Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 17majka

obfity okres, pomocy!

Polecane posty

Gość 17majka

Cześć, jutro i w niedziele bedę pracowala w galerii jako hostessa. Ale akurat dostałam teraz okres. Wiem, że jutro będzie najbardziej obfity. Normalnie drugiego dnia chodzę co godzine, nawet częściej do wc. Mam tam stać i spacerować przez 5,5 godziny. Nie będę miała żadnej przerwy. Dostałam od agencji stroj. Jak na złosc biale bardzo przylegające legginsy i bialą obcisła bluzke. Bardzo sie boje jak to przetrwam. Gruba podpaska na noc moze sie odznaczac (dodatkowo jestem chuda), a tamponów nie zakladam. Poradzcie jak sie zabezpieczyć.

Gość gość
spróbuj jednak tampony to najlepsze rozwiązanie

Gość 17majka
kiedyś pare razy zalozyłam tampon, ale odczuwam straszny dyskomfort, źle mi sie aplikuje i pocieklo mi bokiem. Nie da rady. za duze ryzyko

Gość gość
no to nic innego ci nie możemy doradzić :o

Gość 17majka
moze znacie jakies ekstra cienkie i chlonne podpaski?

Gość gość
To załóż tampon i podpaske, to najlepsze rozwiązanie

Gość gość
Najlepiej to pojdz jak najszybciej typ lekarza bo taka obfitość jest już chyba poza normą

Gość gość
A nie możesz z tym przemiłym tematem spadac na" Antykoncepcja, płodność, ginekolog" . Ale po co nie? Niech każdy kto akurat np je kanapkę poczyta o twoich brudach w gaciach. Zero wstydu.

Gość gość
dyskausja ogólno to ogółno - o wszystkim - nie pasuje Ci temat to nie wchodzi - jedyną opcją jaką widzę to właśnie tampon i podpaska - i wymieniaj tampon co godzinę - kup te najmniejsze będzie ciekło ale pora częśc będzie w tamponie