Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

his infernal majesty

szukam i szukam

Polecane posty

Gość gość
Kazdy z 3 loginow him zber i rozrabiara ma wsrawic zdjecie z karteczka i zeby bylo widac ze to rozne os, moze byc bez twarzy. Znacie sie to ogarnij to....

Gość gość
A jak mozesz udowodnic ze rozrabiara to on?

Gość gość
Ja jestem soba - ale kretynizm, kazde z was moze to powiedziec i kazde z was podobnie sie o sobie wypowiadalo.

poza tym motm ty świnio nie wiem jak zamierzasz się odkupić w moje łaski a chyba że nie zamierzasz bo ty przecież masz wszystko w doopie no tak... dla cb liczy się tylko to aby usłyszeć mój głos... najlepiej zadzwoń o 8 będziemy mieli to z głowy bo teraz to nie zadzwonisz bo pewnie nie umiesz numeru zastrzec :P

Gość gość
HIM w czym cię oszukiwał? Nakryłaś go na zdradzie?

pisał w taki sposób że się zdradzał np że niby studiuje ekonomie na sgh to samo powiedział swoim rodzicom o mnie jak wstyd mu było powiedzieć że "jego laska" nie studiuje.

zbereźnik nie wiem czy mnie zdradzał ale nie był ze mna szczery cały czas co soś ściemniał a jak o cos pytałam walił durnym ruskim hasłem cisze jedziesz dalsze budziesz... nie chcę gadać o nim bo sporo namieszał w moim życiu ale nie jestem taką oszustką jak on i nie bedę go obrabiać za plecami.

Gość gość
HIM to siostra/koleżanka/współlokatorka zbereźnika. Rozrabiara to zbereźnik:) Ew HIM to zbereźnik:)

Gość gość
Szybko się mój miły zorientowałeś, nie ma co hahaha;);)

Gość gość
his infernal majesty wczoraj Trzydziestolatek studiuje ekonomie? Zdarza ci używać mózgu czy idziesz na żywioł?;)

Gość gość
się zjadło, ale przecież nie jesteś głupi;) może lekko upośledzony, ale nie głupi:)

jestes ogromym idiota, ta cala historia ze ja jestem wszystkimi tymi profilami powoduje tylko mase klotni i awantur miedzy nami! czy ty nie rozumiesz ze tego tak naprawde nie da sie udowodnic! ja wczoraj z nimi rozmawialem z jedna i druga. to sa dwie zupelnie inne dziewczyny, wszystko w nich jest inne a mimo to one obie nie wierza, ze ta druga ma tego nika i ze to nie ja pisze :o ja nawet zaproponowalem zebysmy sobie zrobili spotkanie we trojke to one mowia, ze namowie jakies laski zeby sie przyznaly....?! zrozum k***a patalachu ze ktos kto tu pisze moze znac ralnie te dziewczyny, ze one tez moga tu pisac i rozmawiac miedzy soba. zrozum ze nawet jesli bede z taka czy inna siedzial w pokoju i ta druga bedzie pisac na kafe, to ona i tak mi powie ze kogos namowilem zeby to robil! czy ty to k***a rozumiesz??!?!?! to ze wy nie wierzycie to ja mam akurat gleboko we dooopie, ale to ze one nawzajem mi nie wierza, to jest wasza wina cala ta sytuacja....... :o

Przepotężny chuj ci w dupę, tępy wieśniaku ze wschodu. Skończyłem czytać po pierwszym zdaniu. Nie ma was, jesteś ty i twoja schizofrenia. Wypierdalaj póki jestem w dobrym nastroju. :)

Gość gość
o cześć zberku:) miło cię czytać:) co tam nowego? mam nadzieję, że szykujesz jakiś nowy projekcik. Tylko postaraj się tym razem lepiej i wymyśl jakąś mniej żałosną laskę niż ta rozrabiara. Powodzenia i czekamy (z popcornem)

Gość gość
ależ da się bardzo prosto:)

wam nic nie bede udowadnial, ja mowie o nich, gdzie teraz kazda z nich mysli, ze da druga to ja...