Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paulina3

Nie kocham go ale nie mogę z nim zerwać bo boje sie ze sobie cos zrobi .

Polecane posty

Gość Paulina3

Witam mam chłopaka od prawie 3 lat ale od jokoło pół roku jest coraz gorzej wczesniej swiata poza sobą nie widzieliśmy a teraz ciągle sie mijamy ja w polsce on za granicą albo na odwrót, miesiac temu miałam z nim wyjechac ale odmówiłam pojechał a ja nie tesknie nie jestem ciekawa co u niego, jak dzwoni to sie denerwuje . wiem ze to może sie wydawać głupie ale ja go chyba juz nie kocham a nie moge z nim zerwać on czesto mi mówi ze nie poradzi sobie beze mnie , boje sie ze wtedy mógł by sobie coś zrobić. Potrzebuje pomocy .

...chyba psychiatrycznej bo takich kacapołów dawno nie czytałam:)

Gość onaonaa
A to to za zwiazek na odległość? Zostaw tego zmywaka. Wyjechali sami nieudacznicy, lenie i nieroby po co mają wracać, żerować na tych co zostali i sobie radzą zapychać system zdrowia, darmo uczyć swoje już nie polskie dzieci niech jeszcze ściągną swoich rodziców, żeby nie trzeba było płacić im emerytur.

Jeżeli chcesz rozstać się z partnerem, zrób to. Porozmawiaj z nim spokojnie. Skąd wiesz, że Twój chłopak po rozstaniu zrobi sobie krzywdę lub nie poradzi sobie w życiu? Możliwe, że będzie mu ciężko, ale pamiętaj, że nie jesteś za niego odpowiedzialna. Nie powinnaś rezygnować z siebie ze względu na swoje obawy i zmuszać się do trwania w związku z kimś, kogo nie kochasz. ________________________________________ www.pomocwkrakowie.pl