Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Arya__

Co zrobić? Potrzebuję porady

Polecane posty

Gość Arya__

Słuchajcie dziewczyny, potrzebuję porady, ewentualnie jakiegoś kopniaka motywacyjnego bo jestem w beznadziejnej sytuacji emocjonalnej i nie wiem co robić. Czuję, że jestem zakochana w pewnym facecie, on też wygląda na zainteresowanego mną, tylko nie wiem czy przypadkiem nie powinnam się wycofać zanim będzie z późno. Problem w tym, że jest on ode mnie 22 lata starszy. Wiem, że moje uczucie nie jest powierzchowne i to nie jego wygląd mnie pociąga, tylko w jakiś sposób czuję że z takim człowiekiem chciałabym spędzić sporą część (a nawet całe) życia. Wiem też jednak że 22 lata to cholernie dużo i że większości ludzi taki związek wydawałby się patologiczny. Nie mam pojęcia co zrobić.

Gość gość
ile masz lat?

Gość gość
czy to ważne ?

Gość gość
ważne

Gość gość
Miałaś w domu ojca?

Gość gość
pełnoletnia?czy nie

Gość gość
To patologia,jak znam życie....

Gość gość
mam ojca

Gość gość
jesli pytasz o rade - to prosze bardzo .Wedlug mnie za duza roznica wieku, dzieli was 1 pokolenie .Na romans, na zabawe -ok.Na zycie nie polecam . Elena.

Gość gość
podobnych zwiazków jest masa z jeszcze większa róznicą,osobiście znam kilka par np w moim miejscu zamieszkania /osoba bardzo ceniona znana / super gość z młodszą sąsiadką jakoś trwaja do dziś Róznie to bywa ,zalezy od charakteru , od podjeścia do życia ,tolerancji,szacunku.

Gość gość
Strzała Amora może trafić każdego, wtedy nie liczy się nic innego. Są mężczyźni, którzy w miłości nie liczą lat. Przygotowaliśmy zestawienie par, w których panowie są dużo starsi od swoich partnerek. W ostatnim czasie dwóch polskich aktorów pojawiło się publicznie ze znacznie młodszymi kobietami. Znany z "Killera" 61-letni Krzysztof Kiersznowski na Festiwal Gwiazd w Międzyzdrojach przyjechał z młodszą o 33 lata aktorką Katarzyną. Robert Moskwa z "M jak miłość" pojawił się na imprezie z dwudziestokilkuletnią modelką Patrycją Cieślak, która pomaga mu w prowadzeniu szkoły karate. W 2010 roku rozpoczęła się znajomość tancerki Edyty Herbuś ze znanym i cenionym reżyserem Mariuszem Trelińskim. Para poznała się na próbach do sztuki "Traviata". Dyrektor artystyczny Teatru Wielkiego - Opery Narodowej w Warszawie jest o 19 lat starszy od swojej wybranki. Początkowo temu związkowi nie dawano szans na przetrwanie, ponieważ zakochanych dzieliło niemal wszystko: wiek, znajomi i zainteresowania. Dzisiaj nadal są szczęśliwą parą, planują wspólną przyszłość. Dużo młodsze partnerki wybiera Kuba Wojewódzki. Popularny dziennikarz nie ukrywa swojej fascynacji młodymi kobietami. W 2010 roku wywiadzie dla magazynu "Gala" bez skrępowania wyznał: "Ja nie kryję się ze swoimi sympatiami. Jeśli mam do wyboru pośladki 20-latki i okulary 40-latki, to wybieram te pierwsze". Showman przez kilka lat był związany z aktorką Anną Muchą, dzieliło ich 17 lat różnicy wieku. Od czasu ich rozstania w 2007 roku Wojewódzki nie był w żadnym długotrwałym związku. Jednak jego upodobanie do młodszych kobiet nie zmieniło się. W mediach regularnie pojawiają się informacje o nowych, dużo młodszych od dziennikarza partnerkach. W styczniu 2008 roku na premierze filmu "Lejdis" Wojewódzkiemu towarzyszyła dwie dekady młodsza Hanna Konarowska. Latem 2008 roku przypisywano mu związek z młodszą o 17 lat aktorką Anną Cieślak. Na początku 2009 roku pojawiły się informacje o domniemanym romansie Kuby Wojewódzkiego i piosenkarki Natalii Lesz . Jesienią 2009 roku prasa rozpisywała się na temat jego romansu z młodszą o 19 lat modelką Kasią Sowińską. Pod koniec 2009 roku na kilku imprezach towarzyszyła mu 21-letnia Dominika Zasiewska modelka i hostessa z programu "Kuba Wojewódzki Show". Od czerwca do października 2010 roku Kuba spotykał się z 19-letnią modelką Julią Jędrzejewską. Pod koniec 2010 roku Wojewódzki był widywany z aktorką Olgą Bołądź . Dziennikarz spotykał się z modelką i aktorką 26-letnią Justyną Ekert. Według najnowszych informacji, obecnie Kuba spotyka się z piękną aktorką Anną Czartoryską, która jest młodsza od niego o 21 lat. Jedną z najpopularniejszych par polskiego show biznesu byli Doda i Radosław Majdan, dzieliło ich 12 lat różnicy wieku. Kontrowersyjna wokalistka i przystojny piłkarz byli nazywani "polskimi Beckamami". Poznali się 2003 roku, zaręczyli podczas wyjazdu do Jerozolimy, ich ślub w marcu 2005 był szeroko komentowany w mediach. Ten bajkowy związek nie ma niestety happy endu - w kwietniu 2007 roku Rabczewska złożyła do sądu pozew rozwodowy. Rozwód pary został sfinalizowany w maju 2008 roku. Wielkie uczucie połączyło tancerkę i wokalistkę Nataszę Urbańską z choreografem, scenarzystą i reżyserem - Januszem Józefowiczem, który jest 18 lat starszy od swojej wybranki. Pobrali się w 2008 roku, kilkunastu latach znajomości. Mają 2,5 letnią córeczkę Kalinę. Popularny kompozytor Piotr Rubik bez pamięci zakochał się w młodszej o 18 lat modelce Agacie Paskudzkiej. Łączące ich uczucie okazało się niezwykle silne i romantyczne, po kilku latach związku, wzięli ślub. W 2009 roku na świat przyszła ich córeczka Helena. Cezary Pazura także stracił głowę dla dużo młodszej kobiety, dzieli ich 26 lat różnicy wieku. Poznali się podczas podróży pociągiem , jak twierdzą zakochali w sobie od pierwszego wrażenia. Ukochana aktora jest o 1,5 roku starsza od jego pierwszej córki Anastazji. W maju 2009 roku Edyta została jego trzecią żoną. Para ma córeczkę, Amelkę. Jeden z najpopularniejszych polskich prezenterów telewizyjnych Krzysztof Ibisz spotyka się ze swoją asystentką Pauliną Piosik, która jest od niego młodsza aż o 22 lata. Pod koniec 2010 roku dziennikarz oświadczył się swojej wybrance podczas romantycznych wakacji w Kenii. Para planuje ślub. Zainteresowanie opinii publicznej wzbudził związek byłego premiera Kazimierza Marcinkiewicza i tajemniczej Isabel. Polityk do szaleństwa zakochał się w młodszej o 23 lata pracownicy londyńskiego banku. Od 2009 roku są szczęśliwym małżeństwem. Anitę Lipnicką i Johna Portera dzieli ćwierć wieku różnicy wieku. Połączyła ich pasja do muzyki i prawdziwa miłość. Poznali się w 2002 roku. Mają w swoim dorobku trzy wspólnie nagrane albumy. W lutym 2005 roku na świat przyszła ich córka, Pola. Jednak nie zdecydowali się na sformalizowanie związku. Wielkie zainteresowanie wzbudził związek legendarnego aktora Andrzeja Łapickiego z młodszą od niego o 60 lat teatrolog Kamilą Mścichowską. Ta znajomość była szeroko komentowana przez opinię publiczną. Początkowo nie dowierzano w prawdziwość uczucia łączącego tę parę. W 2009 roku zakochani na przekór wszystkim postanowili się pobrać. Beata Ścibakówna i Jan Englert poznali się w warszawskiej Akademii Teatralnej. Zakochali się w sobie nie patrząc na dzielące ich 25 lat różnicy wieku. W powodzenie tego romansu nikt nie dowierzał, podobnych związków pomiędzy wykładowcami a studentkami są tysiące i rzadko kończą się happy endem. Dziś są szczęśliwym małżeństwem, mają nastoletnią córkę Helenę. Krzysztofa Kowalewskiego i jego żonę Agnieszkę Suchorę połączyła miłość do teatru. Aktorska para razem występuje w warszawskim Teatrze Współczesnym. Pobrali się w 2002 roku, nie zważając na 31 lat różnicy wieku. Mają córkę Gabrysię. Pisarz Janusz Głowacki od kilkunastu lat jest związany z aktorką, pieśniarką i kompozytorką Oleną Leonenko. Poznali się w 1998 roku, kiedy ona przygotowywała oprawę muzyczną i choreografię do jego sztuki "Czwarta siostra" wystawianej w Teatrze Polskim we Wrocławiu. Dzieli ich 28 lat różnicy wieku. Jak widać w miłości wiek nie gra roli. Najważniejsze jest uczucie! A jakie jest Wasze zdanie na ten temat? Weźcie udział w naszej sondzie!

Gość gość
zgadzam sie, ze sa takie zwiazki .I sa pewnie takie, ktore sa szczesliwe .Ale byc np 35 latka i miec faceta 57 lat ? Tu kwintesencja mlodosci , a tu Pan narzekajacy na bole krzyza , RR, prostate .A przestancie , mimo wszystko . Pielegniarka i pacjent w perspektywie . Bylam kiedys zaproszona na wesele.Jedna z kolezanek panny mlodej byla z partnerem, tez z podobna roznica wieku.Dziewczyna najpierw siedziala z nim za stolem , ledwo pare razy zatanczyl z nia( zmordowal sie, zasapal , spocil) , ona sie nudzila sromotnie za stolem .Potem ,jak ruszyla w tany , to dziadzio takim smetnym wzrokiem za nia wodzil , ze az przykro patrzec bylo . Ona mloda -szalala na parkiecie . Ni potrafil dotrzymac jej kroku . Fakt -byl bardzo zamozny . Elena.

Gość gość
widocznie panna rozrywkowa była :D Przepraszam 35letnia panna młodośc ma juz za soba :) nie oszukujmy sie

Gość gość
te młodsze potrafią byc b.zazdrosne ,baardzo

Gość gość
różnica wieku bardzo dobra, nie słuchaj starych raszpli

Gość gość
odpusc sobie;za kilka lat powiesz sama ze maials racje

Gość gość
jeśli odpuści to za kilka lat będzie żałować i to bardzo

Gość gość
To ile kto ma lat jest ważne. Sama jestem w związku z facetem starszym o 12 lat. Ja mam 31. Doskonale się rozumiemy i wcale tez tej różnicy nie odczuwamy. Ale trzeba przyznać że to inaczej jest jak dziewczyna np.20 letnia jest w związku z facet 20 czy nawet więcej lat od siebie starszym. To jest przepaść we wszystkim i tego się nie przeskoczy. A tak od siebie to wydaje mi się ze to nasze 12 lat to dużo a jakby było 22? Nie wyobrażam sobie :)

Gość gość
Dodam tylko jeszcze ze gość byłby w wieku mojego ojca, nie powiem dobrze się chłop trzyma ale mieć takiego faceta???

Gość gość
może jest ułozoną kobietą żadną przebojową wariatka i będzie im dobrze

Gość Arya__
Do tych, którzy się pytali- tak, miałam ojca i nadal mam i zawsze dobrze się dogadywaliśmy. To nie opieki szukam u mężczyzny przede wszystkim. Jeżeli chodzi o mój wiek to jestem dość młoda, mam 20 lat. Dzięki wszystkim za odpowiedzi :)