Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ewelcia2802

Pomoc z opieki społecznej o dofinansowanie

Polecane posty

Gość gość
ludzie czasem się rozstają, takie to dla ciebie nowe i dziwne, pierwszy raz słyszysz żeby ktoś się rozstał??? dobra, zresztą ja też stąd spadam,konwersacją z wami nie będę zniżała się do waszego poziomu, jacy wy jesteście malutcy....

Gość gość
rozstanie rozstaniem,- dała sobie zmajstrować dzieciaka świadomie -mieszkając z matką i 3 rodzeństwa.. no proszę....:D

Gość gość
nie ty autorko jesteś wielka. Zaplanowana ciąża mieszkając u matki:D:D:D:D w wieku 19 lat to się uczy albo pracuje... a nie dziaciaka robi

Gość gość
Tym bardziej że matka sama wisi na mopsie :/

Gość gość
idź żebrać do mopsu zamiast w necie tłumaczyć jak zaplanowałaś te dziecko

Gość gość
ale miała plan.. z doppy ale plan :-o

Gość PROWOKACJAAAA
Ten temat to prowo.Gdyby komus zalezalo na info to by sie udal do opieki i zapytal.Gimbaza siedzi i ma z was polewke a wy sie podniecacie.🖐️

Gość gość
Ja tez sie dziwie, ze autorka chciala dziecko. to ze facet zarabial 4000,- i chcial dziecko, nie znaczy ze ty powinnas chciec. Widzac swoja matke i rodzine powinnas wlasnie myslec, ze musisz skonczyc szkole, znalezc prace i wtedy myslec o dziecku. Teraz to bedziesz tynk gryzla i patrzec jak pomoc spoleczna ci dzieciaka zabierze, no bo za co sie utrzymacie?

Gość gość
Ewelcia, a powiedz mi jakim cudem ty masz zaliczkę alimentacyjną, jeśli jesteś pełnoletnia, a nie uczysz się? Jeśli obywatel Polski, w momencie ukończenia 18-stu lat się nie uczy, to obowiązek alimentacyjny ustaje.

Gość gość
g****o was to obchodzi, ma to ma. Nie musi się wam tłumaczyc

Gość gość
Widzac swoja matke i rodzine powinnas wlasnie myslec, ze musisz skonczyc szkole, znalezc prace i wtedy myslec o dziecku. xxx Ewelcia się nie uczy. Napisała wyraźnie: bezrobotna. Gdyby chodziła do szkoły napisałaby to zamiast słowa bezrobotna. Też myślę, że to prowokacja.

Gość gość
skoro pasożytuje na naszych pieniądzach bo jest niewydolna życiowo to jej zasranym obowiązkiem jest tłumaczenie się

Gość gość
mi to nie wygląda na prowo. Mnóstwo takich dziuuń jest na szlachetnej paczce

Gość gość
No bezrobotna, bo majac 19 lat to powinna chodzic do szkoly!!!!! Myslec o przyszlosci, a nie....dala sie kolesiowi przeleciec, a tej ja olal....powinna znalezc kogos kto by chcial to dziecko zaadoptowac - adopcja ze wskazaniem, to moze by jej pomogli finansowo w czasie ciazy.

Gość gość
gość dziś g****o was to obchodzi, ma to ma. Nie musi się wam tłumaczyc xxx Autorko to ty? Wkurzyłaś się, bo wpadłaś jak śliwka w kompot? 19-latkowi jeśli się nie uczy nie przysługują już prawnie alimenty, a tym bardziej zaliczka alimentacyjna, która jest wypłacana z podatków społeczeństwa. To mnie obchodzi, bo moje podatki robią dobrze jakiemuś gnojkowi, któremu się płacić nie chce :) Zwykłe nieprzemyślane prowo.

Gość gość
gość dziś No bezrobotna, bo majac 19 lat to powinna chodzic do szkoly!!!!! Myslec o przyszlosci, a nie....dala sie kolesiowi przeleciec, a tej ja olal....powinna znalezc kogos kto by chcial to dziecko zaadoptowac - adopcja ze wskazaniem, to moze by jej pomogli finansowo w czasie ciazy. xxx Czytaj dalej, ona pisze w kolejnych wpisach, że pracowała. Ona nie jest uczniem. Jeśli ma 19 lat w tym roku, to w grę wchodzi tylko i wyłącznie technikum. Temat jest prowokacją. Może Ewelcia pisze w imieniu koleżanki z klasy. Albo prowo, albo ktos inny ma problem.

Gość gość
Gosci 13:43 - czy ty czytac nie umiesz? Napisalam, ze POWINNA sie uczyc, a nie nic nie robic!!! Ja umiem czytac ze zrozumieniem i rozumiem, ze pracowala zamiast sie uczyc...A gdzie ona bez szkoly mogla pracowac????

Gość gość
No niestety autorka się wkopała, o ile to prawda, a nie wymyślony temat. Skoro faktycznie jej matka ma alimenty, to ona powinna się uczyć, a jeżeli się nie uczy to skąd alimenty dla 19-latki? Kolejna sprawa, jeżeli faktycznie jej matka ma te alimenty, to nic dziwnego, że matka je zabiera, przecież musi kupić jedzenie również dla niej. Nie wierzę, że nie ma co jeść, przecież gdyby nie miała własnych dochodów, a matka jeść by nie dała, to umarłaby z głodu... Autorko, trzeba było za tego chłopaka swojego najpierw wyjść, wyprowadzić się z domu, zamieszkać razem, a nie myśleć o dziecku w wieku 19 lat... On chciał- nie bądź śmieszna! Gdyby był przynajmniej Twoim mężem, mógłby mieć prawo chcieć, a tak trzeba było mu powiedzieć, że najpierw ślub, później dziecko! I zabezpieczać się podczas seksu!