Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 34latek_Katowice

Refleksje trzydziestoczterolatka....

Polecane posty

Gość 34latek_Katowice

Mam ciemną karnację. Teraz piszę bez żartów, jestem Polakiem, nic nie wiem o jakimś innym pochodzeniu, Polacy też miewają nieco ciemniejsza karnację jak np. Włosi - ja taką mam. Jestem przystojny obiektywnie mówiąc, nawet nieco podobny do Ronaldo, podobno mam poczucie humoru, wykształcony, 8 lat doświadczenia w firmie jednej z bardziej znanych w Polsce. Jakiś czas temu odszedłem z firmy, szukam pracy, i żadna mnie nie chce....Czasami się zastanawiam co ze mną nie tak. W ciągu roku, 3 razy spotykałem się z dziewczynami w sensie poznawania się po 2-3 miesiącach był koniec. Mam 34 lata, i szczerze przestaję wierzyć że moje życie może jeszcze normalnie wyglądać. W następnym tygodniu wybieram się do psychologa bo trudno już tak żyć bez związku, przyjaciół, bliskości, trudno tak żyć całymi latami. Przystojny, a żadna nie chce, taki paradoks.....A pięć razy mniej przystojni chodzą z modelkami.....

Gość gość
Oj nie martw się życie cię jeszcze zaskoczy na pewno poznasz kobietę swoich marzeń nic jeszcze straconego :)

Gość gość
Lubisz wkładać sobie do pupy różne przedmioty?