Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Beatka12

Jak żyć bez kochanka 3

Polecane posty

Gość gość
Wyczuwam negatywny nastroj i bardzo mi sie to nie podoba. Poprosze natychmiast o usmiech :)

Gość gość
Ja was opuszczam na jakis czas gdyz zbieram sie do domku. Macie byc grzeczne pod moja nieobecnosc :p

Gość gość10lat
pocieszny jesteś :-) a może masz zdolności telepatyczne ? ;-)

Gość gość10lat
niestety ledwo widzę na oczy, jestem chora. chyba grypa. więc też już się pożegnam. dobranoc.

Gość gość
Niestety jak Kaszpirowski nie jestem, przez ekran nie lecze :p,ale kciuki moge potrzymac, za walke z choroba. Papa :)

Gość gość10lat
dzień dobry mili :-) dziękuję . no to mamy kciukowy remis ;-) dziś o wiele lepiej się czuję, ale i tak bez lekarza się nie obędzie. życzę dużo zdrówka, słońca i miłego dnia dla wszystkich :-)

Ja za siebie już dziękuję:-) mam nadzieje że będzie miły, na pewno słoneczny .Od rana myślę o zimnym szampanie:-( .Życie bez kochanka daje o sobie znać:-D

Gość Makras
dzien dobry... witam wszystkich:-)

Gość Arancia
Witam w ten piekny wiosenny dzien:)

Gość gość
...witam wszystkich, poczytałem troszkę wątek, trochę potrafię wczuć się w sytuację, wiem co to rutyna i przyzwyczajenie w związku, wiem co oznacza powiem nowości nie tylko w sexie ale i tym dostrzeganiu w kobiecie kobiety ... to potrafi działać jak narkotyk i umie na prawdę uzależnić i pozbawić zdrowego rozsądku. Prowadzi również często do tego, że w dotychczasowym partnerze zaczynamy widzieć same wady, to co dotychczas tolerowaliśmy i umieliśmy z tym żyć nagle urosło do rozmiarów spraw nie do wybaczenia, potrafimy znienawidzić, czuć wręcz obrzydzenie ... po czymś takim nie tylko trudno zapomnieć o kochanku/ce ale i przede wszystkim wrócić do tego co było w związku, do normalnych, przede wszystkim szczerych relacji .... po prostu po przekroczeniu pewnego progu nie ma powrotu do normalności.

Gość gość
...nie twierdzę że już nie może być dobrze ale już na pewno nie tak samo, inna sprawa ze wiele zależy od progu wrażliwości każdego z osobna, ...no i chyba nie mówimy o sytuacji kiedy sprawa romansu się sypnęła ...

Gość gość
Jak i po przekroczeniu pewnego progu wszystko może wrócić do normalności. Jest też taka opcja.

Gość gość
...istnieje :) jak powiedziałem wszystko zależy od progu wrażliwości :) i tego co ktoś uznaje za normalne :)

Gość gość
co tak wszystkich wymiotło ? :)

Gość gość
...ale jak pozamiatane można zaczynać od nowa :) ...wtedy też najczęściej okazuje się jak mocno "kochał" kochanek czy kochanka ...bo jeżeli pozamiatają oba związki to może i dobrze bo sobie jakoś ułożą życie we dwoje, ale jeżeli któraś strona traktowała romans "lżej" i jakoś poukłada swoje sprawy wtedy nie będzie miło ...pomijam już sprawę uczuć i tego co przeżyją same rodziny ...

Relacje między kochankiem a kochanką to po większości pożądanie, często mylone z miłością.Byłe kochanki i obecne gdzie jesteście?

Gość gość
Witam drogie panie, te z zachodu, te z centrum i Arancie :)

Gość gość
Na "pana" to trzeba sobie zasluzyc :p

Gość gość
Tak sie tylko draznie z toba ;)

Mógłbyś dzisiaj w takim razie sobie zasłużyć...Potrafisz temu sprostać?

Gość gość
A co musialbym w takim razie sprostac? No chyba nie szukasz podniecenia z mojej strony? :D

Gość gość
*uczynic

Wstydzę się napisać:-D bo taka grzeczna się ostatnio zrobiłam, tylko grzeszne myśli pozostały:-D