Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdzie kupujecie buty na zimę?

Polecane posty

Gość gość

Jutro jadę na zakupy i muszę kupić zimowe kozaki. Możecie mi polecić jakąś firmę gdzie kupię porządne buty, które mi posłużą dłużej niż jeden sezon

Gość gość
mam kozaki z ccc lasocki, 4 lata, nadal w formie i nadal modne. oficerki. ciemny braz. sliczne. skorzane, skorzana podeszwa, szyte. dalam 320 zl. ale warto bylo.

Gość gość
Umnie na Dąbrowskiego pod smietnikiem lezą fajne damskie kozaczki,zdrowo wyglądają:-)

Gość gość
trendy jest kupywac w CCC , wszystkie modne moje kolezanki tam kupujom

Gość gość
ja też mam jedne kozaczki z ccc z futerkiem w środku, dalam za nie chyba 90zł i chodzę w nich już 4 sezon, wyglądają jak nowe. Ale akurat mialam szczescie, bo wiele par butow z ccc rozwalilo sie po kilku wyjsciach :( wiec zalezy jak sie trafi

Gość gość
W biedronce

Gość gość
jesli buty z ccc to tylko lasocki, zaplacic trzeba za nie trochę więcej jednak są naprawdę dobrej jakości. Niestety jeśli chodzi o kozaki to te z lasockiego nie są ocieplane

Gość gość
żyjcie w błogiej niewiedzy że kupując w ccc nosicie buty ze skóry i jak powstaje ta hm.... skóra ;) czasem niezdrowo jest za dużo wiedzieć

Gość gość
jak powstaje?

Gość gość
Jak kupuje tylko w tylko. Buty nie do zdarcia!!

Gość gośćlucas334
Bierz buty starshop.pl, bo nic nie zapłacisz za przesyłkę. Pasjonuję się turystyką górską. Bywam na dość długich wyprawach, gdzie występuje trudny teren. W Starshop kupiłem buty marki Palladium. Na życzenie ściągnęli mój rozmiar. Podeszwa w butach Palladium jest uniwersalna. Po górach chodzę i na co dzień, bez problemu. Sprzedawca w sklepie powiedział mi ciekawostkę, że tego obuwia używała we wstępnych etapach produkcji Legia Cudzoziemska :)