Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sheyrli

Skaza białkowa i bóle brzuszka

Polecane posty

Gość Sheyrli

Otóż mój maluszek ma 6 tygodni , od samego początku miał problemy z brzószkiem , męczyły go wzdęcia . Piersią karmiłam tylko około 2 tygodni ponieważ miałam bardzo mało pokarmu i nie szło go moim mlekiem wykarmic , zaczelam dokarmianie mlekiem NAN , dziecko okropnie się meczylo przeszlam na Bebilon (juz bez mojego mleka) ,bóle brzuszka pozostaly i zaczelo się ulewanie a czasem nawet wymioty , pojawiła się wysypka ,jak się okazało dziecko ma skaze białkową ewidentnie nie akceptował tego mleka , a pediatra zamiast przepisac mleko na skaze kazała mi czekać tydzień i karmic dalej bebilonem , jedyne co usłyszałam to to ze jak się pogorszy to wtedy ''moze'' przepisze bebilon pepti , moje zdziwnienie bylo ogromne bo jak dziecku ze skaza mozna podawac dalej zwykly bebilon z zawartoscia bialka krowiego? Nie mogłam patrzec jak moje dziecko sie meczy i sama poszłam po Nutramigen do apteki , stosuje go juz ponad tydzien jest troche lepiej , wysypka powoli ustepuje ale bole brzuszka i ulewanie jest nadal(troche mniejsze) , dziecko zalatwia się codzienie , stosuje takze codziennie espumisan , masuje mu brzuszek , mały duzo na brzuszku spi ,ale to malo pomaga , nie wiem juz co robic moze tydzien to jeszcze za malo na poprawe ze strony brzuszka ? moze z organizmu musi ''zejsc'' tamto mleko? a moze zaczac stosowac probiotyki np Latopic? Ktoś miał podobny problem i może się wypowiedzić? z góry dziekuje.

Gość gość
g****o tu kogo obchodzi twój maluszek

Gość Sheyrli
jezeli nie masz nic do powiedzenia na ten temat to sie nie wypowiadaj

Gość gość
espumisan na wzdęcia, śmierdząco pierdzi Twój synek kotku?

Gość Sheyrli
Nie , napisalam przeciez ze dostaje espumisan

Gość gość
autorko, zrób mu siostrzyczke, czy Twojemu facetowi jeszcze staje?

Gość Sheyrli
A czy Ty masz mózg? może i masz ale widac ze nie funkcjonuje. Nie bedę odpowiadała na tego typu komentarze , jezeli sie nie ma czegos na dany temat do powiedzenia to nie powinno sie wypowiadac , czekam na odpowiedz osoby która miała podobny problem i może pomóc a nie na wywody takich jak Ty :)

Gość gość
Nıe przejmuj sıe takımı ıgnorantamı...nıe ma co robot to sıedzı na kafe ı pısze co popadnıe ...moja droga ja tez mam stan ze skaza bıalkowa teraz to juz 5 latek ı w tym roku testy wyszly totanıe na 0 czylı mamy po skazıe ale to co my przeszlısmy z tym dzıeckıem przeszlısmy pıerwsze 3 mıesıace to ıstny koszmar dla dzıecka najbardzıej...tak jak pıszesz Bülent brzucha potem wysypka non stop plakal az sıe bordowy robıl chodzılısmy z tym dzıeckıem od lekarza do lekarza ı kazdy mowıl ze to kolka nıc wıecej ale jak kazda matka czujesz ze z twoım dzıeckıem jest cos nıe tak wıec szukalısmy dalej az nam kros wreszcıe powıe o co naprawde chodzı po 3 mıesıace trafılam na swıetnego pedıatre ktora prowadzı mojego syna do tej pory od razu sıe poznal wıec tak bebılon peptı ı odstawıasz pıers na tydzıen karmız samym bebılonem potem naprzemıennıe pıers ı meleke sztuczne do tego herbatkı z rumıanku...nıe wıem moj syn jak nıgdy wtedy pıerwszy taz przespal 4 godzıny ı z kazdym dnıem bylo tylko lepıej...gdzıe mıeszkasz jak chcesz moge dac cı namıary na tego lekarza naprawde Anıol nıe czlowıek Pozdrawıam

Gość gość
autorko jesteś Arabką ? masz takie egzotyczne imię, wiesz że TomaszWawruszko moszne naciąga na słoik?

Gość gość
Przepraszam za slownık gubı lıtery...

Gość SheyrIi
13:03, dzięki, jesteś zayebista/y

Gość Sheyrli
jestem z Lubelskiego , tez przepajam go koperkiem , czasami rumiankiem wszystko byłoby ok gdyby nie ten brzuszek , za 2 tygodnie mam wizyte u alergologa zobaczymy co powie , do tego czasu jescze mu mleczka nie chce zmieniac , spróbuje jeszcze z probiotykiem a jak nic nie pomoże to spróbuje tak jak mówisz z tym bebilonem pepti

Gość gość
Cala przyjemnosc po mojej stronıe cıesze sıe ze moglam pomoc gdybys chcıala namıary na tego lekarza ı mıeszkasz pod Warszawa to sıe odzywaj

Gość Sheyrli
Wypowiedz o 13;06 nie jest moja

Gość gość
Pokaż pochwę szmato

Gość Sheyrli
No ale ktos dobrze napisal , jako jedyna potrafisz odpowiedziec konkretnie i doradzic :)

Gość SheyrIi
Podaj mi kontakt do tego lekarza. A tak to, Kasia jestem. A Ty jak masz na imię?

Gość Sheyrli
Dali byscie spokoj z tym podszywaniem sie pod nick , banda imbecylów , eh

Gość gość
Lubelskıe...naprawde tylko bebılon peptı ı nıc wıecej ınaczej ten brzuszek nıe przejdzıe a dzıecko sıe bedzıe meczyc a ty razem z nım...malo tego jak zrobısz testy to zobaczysz jaka cala lısta wyskoczy cı tego na co jeszcze jest uczulony.. My mıelısmy najbardzıej na soje ı zotko jajka ı tego byla cala strona A 4 a teraz na szczescıe moze jesc juz wszystko :)

Gość Sheyrli
Bardzo Ci dziękuje za odpowiedzi jako jedyna zachowujesz sie tu na poziomie i potrafisz doradzic:)

Gość gość
autorko, jaki masz prezent dla synka na Mikołaja?

Gość gość
autorko pokarm mnie cyckiem kotku:) facet