Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wyschnieta sperma pomocy!!

Polecane posty

Gość gość

Czesc mam mały dylemat... Robilam chlopakowi dobrze reka i mialam spermę na dloni dlon wytarlam do sucha potem na dworze gdzie jest zimno o tej porze roku stalam na autobus byla to,godzina po 16 autobusem kechalam niecala godzinę w domu poszlam po pewnym czasie do lazienki wymienic tampona i zapomnialam umyć ręce czy jest mozliwosc zaplodnienia?? Czy plemniki mogly przezyc jakims cudem i byc zdolne do zaplodnienia. Dodam ze ja bylam ubrana mialam spodnie na sobie.

Gość gość
Plemniki poza jajkami żyją do 72 h, wiec na 99% możesz być mamusia za 9 miesięcy :D Pozdrawiam i życzę zdrowego dzidziusia

Gość tyra_banks
bu ha ha ha :D

Gość gość
Moze ktoś mądry sie wypowie?

Gość gość
nie jesteś w ciąży

Gość gość
W pierwszym liście masz odpowiedz. Istnieje duże ryzyko niechcianego dziecka

Gość gość
Miałaś plemniki na dłoniach i jechałaś autobusem ? Jesteś nieodpowiedzialna. Mogłaś zapłodnić kobiety stojące obok Ciebie. Może one też już są w ciąży

Gość gość
Chyba masz okres ,jeśli tampon wymienialas?wiec możliwości ciąży nie ma raczej. Ja sie tylko zastanswiam,jak mogłam wymieniać ten tampon brudnymi rękami.Jesteś fleja...

Gość gość
moga zyc dlugo poza cialem ale w dogodnych warunkach a nie na rece, w zimnie, przez taki czas, i w ogole tampona?? to ty nie wiesz, ze skoro masz okres to niemozliwe jest jajeczkowanie? boze co za ciemnota

Gość gość
No i przez takie jak ty za rok nie da się wsiąść do autobusu bo będzie cały zapchany wózkami :o

Gość gość
odszukaj teraz wszystkie pasażerki tego autobusu. Niech biedaczki chociaż wiedzą kto jest ojcem