Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja bezrobotna znajoma wzięła w Neonet na raty sprzęt a mi nie chcieli dać

Polecane posty

Gość gość

Moja znajoma na oświadczenie wzięła w Neonet laptopa,telewizor plazmowy i pralke. Ściemniła zakład pracy i dostała bez problemu. Poszłam tam dziś zobaczyć czy mi też dadzą. Koleś powiedział że na oświadczenie można brać do 7 tys. Więc wybrałam laptop za 1600 zł. Wszystko pięklnie ładnie,fikcyjny zakład pracy wklepany a tu mi mówi że niestety bank wymaga zaświadczenia o dochodach. Podziękowałam i wyszłam. Dlaczego tamta dostała bez problemu a mi odmówiono? Spłacam jeden kredyt regularnie, mam 2 tel na abonament, wcześniejsze pożyczki spłacone bez problemu a tu jakieś cyrki. A ta moja znajoma ma długów na 80 tys i jest w BIK. O co tu chodzi?

Gość gość
bo to jest Polska właśnie, Kraj Ziemniaka i Absurdów na każdym kroku :) co się dziwisz? swoją drogą, brać teraz kredyty i rzeczy na raty..pozdro !

Gość gość
to nie jest kraj ziemniaka dzis jest to wylacznie folwark pijanego idioty pozbawionego poczucia odpowiedzialnosci za cokolwiek z powodu tego ze wie iz nie grozi mu rozliczenie jego kolejnych wtop

Gość gość
a to również :D

Gość gość
No ja chciałam wziąć tego laptopa na stary dowód pod którym adresem już nie mieszkam :)

Gość gość
pytanie jakie nalezy sobie postawic brzmi: dlaczego polacy pozwalaja soba krecic jak pies ogonem nieodpowiedzialnym kolejnym wladzom

Gość gość
Koleś,chyba piszesz nie na temat. Spytałam czemu nie chcieli mi dać na raty tego laptopa? Tu gadka że niby na oświadczenie a przyszło co do czego i zonk.

Gość gość
ja mam trzy laptopy wszystkie wyrzucone z instytucji publicznej na smietnik calkiem niezle mi poszedl odzysk danych

Gość gość
Poid urzędem miasta? Może u mnie też poszperam i coś znajde

Gość gość
Ciemnoty jestescie wszyscy:-D Dla kazdego tak samo juz dawno sie skonczylo. Teraz oferta jest przygotowywana indywidualnie,ubezpieczenia oc na takie samo auto dwie osoby tez nie beda placily takiego samego. Biorac raty lub pozyczke analityk robi scoring a wiec przypisuje Ci punkty na jakich zasadach juz nie bede tlumaczyl bo watpie aby ktos skumal. Po prostu Twoja historia kredytowa wymagala zaswiadczenia o zarobkach a jej nie. Dlatego tez Ona dostala a Ty nie

Gość gość
skredytowac ci posade w towarzystwie ubezpieczeniowym?