Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Michał Piróg jest obleśny moim zdaniem, a wam się podoba ?

Polecane posty

Gość gość

on sie komus podoba ? jak na niego patrze i go slucham to mam mdlosci, podobnie jak na Wojewodzkiego i Prokopa i Hołownie :O

Gość gość
dla mnie oni wszyscy są obleśni, a najbardziej wojewodzki - takie kompletne zero, cham i prostak, i w ogole wszyscy ci celebryci i te prostytutki z silikonowymi cycami i nadmuchanymi warami typu siwiec, doda, piertrasinska i wiele wiele innych

Prokopa lubię, jest przystojny inteligentny, szarmancki ma poczucie humoru i kulturę osobistą :) Nadaje się na prezentera telewizyjnego.

Gość gość
miałam okazję widzieć zachowanie Prokopa w stosunku do pracowników restauracji, w której jedliśmy ze znajomymi kolację i cóż, daleko mu do szarmanckiego mężczyzny

Gość gość
to prawda, prezenterem jest bardzo dobrym

Gość gość
Prokop nie jest przystojny, ma brzydką budowe ciala, co z tego ze jesdt wysoki skoro ma wąską klate i szerokie biodra jak baba :O ? Do tego jego ''poczucie humoru'' żenada, Wojewódzki to samo. Piroga miałam okazje dawn otemu za czasów you can dance spotkac na zywo podczas nagrywania odcinka w plenerze w Warszawie, malutki, bardzo pewny siebie, w typie kogos kto wyzej sra niz doope ma, do tego jego wywiady, wywyzsza sie na kazdym kroku, opowiada ze jest dumny z bycia gejem, żydem i c***j wie kim jeszcze, jakby to kogos interesowało :O 99% polskich celebrytow, aktorek, piosenkarek to dno totalne, kazdy debil moze zostac celebrytą, wystarczy zalozyc bloga zacząc wypisywac bzdury, obrazac ludzi, pokazac cycki, wrzucac filmiki ze swoimi durnotami i juz jestes gwiazda internetu, a to tylko krok do telewizji. Natalia Siwiec najlepszy przyklad, pokaz cycki i juz jestes sławna. Albo nazmyslaj ze jestes lesbijką, masz partnerke, zli katolicy napluli wam w twarz pod sklepem, poplacz przed kamerą i juz mozesz robic kariere tak to wyglada

Gość gość
nie mam pojecia jak Piróg mowi i jaką ma osobowość, ale z urody taki zwyczajny sympatyczny chłopak. Na pewno nie obleśny- masz jakies zaburzenia chyba i nie wiem jak chodzisz po ulicach z tym swoim wygórowanym poczuciem estetyki..

Gość gość
typowy pedał z niego i tyle, oj przepraszam GEJ bo jeszcze mnie wsadzą do więzienia za mowe nienawiści :classic_cool: