Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

BLONA DZIEWICZA

Polecane posty

Gość gość

Hej dziewczyny? Chciałam się Was poradzić... Masturbuje się cienkim dilodo i mogę włożyć go na długość 13 cm i spokojnie w tym samym, czasie włożyć dwa palce, ale poźniej (po tych 13cm) napotykam się na ,,opór'' i pchanie dildo dalej sprawia lekki ból... Czy to możliwe, że wkładając dildo na 13cm , nie przerwałam błony dziewiczej? Że tak powiem-na jakiej wysokości, ile cm od wejścia do pochy, znajduje sie błona dziewicza? Czy to możliwe, że ją jeszcze mam? I jak spawdzić czy mam błonę dziewiczą nie udając się do ginekologa, jak sprawdzić to w domu? I jeśli ciągle ją mam jak ,,pozbyć się'' jej przed pierwszym stosunkiem-chce by był on wyjątkowy i nie sprawił mi bólu...

wątpię abyś ją jeszcze miała a poza tym pochwa ma ograniczoną głębokość i trafiasz na szyjkę macicy.

Gość gość
13 cm to ma cała pochwa a błona dziewicza jest na samym wejściu. Juz dawno jej nie masz skoro cokolwiek w c**e wkładasz

Gość gość
Poczytaj trochę o anatomii, ile ty masz lat, że nie wiesz gdzie jest błona dziewicza :D A poza tym, cienkie dildo jest do seksu analnego a nie do pochwy, dziecino Kiepskie prowo