Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kijekk

na prezent uchwyt na telefon do samochodu

Polecane posty

Gość gość
Moim zdaniem to bardzo dobry pomysł, generalnie wszelkie akcesoria i gadżety elektroniczne na pewno się sprawdzą,teraz na www.Stonki.com.pl są ciekawe promocje, warto zerknąć i wybrać coś na prezent.

jeśli mowa o bezpieczeństwie to przydatna jest też kamerka do samochodu - wideorejestrator

Gość minira
Takie gadżety zawsze się przydają :)

Gość Igor Tesel
Również stawiałbym przede wszystkim na akcesoria, które będą użyteczne i ze swojej strony mogę śmiało polecić na prezent pilot samokopiujący sygnał http://www.jbpartner.pl/pl/c/Piloty-samokopiujace/211 dzięki temu można się zabezpieczyć przed zgubieniem swojego fabrycznego pilota bądź jego przypadkowym zniszczeniem. A każdy/a z nas wie jaką jest wygodą.

Gość jora
w sferisie kupowałam na promocji

Gość gość
Polecam www.absorb.pl , jak dla mnie to maja chyba najlepsze uchwyty samochodowe do telefonu. Zajrzyjcie, ogromny wybór w bardzo niskich cenach. Ja kupowałam tam również świetne etui na telefon. :)

Gość gość
Myślę,że taki uchwyt jednak bardzo często się przydaje w samochodzie więc warto go mieć :) Ja swój kupiłam w Teletorium, do tej pory świetnie się sprawdza

Gość gość
Myślę, że to spoko prezent jeżeli nie ma a by się przydał. Osobiście polecałbym ten uchwyt https://www.al.to/p/432395-uchwyt-do-smartfonu-iottie-easy-one-touch-4.html Szybki montaż, możliwość regulacji rozpiętości ramion, kąta nachylenia oraz kompatybilność z większością smartfonów na rynku to jego główne cechy. Ma naprawdę mocną przyssawkę, do tego oferuje możliwość swobodnej zmiany położenia w pionie, w poziomie, pod skosem, a także posiada teleskopowe ramię. Uchwyt jest kompatybilny z telefonami o szerokości do 89 mm. Zdecydowanie polecam!

Dobry pomysł i na pewno przydatny gadżet. Sprawdziła bym ofertę sferis mają dobre uchwyty na magnes lub te montowana na kratkę. Raczej odradzałabym te na szybę ponieważ nie potrzebie zajmują miejsce i mogą ograniczać widoczność.