Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Katolicy uważają, że dziecko z gwałtu to dar od Boga. Też tak myślicie ?

Polecane posty

Gość gość

Mówią, że usunięcie ciąży to morderstwo i dziecko z gwałtu to dar od Boga za krzywdę jaka ich spotkała...

Gość gość
a co na to zgwałcone przez kler zakonnice mówią ?

Gość gość
Nie,dlatego już nie jestem katoliczką.Nie należę do żadnej organizacji religijnej a mój moralny kompas jest w mojej głowie a nie na kartach świętej księgi.

Gość gość
mysle ze ci ludzie to debile

Gość gość
katolicy to najwieksza swiatowa partia polityczna ,zabijali, kradli a innych strasza diablem .czlowiek ma wolna wole ,jezeli kobieta nie chce dziecka z g****u ma prawo je usunac i to jest tylko jej osobista i prywatna sprawa!

Gość gość
ja jeszcze jak zyje nie slyszylam(a juz zyje dosc dlugo) zeby ktokolwiek powiedzial ze dziecko z g****u to dar od boga jestem katoliczka i czegos takiego nie slyszalam to wyssane z palca chyba ci sie cos przysnilo lecz sie i modl o zdrowie bo o rozum to juz za pozno

Gość gość
te zazarte katoliczki czy kociuchy mowia ze kobieta powinna urodzic to dziecko bo to zycie i ona nie moze zabijac dziecka, chca decydowac o jej ciele, jak sa tacy madrzy to niech oni przejmia plod i rodza

Gość gość
Dziecko zawsze jest darem i cudem narodzin a to jak zostanie poczęte zależy od nas dorosłych ludzi. Chcecie karać dziecko za to co zrobili jego rodzice? Wychowywać nie musicie ale zabraniać dziecku narodzić się z powodu grzechów rodziców jest gorsze od popełnionych przez jego rodziców grzechów.

Gość gość
jestem katoliczka i czegos takiego nie slyszalam xxx widać jestes głucha. Np ludzie z Frondy,biskupi Terlikowski mowił ze aborcja to morderstwo, 'kazał' urodzic 11latce w ciazy gwalconej przez dwoch kuzynow 13 i14 lat. Katole niczym sie nie roznią od islamistow, mam nadzieje ze ktos zrobi w koncu porzadek z kosciolem w polsce i ksieza zamką morde. Niech opowiadują brednie w kosciele a nie w gazetach, telewizji czy szkolach. Bydlaki, zboczency, malwersanci finansowi, jak patrze na te ich obrzydliwe spasione mordy to mam ochote nasrac im na gębe :O ludzie kiedy wreszcie przejrzycie na oczy? Katolicyzm NIE MA NIC WSPOLNEGO z wiarą w Boga i Ewangelią, KK to organizacja przestępcza