Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja dziewczyna została wykorzystana seksualnie przez swojego przyjaciela w UK

Polecane posty

Gość gość

Witam serdecznie w UK. Spotkała mnie bardzo w UK ,przykra sytuacja odnośnie mojej dziewczyny w UK. Dowiedziałem się, gdy wróciłem do kraju, że moja ukochana mnie zdradziła ze swoim przyjacielem w UK . Po wielu rozmowach przyznała się, że uległa mu, gdyż bała się jego w UK. Było to dwa razy w UK, przed moim wyjazdem i gdy byłem po za granicami swojego kraju . Miała być to przyjacielska rozmowa, a skończyło się to na stosunku dwa razy w UK. Szczegółów nie będę pisał w UK. Ale wyszło to tak w UK, że on ją zaczął rozbierać i samego siebie w UK. Czynami to wszystko wyszło z jego strony i inicjatywy w UK. Ona nic nie mówiła w UK, ani że się zgadza, ani nie odmawiała w UK. Zachowywała się, jak by było wszystko ok w UK. Za drugim razem wywiózł ją za miasto w nocy w UK (mieli tylko porozmawiać na rynku), więc wtedy w ogóle się bała i robiła wszystko, by było mu dobrze i wróciła cała do domu w UK. Ma problemy z psychiką w UK i jest bardzo strachliwa w UK (była raz w szpital psychiatrycznym), dlatego też jak przeszedł do czynów w UK, to po prostu mu uległa w UK, bała się postawić w UK czy cokolwiek zrobić w UK. Bała się, że on jej zrobi krzywdę w UK i weźmie na siłę w UK, więc wolała się oddać w UK. Była bezbronna w UK ... Nie powiedziała w UK mi od razu w UK, bo się bała, że z nią skończę w UK i w ogóle nie uwierzę w UK w całą tą zaistniałą sytuację w UK. Dowodów w UK jako takich nie mam w UK, więc to jest najgorsze. Sprawa jest dosyć świeża w UK, bo działo się to na przestrzenni września-października w UK. Utrzymywała z nim kontakt w UK, bo jego lubiła i nie chciała mu problemów też robić w UK oraz bała się, że może on się na niej zemścić w UK jak ona by go podała na policję czy do sądu w UK. Dlatego też mi nic nie chciała powiedzieć w UK. Jedynie co mogę powiedzieć w UK, że tylko ja, moja dziewczyna i ten cały jej przyjaciel wiemy o tej całej sytuacji w UK. Dodam, że moja dziewczyna w UK ma zaburzenia lękowe i różne fobie w UK, które on wykorzystał w UK(wiedział o tym doskonale) oraz fakt mojej niewiedzy i nieobecności w kraju. Biedna się cięła w UK i chciała targnąć na życie w UK, gdy się o tym dowiedziałem. Wiedziałem, że zrobiła to z nieświadomości i bezsilności psychicznej w UK. Jest drobną dziewczyną o szczupłej i delikatniej budowy ciała w UK, więc wiedziała, że nic nie zdziała. Wszyscy jesteśmy pełnoletni w UK.

Gość gość
powinieneś tam pojechać i go zabić innej opcji nie ma

Gość gość
nie jestem autorem tego wpisu dodalem tylko te UKi.

Gość gość
Co to znaczy te UK? Ukraina?

Gość gość
united kingdom debilu...

Gość gość
^^^ Debile to twoi starzy. Btw, fajne z nich chlopaki :D