Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chłopak nie daje mi prezentów..

Polecane posty

Gość gość

jestem z nim prawie 2 lata, a on nic... nie jestem materialistką żeby nie było, ale chyba każda z nas cieszy się gdy dostanie chociaż różę to taki fajny gest....może to głupie ale chciałabym żeby kupił mi czasem kwiaty wasi faceci też są tacy ?

Gość gość
Oczywiście że nie.Mój na różne okazję kupuję mi kwiaty.Czasem nawet bez, lecz nic nigdy nikomu nie dać w dodatku partnerowi...to już skąpstwo.. Chyba że jest bardzo biedny to co innego M@jka

Gość gość
ale w ogóle czy bez okazji? bo mój mi nie daje bez okazji, ale na urodziny, święta itp daje, więc przymknęłam na to oko, bo poza tym to fajny chłopak jest ;)

Gość gość
A wy dajecie coś swoim facetom ot tak bez okazji?

Gość gość
no właśnie np na urodziny, dzień kobiet też nic a nic smutno troszkę, ale i tak jest kochany :D

Gość gość
ja robię mu niespodzianki, tak bez okazji :) np zaprawszam go do siebie i gotuję coś co bardzo lubi do tego winko, ostatnio dałam mu nasze zdjęcie w ramce i to zupelnie bez okazji :)

Gość gość
Z okazji zawsze daję, tak bez okazji to zależy czy pamiętam... na ogół nie pamiętam ;) No chyba że podczas wspólnych spacerów coś zobaczę, typu babcia z kwiatuszkami, czy jakieś bransoletki, bo na ich punkcie dziewczyna ma zajoba, to wtedy kupuję.

Gość gość
Gotowanie, zdjęcie w ramce.. leże.

Gość gość
Zdjęcie w ramce to nie prezent... każda dziewczyna daje takie "dary" ale one mają pewien podtekst i znaczą "jesteś moją własnością"

Gość gość
zdjecie w ramce to jak znaczenie terenu, rownie dobrze moglabys go obsikac

Gość gość
Dokładnie :) dawanie facetowi zdjęć czy to w ramce, czy do portfela, to nic innego jak oznaczenie swojego terytorium.

Gość gość
to po co mu gotujesz? po co jakies wymyslne prezenty? wystarczy zwykla czekolada, nie cuduj, to nie twoj mąż.

Gość gość
Jaka czekolada? Piw lub pół litra, to jest prezent :P Dobra kolacyjka to też fajny gest i dobry wstęp do dalszej zabawy.

Gość gość
taaa on jej nic nie kupuje a idiotka ma mu kolacyjki robic po ktorych daje mu doopy?

Gość gość
jeszcze napisz, że lubi się napić i jest egoistą czasem to już w ogóle świetnie. Jak się tak zachowuje to wątpię, że mu zależy ale to tylko moje odczucia.

Gość gość
Czyli idąc twoim tropem, kobieta powinna się nadstawić dopiero po otrzymaniu prezentu? Czy to nie kure... w najczystszej postaci?

Gość gość
no niestety, jak się chce doopy to najpierw trzeba pokazać że jest się prawdziwym meżczyzną a nie jakąś ciotą. Ja swojemu oddałam sie dopiero jak zabrał mnie na wakacje :) i za wszystko placil.

Gość gość
gość dziś no niestety, jak się chce doopy to najpierw trzeba pokazać że jest się prawdziwym meżczyzną a nie jakąś ciotą. Ja swojemu oddałam sie dopiero jak zabrał mnie na wakacje usmiech.gif i za wszystko placil. x Frajer niezły prostytutka wyszłaby mu taniej a mentalnie ta sama kobieta

Gość gość
Czyli mówiąc wprost jesteś prostytutką i tylko należy współczuć facetowi, ze na taką trafił.

Gość gość
gość dziś Czyli mówiąc wprost jesteś prostytutką i tylko należy współczuć facetowi, ze na taką trafił. x Każda dziś taka jest. Zachowują się jak zwykłe d***** ale chcą być nazywane damami:P

Gość gość
Moj jest bardzo zadowolony z kolacyjki, czegos takiego trywialnwgo jak czekolada milka z napisem "love you", i inne p*****lki bez okazji. Od niego dostaje kwiaty bez okazji jak i rowniez takie p*****lki. Z okazji urodzin itd tez zawsze cos.