Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

partner pisze z byla

Polecane posty

Gość gość

Witam. Od pewnego czasu moj facet pisze ze swoja byla... Poczatkowo tlumaczyl,ze to z powodu naszego ostatniego konfliktu, ze chcial zrobic mi na zlosc. Jednak juz dawno sie pogodzilismy i wszystko mialo wrocic do normy a jednak dalej z nia pisze. I to na tematy intymne. Ona jest osoba rozwiazla seksualnie i opisuje mu swoje "podboje". On mowi,ze to tylko jego przyjaciolka. A ja osobiscie uwazam,ze mam prawo żądac aby zerwal z nia calkowicie kontakt. Inaczej ja zerwe z nim. Tym bardziej,ze ja mie mam zadnych znajomych plci meskiej bo on zaraz robi mi sceny zazdrosci. Co myslicie? Z gory thx za odp.

Gość gość
Od razu kopnij go w 4 litery. Przecież on cię zdradza, w tej chwili emocjonalnie. Żaden ale to żaden porządny facet tego nie robi jeżeli jest w związku i kocha swoją partnerkę. Zrób sobie przyjemność i powiedz mu, że zostajesz jego byłą. On nie pozwala tobie na znajomości z innymi kolegami i odcina cię od kontaktów ze znajomymi ale sobie daje zielone światło? A niech płynie jak g****o w kiblu bo tyle jest wart. Szanuj się, poznaj kogoś innego, być może fajniejszego. Nie ma sensu tkwić przy nim, bo to chory związek i ani grama miłości tam nie ma z jego strony. Może jedynie wygoda.

Gość gość
nie tylko pisze ***** pewnie też :D

Gość gość
Nie nie...ze tylko pisze to jestem.pewna, bo pna mieszka za granica. Ale samo to,ze pisze z nia, ze potrzebujw "przyjaciolki" ja powinnam.mu wystarczyc chyba co nie? A poza tym ona mu o swoim.kurestwiw ze szczegolami opowiada to mysle,ze moze on sie do tego podnieca czy cos...

Gość gość
pewnie ją bzyka

Gość gość
No jak jak ona daleko?

Gość gość
sorry nie doczytałam pewnie ją zacznie bzykać jak wróci do polski to nie normalne jest tak czy siak

Gość gość
Nie no podobno ona ma taki z******ty seks,ze do polski za nic nie wroci, bo tu ludzie w lozku zbyt nudni... Ale martwi mnie-po cholere mu to? Jak mu nie wystarczam a i jestem taka zla,ze sie na mnie do niej skarzy to czemu nie pozwolil mi odejsc?

Gość gość
ta jeszcze ci chłop ucieknie za granice żeby poznać tych niesamowitych panów :D

Gość gość
Sama musisz odejsc. On nie odejdzie bo nie ma powodu by to robic...

Gość gość
Ale ja chcialam odejsc...stalkowal mnie i nie pozwolil

Gość gość
Hmm.. Jakbys chciala to bys znalazla sposob by odejsc. Ty nie chcesz odejsc.