Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sandra_Wu

rehabilitacja w Krakowie?

Polecane posty

Gość kryspikos
pewnie, że lepiej pójśc prywatnie jak coś pilnego i ból nie odpuszcza. O tych gabinetach G&R słyszałam, cieszą się dobrą opinią w Krakowie

Gość marymery99
ja chodziłam do G&R na słomczyńskiego, jak mi złapał ból w plecach. Nie mogłam normalnie funkcjonować, więc szybko zapsiałam się na zabiegi. Na szczęście nie czekałam w koeljce, więc szybko przyszła ulga

Gość trejsko
w gabinetach G&R można liczyć na szybką i fachową pomoc. Mnie też postawili na nogi

Gość lesteren
W Krakowie jest klinika Reha Expert - http://rehaexpert.pl/. Praacują tam najlepsi specjaliści, którzy z pewnością pomogą każdej osobie potrzebującej rehabilitacji. Ponadto rehabilitacja może być przeprowadzona z dojazdem do pacjenta.

Gość gośćebeluz
ja trafiłam do G&R na piwnej, bo zależaloi mi na szybkim starcie zabiegów. A w g&R udało mi się od razu, rehabilitant świetnie prowadzi zabiegi, czuję znaczną poprawę.

Gość gośćanigo
też uderzyłabym do G&R. Mój mąz tam chodził na zabiegi i był zadowolony, bo ból dośc szybko minął, a wcześniej męczył się z bólem pleców straszni

Gość gośćgorris
no G&R to chyba najlepszy wybór w Krakowie, ja byłam na zabiegach na Słomczyńskiego i efekt po super. Rehabilitanci bardzo mi pomogli

Gość pink3105
Nie wiem jak jest z kobietami w ciąży, bo nie chodziłam wtym okresie do żadnego gabinetu. Ale bardzo dobrym, gdzie stosują masaże klasyczne jest ośrodek RehaExpert w krakowie. Mają przystepne ceny i nie ma kolejek ;) Poza tym jest możliwość dojazdu rehabilitanta do domu.

Gość gośćtomsi
dużym ułatwieniem jest jak rehabilitant może dojechać do pacjenta, szczególnie na początku po wypadku. Do mnie przyjeżdzał rehabilitant z G&R i byłam bardzo zadowolna z zabiegów i efektów

Gość Latoja
Bardzo dobra opieka, miła atmosfera jest w OpenMedical https://openmedical.pl potrzebowałam szybkiego terminu i na szczęście u nich nie było z tym problemu.

Gość gość
Ktos tam juz wyzej pisał o Reha Expert ale ja tez serdecznie polecam ich gabinet. Rehabilitanci sa bardzo zyczliwi, co dla mojego dziadka jest bardzo wazne. bardzo cieszy sie na kazda wizyte w gabinecie i lepiej sie czuje dzieki rehabilitacji.

Gość gość
no gabinet niczego sobie, szczerze mówiąc bardzo jestem z nich zadowolona. chodziłam do nich sporo i wyleczyli mnie z kontuzji kolana. doskonała rehabilitacja

Gość gośćmarys
ja na zabiegi chodzę do G&R na Piwnej i naprawdę zabiegi bardzo mi pomagą. Po wypadku miałam problem z chodzeniem, teraz jest znacznie lepiej ale i tak przed mną jeszcze trochę zabiegów.

Gość ricarrdo
gabinety G&R w Krakowie to najlepszy będzie wybór w Krakowie. Szybko można zacząc zabiegi i rehabilitanci potrafią postawić na nogi

Gość Koszka

ja chwalę sobie jednak Reha Expert. Dokładnie, z dojazdem do klienta i dokładnie. bardzmo mili i wykwalifikowani rehabilitanci. serio ich polecam

Gość dolka

ja chodziłam na zabiegi na Piwną do G&R i zabiegi to świetna sprawa. Ból w plecach zaczął mi dokuczać już z kilka miesięcy temu, ratowałam się lekami, kremami. A jednak zabiegi dopiero mi pomogły i ból minął ja wróciłam do formy :) 

Gość florys

mi polecał znajomy lekarz ten gazibnet na Piwnej G&R i rzeczywiście po zabiegach było znacznie lepiej. Kontuzja nie wraca na razie, zapomniałam już nawet o bólu 

Gość krystin

ja idę po nowym roku do tegho gabinetu G&R na Słomczyńskiego i mam nadzieję, że po zabiegach wrócę do sprawności. Teraz mnie ból strasznie ogranicza, ledwo wytrzymuję w pracy siedząc przez 8 godzin z bólem nogi. Więc dobrze, że piszecie, że te gabinety G&R są dobre. 🙂

Gość swiatowaPannni

Ja tak jak sporo osob wyzej polecam Reha Expert. Chodziłam do nich na rehabilitacje przez 2 miesiace i bardzo mi pomogla wiec i Wam polecam. Wazne jest zeby na rehabilitacje zapisac sie od razu a nie odkladac to na pozniej. 

Gość Kasolka

no tak, dobry ośrodek więc warto sie tam leczyć - tak mi się wydaje. Także jak dla mnie to jest całkiem niezła opcja, w szczególności z dojazdem do klienta! jest bardzo ok!

Gość herri

ja chodziłam na Piwną do G&R i zabiegi bardzo mi pomogły, ból już mi nie dokuczał po serii zabiegów i odstawiałam leki przeciwbólowe, a wcześniej to zacvzynałam od nich dzień. 

Gość Jola

Ja w Krakowie polecam RehaPro przy Senatorskiej. Moja córka miała uszkodzoną łąkotkę i rehabilitacja przyniosła pozytywny efekt, teraz już jest w pełni sprawna 🙂

Gość ilka

ja chodziłam do G&R i jestem bardzo zadowolona z efektów. Męczyłam się z bólem pleców, po serii zabiegów zaczęłam czuć poprawę i to na długo. 

Gość eris

mi też w G&R pomogli, miałam tam zabiegi po wypadku. Bez tych zabiegów nie wiem jak funkcjonowałabym 

Gość felko

ja poszłam prywatnie na zabiegi na Słomczyńskiego do G&R i od razu rozpoczęłam rehabiltiację i dzięki temu ból szybko ustąpił i nie męczyłąm się długo z bólem 

Gość Laurkkka

Ja mam spore problemy z kręgosłupem przez co często muszę chodzić na różne zabiegi i rehabilitacje. Zazwyczaj wybieram gabinet Reha Expert. Mają bardzo dobrych rehabilitantów i sprzęt.

Gość solor

mi przy bólach pleców pomogli w G&R na Słomczyńskiego. Mają dobry sprzęt, świetnych rehabilitantów 

Gość lerka

ja byłam w G&R na Zachodniej przy okazji rezonansu magnetycznego, bo potrzebowałam rezonansu na już a tam udało mi się za 2 dni umówić. Zrobili mi rezonans kolana, cenowo wyszło mi najtaniej w  Krakowie i opis otrzymałam w ciągu kilku dni. Działają bardzo ekspresowo 

Gość flona

no tam na Zachodniej  w G&R mają naprawdę dobre ceny za rezonans i nie trzeba czekac w kolejce. Ja miałam tam rezonans nadgarstka. Tu mają więcej informacji www.rehabilitacje.org

Gość Pizca

W krakowie chodziłam do Reha Expert – rehabilitacja była bardzo fajnie i dokładnie prowadzona, pomogli mi w ogólnej sprawności. Bardzo się ciesze ze do nich trafiłam.