nie spuchlas przypadkiem?

Gość gość
U mnie na poczatku ciazy waga 50 kg na koniec ciazy 61

Gość gość
A dziecko wazylo 3300

Gość gość
Ja jestem w 7 miesiącu i mam 4 kg na plusie. Waga wyjsciowa 62 kg przy 172 wzrostu.