Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Musze lecieć do Londynu samolotem za tydzień, ale ja nigdy nie leciałam, odprawa

Polecane posty

Gość gość

odprawa mnie przeraża. Wysiądę na lotnisku (lecę z Warszawy) i wtedy co? Skąd ja mam wiedzieć gdzie iść, potem papiery sprawdzają, odprawa jakaś, gdzie bagaż oddać itp normalnie zwariuje, a lecę niestety sama

Gość gość
przede wszystkim musisz się dokładnie umyć. przed wejściem na odprawę będzie Cię specjalny pies obwąchiwał.

Gość gość
a gdzie masz ten problem ? w warszawie czy londynie ?

Gość gość
w Londynie. odprowadza mnie mój Pakistańczyk ale my ze sobą nie rozmawiamy tylko seks bo ani ja ani on siebie nie rozumiemy więc on mi w tej kwestii nie pomoże

Gość gość
sama to przechodziłam, po prostu idź za wszytkimi ludźmi poza tym wszystko tam jest opisane jak iśc :) nie ma czym się stresować, zawsze możesz jakiegoś polaka o coś zapytać bo z Polski sami Anglicy lecieć nie będą na pewno ;) powodzenia :)

Gość gość
Ja się boje po prostu samych procedur, że nie wiem gdzie do jakiego okienka, albo do jakiego terminala, czy w jakie drzwi wejść i jak to wszystko po kolei ogarnąć z tym pakistańczykiem to podszyw

Gość gość
W Warszawie przeczytaj na tablicy, w którym okienku masz odprawę, stajesz, pokazujesz bilet i dokumenty, oddajesz bagaż i przechodzisz na strefę "bezcłową"(. Pani Ci powie, z z którego wyjścia masz odlot) Wsiadasz do samolotu i lecisz. W Londku wysiadasz i idziesz za ludzmi, na taśmę po bagaż ..i już :)