Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

szłam dziś na czołówkę

Polecane posty

Gość gość

przy 120. serce miałam w gardle.

Gość fajnyfacet28
dobrze że nic sie nei stało :) miałąś gdzie uciec ?

Gość gość
a trzeba sie było rozjebać

Gość gość
pewnie miałaś mokro w majtach aż co ?

Gość gość
no miałam pobocze, ale w ostatniej chwili zdążyłam zjechać, wyprzedzałam, była przerywana, godzina 16.30, zmrok, z naprzeciwka ciemno, a tu nagle, gdy byłam na równi z wyprzedzanym autem widzę blisko światła z naprzeciwka. dałam gazu, choć myślałam o tym, żeby zwolnić i wrócić na swój pas, ale nie zdążyłabym, teraz to wiem, ale w tamtej chwili nie wiedziałam co robić, adrenalina chyba zadziałała, że dałam na gaz, bo zdążyłam w ostatniej chwili. okazało się, że było tam niewielkie wzniesienie i dlatego nie widziałam auta z naprzeciwka. ale co się strachu najadłam to moje:O

Gość gość
nie, nie miałam mokro, ale serce prawie mi stanęło.

Gość gość
kozaczka to idzie na czołówkę z TIRem

Gość gość
nie z tirem, on ma wyżej światła, widziałabym go, z osobówką.

Gość gość
no płocha, nie miałam nigdy takiego zdarzenia, nieraz zwalniałam jak jakiś kozak jechał na mnie, ale dziś sama tak zrobiłam, choć nie specjalnie. źle się z tym czuję, jechałam z prawie dorosłym synem, nie wybaczyłabym sobie, gdyby coś mu się stało.

Gość gość
Ja kiedys jadę, z jednej strony balustrady, z drugiej strony balustrady, jednym słowem nie ma gdzie zjechać. I nagle patrze z naprzeciwka jedzie tir i go wyprzedza drugi tir... Naprawdę myślałam, że zginę tam. Zaczęłam ostro hamować (całe szczęście nic za mną nie jechało). I chyba to uratowało mi życie ale i tak tirem ledwo się wyrobił i urwał mi boczne lusterko. No ale po tym przez jakiś czas w ogóle nie wsiadałam do ŻADNEGO pojazdu.

Gość gość
ja mam prawko już 20 lat, ale też kilka lat nie jeździłam, po podobnym zdarzenie, jechaliśmy z mężem nad morze, tir przed nami, z naprzeciwka nic, więc mąż zaczął go wyprzedzać, a ten na gaz i nie daje się wyprzedzić, jechał tak przez dłuższą chwilę, mąż gazu a on też aż tu z naprzeciwka drugi tir, Boże, całe życie przeleciało mi przed oczami, żegnałam się już z dzieckiem w myślach, ledwo zdążyliśmy. mąż zatrzymał auto na poboczu i siedzieliśmy w milczeniu prawie godzinę. nie życzę nikomu takich wrażeń. a kierowcy tirów w większości to chamy, to nie pierwszy taki przypadek na drodze.