Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ollaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

rozmowa mojego męża na fb z koleżanką pracy co o tym myślicie? podrywa go chyba.

Polecane posty

Gość gość
autorko skopiuj tą rozmowę i wyślij tym kobitkom z pacy męża. niech wiedzą co nowa sucza o nich wypisuje do twojego męża

Gość gość
Tak się właśnie zaczyna prawie każdy romans z żonatym. Zdzira upatruje sobie faceta i drąży, krąży wokół niego, zaprasza, namawia aż dopnie swego

Gość gość
a później kłamie jak najęta, ze to on ją mamił, rozkochał, biegał za nią z wywieszonym jęzorem, mówił że kocha a wszystko po to, żeby skłócić męża z żoną

nie, ja nie jestem z tych żebym do niej wypisywała czy się z nią umawiała albo wyzywała... nie potrafiłabym wiem jak wygląda, bo mazdjęcia na fb ładna jest ale zupełnie inna niż ja... ma blond włosy, jasną cerę, krótkie włosy w sumie przeciwieństwo bo mnie :-D. Ja mam ciemną cerę, czarne długie włosy. Wczoraj go trochę wypytywałam czy mnie kocha to powiedział, że pewnie i trochę się wygłupialiśmy raczej staram się do niego zbliżyc jeszcze bardziej, żeby widział że ma w domu kobietę która walczy o niego i stara się itd, gotuje mega super wypasione dania, zauwazył to.:) Ale mam pytanie szczególnie do mężczyzn pisałam o tym ale nikt nie odpowiedział... czy kobieta z brzuszkiem jest mniej seksowna? Tzn on się bardzo cieszy z dziecka, mówi do brzucha itd ;) ale jeśli chodzi o seks... przymierzałam wszystkie sexy ciuszki jakie mam po kolei i nie wyglądało do dobrze....

Gość gość
no skro chciał miec to dziecko to liczył się tym, że Twoje ciało się zmieni a pierwszą ciążę jak "znosił"?

no wszystko było ok nasze życie w ciąży nie zmienia się za bardzo, dobrze znoszę ciążę tylko mój wygląd się zmienia ;)

Gość specjalistka od wszystkiego
"Tylko wygląd"???:-D

no a nie???

Gość gość
Krąży ,az dopnie swego? Wiesz co śmieszna jesteś? Facet to nie bezwolny automat.choćby mu gołym tylkiem swiecilq,powinien powieidziec NIE!!!ma wolna wole. Maz autorki jest tego przykładem. Obwinianie tykko kobiet to jakies nieporozumienie. Bidulek,a moze go zg****ila? Autorko nie martw się,dla swojego Meza jesteś śliczna, Nosisz wasze dziecko, Głowa do gory:-)

Gość gość
"eby widział że ma w domu kobietę która walczy o niego i stara się itd, gotuje mega super wypasione dania" X Bosze, jak można się tak poniżać? :o

jeżeli gotowanie dla własnego męża jest poniżaniem się to wspołczuję twojemu :-) nie gotujesz mu żeby się nie poniżac rozumiem, że je ciągle kanapki które sam sobie robi?:-)

On nie wie, że ja wiem nie powiedziałam mu

Gość gość
Wiesz,dla rzadko ,którego mężczyzny mega wypasione obiady sa ważne. Oni chcą mieć zadowolona uśmiechnięta zone, chętna w łóżku. Jak czasem obiadu nie będzie ,nic się nie stanie. Choć ja akurat gotowanie dla swojego Meza za poniżające nie uważam. Sama gotuje również.

ale ja jestem zadbaną, uśmiechniętą żoną chętną w łóżku :-).

Gość gość
Nie martw się. Naprawdę nie wszyscy mężczyźni zdradzają. Jesteś w ciąży ,nie denerwuj się. :-)

a co chodzi o sex appeal kobiet w ciąży?

Gość gość
Wedlug mnie nie powiniej jej odpisywac, i jeszcze te glupie usmieszki. Raczej Cie nie zdradza, ale lepiej za wczasu to rozwiazac, nim kiedys mialby jakis romans z tego wyniknac, np. kiedy u Was zdazy sie maly kryzys. Bo ona ewidentnie tego by chciala. Lepiej dmuchac na zimne.

Gość Lusia00
gość 17.16 Dokładnie! To samo zauważyłam! Żaden facet się tak nie rozpisuje , poza tym styl pisania owej rzzekomej koleżanki i rzekomego męża w ogóle się nie różni

Gość gość
bo widac, ze on tez ja lubi. Inaczej by takie podrywy nie reagowal, tzn nie odpisywal by wcale. Nie podoba mi sie to. Tak ja to widze z boku.

Gość gość
macie racje, teraz tez uwazam ze to prowo, zwlaszcza, ze ten facet pisze troche jak baba. Tez mnie to zdziwilo . kiepskie prowo, ktos chyba nie ma wlasnego zycia :)

Gość Lusia00
"Co prawda pracowałem kiedyś na Twoim stanowisku ale to było dośc dawno teraz jest już kolejna wersja tego programu i pewnie sporo rzeczy nie pamiętam, wiesz że teraz zupełnie czym innym się zajmuje, w zupełnie innym dziale i po prostu nie sądzę żebym zrobił to lepiej niż ona, pewnie sam bym potrzebował jakiegoś szkolenia żeby to odświeżyc." Nigdy nie widziałam, by facet wypisywał tak rozbudowane zdania i to w dodatku dość poprawne gramatycznie.

Gość Lusia00
gość dziś Właśnie. Jestem zdziwiona, że większość kobiet uwierzyła i odpisuje. Prowokacja chyba miała na celu pokazanie, jak podłe kobiety uwodzą bezbronnych mężczyzn, którzy bronią się rękami i nogami przed wspólnym wyjściem z ekipą z pracy na piwo (!?) i zasłaniają rodziną.

Gość gość
Baba z brzuchem wyglada niesmacznie ble

Gość specjalistka od wszystkiego
Lepsza baba z brzuchem niż baba z brodą

Gość prawdziwy mezczyzna1
Uwazam,ze jak sie kocha kobiete to zawsze jest piekna.W ciazy jeszcze bardziej bo nosi czastke nas,poswieca cialo po to zebysmy mogli zostac ojcami.To doceni tylko prawdziwy facet.

Gość gość
to na 100% prowo wybielające zdziry, które ma udowodnić żonom, ze jak facet nie chce to zdzira nic nie zrobi. takie bajki to dzieciom w przedszkolu możesz opowiadać. od kiku lat patrze co takie 2 sucze wyprawiają w formie. przez prawie 2 lata faceci się bronili, lekceważyli szmaciska, uciekali przed nimi a jeden to nawet żone prosił, zeby przyjeżdzała samochodem po niego do pracy. to co dziffki zrobiły? powysyłały anonimy do żon, ze ich mężowie mają wieloletnie romansy. jedno małżeństwo mało się nie rozpadło, bo żona uwierzyła, drugie małżeństwo skłócone i dziffki na tym tylko skorzystały, bo wykorzystały kryzysy do których same doprowadziły, a teraz szantażują facetów, że przynajmniej raz w tygodniu muszą mieć rypanko

Gość gość
To wy macie jakiś dziwnych tych facetów. Mój mąż jak się rozpisze to czytać się aż tego nie chce. Według mnie masz spoko męża i myślę że jest rozsądnym mężczyzna i nie wywinie ci żadnego numeru. Trzymaj się i szczęśliwego rozwiązania ;) Aha a tak na marginesie też gotuje mojemu mężowi obiadki robię śniadania i kolacje , ale mój mąż potrafi to docenić i odwzajemnia mi się tym samym a czasami nawet z nawiązką więc nie uważam, to za poniżenie.

Gość gość
Hm...jak to mówią ; hormony buzują!!! Życie!!!.;)))