Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ciąża i stres

Polecane posty

Gość gość

mam wszystkiego dosyć. mam ochote sie zabić. Wpadłam dzisiaj w szał, płacze ciągle i szkodze dziecku. nie chce mi sie zyc

Gość gość
To nie stres, to hormony:-)

Gość gość
hormony sa odpowiedzialne za stres wiec na jedno wychodzi. mam dosc swojego "partnera"..nie mam wsparcia, pieniedzy, wszystkiego dosc. nienawidze go i chciałabym go zabic

Gość gość
No ale co Ci mamy powiedzieć. Niezbyt madre sa te teksty o zabijaniu. A skoro wiesz ze szkodzisz dziecku to wyluzuj się, zrob sobie herbaty, uczesz ładnie, umaluj i idz na spacer. Pooddychaj świeżym powietrzem i spojrz na wszystko z perspektywy.

Gość gość
siebie zreszta tez bo narazam dziecko na stres od samego poczatku ciąży

Gość gość
To się ogarnij dziewucho! Dziecko się na świat nie prosiło! Ile Ty masz lat zeby się tak nad sobą uzalac???

Gość gość
25. nie tak wyobrażałam sobie czas ciąży..moja jest koszmarem. nie umiem nawet zapewnic spokoju mojemu dziecku.

Gość gość
a ten mój facet jest po prostu bezndziejny..nigdy nie zdecydowałabym sie z nim na dziecko gdyby nie wpadka. Z drugiej strony, gdyby nie nieplanowana ciąża, to być może nigdy bym nie miała dzieci

Gość gość
dziś : wiem, że sie nie prosiło. jak sie urodzi, dam mu całą swoja miłosc i będę sie starała zapewnić wszystko co najlepsze. Sama jednak wszystkiego nie zdziałam a ten palant, z którym jestem jest nawet nie rozumie, ze już na tym etapie powinien mi zapewnic spokój i wspierać, a nie denerwowac

Zmiany hormonalne w ciąży powodują rozchwianie emocjonalne. W którym tygodniu jesteś? Poziom hormonów zazwyczaj najbardziej dokucza w I trymestrze. Dodatkowym obciążeniem dla Ciebie jest brak wsparcia partnera. Spędzaj czas z bliskimi Ci osobami - rodziną i znajomymi. Zajmij się czymś przyjemnym. Dużo śpij i zadbaj o odpowiednią dietę. _________________________________ www.pomocwwarszawie.pl