Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie do osób atrakcyjnych fizycznie. Czy zdarzyło się wam oberwać za urodę

Polecane posty

Gość gość

lub spotkaliście z innymi nieprzyjaznymi zachowaniami w stosunku do was ?

Gość gość
ładna =nic nie robi, nie skala się pracą. A właśnie ja jestem z tych bardzo aktywnych fizycznie gdzie tego typu komentarze mnie dotykają

Gość gość
Miałam wtedy 20 lat. To był chyba mój najlepszy czas w życiu jeśli chodzi o wygląd, miałam piękną figurę i bardzo długie włosy do pasa. Wracałam z koleżanką z dyskoteki główną ulicą mojego miasta. Kiedy przechodziłyśmy obok innego klubu pod wejściem stała grupka osób i podeszła do nas jakaś dziewczyna niska brunetka i zapytała mojej koleżanki czy nie ma papierosa ta odmówiła, więc ta młoda do mnie to samo pytanie czy nie mam papierosa, ja też odmówiłam i wtedy ona chwyciła mnie za włosy i pociągnęła mnie na ziemie i usiłowała kopać, drapać i gryźć. Wyszła mega szarpanina. Nikt mi nie pomógł. To był koszmar. W końcu jakiś chłopak ją odciągnął ode mnie ale to było o wieki całe za długo. Wiem że chodziło o wygląd, bo koleżanka moje odmówiła jej też papierosów i jej nic nie zrobiła a na mnie sie rzuciła

Gość gość
czegos tu nie rozumiesz pomijajac of kors sliniacych sie dupczycieli do wlasnego wygladu tez dobrze miec dystans

Gość gość
ja mam dystans i to duży ale to nie znaczy że takie sytuacje jak w tytule tematu nie zdarzają się

Gość gość
Ja raczej sie nie spotykam z nieprzychylnoscia ale nie afiszuje sie tez z uroda niewiadomo jak, normalnie pracuje itd zauwazylam tylko ze interesanci mezczyzni z reguly sa mili a kobiety bardzo podwazaja moje kompetencje i z reguly sa niemile....

Gość gość
a masz kompetencje?

Gość gość
Mam kompetencje, jestem dobra w swoim fachu a widze ze nawet tu podwaza sie to:D