Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Poljskakrv1995

Mój serbski znajomy pytał się mnie ,czy Polkom przeszkadają

Polecane posty

Gość Poljskakrv1995

to,że facet jest z zagranicy :).Odpowiedziałem,że nie ,a nawet to lepiej,bo lubią smakować mężczyzn z zagranicy,a część z nich nawet nie wie,gdzie Serbia leci,więc nie będą dociekliwe :).Odpisał mi tylko :,,Hvala puno moj mladji brate na odgovor,poneću milion evra ,leteću u Poljsku śledece godine,i p*****mo neke materialisticke drolje ''.

Gość poljskakrv1995
*leży

Gość tulipanlili
mi przeszkadza, nigdy nie chcialam obcokrajowca :)

Gość Miss Ministerstwa
serbowie to golasy. złodzieje i brudasy. mnie interesują tylko z Zachodu bogaci cywilizowani Mężczyżni

Gość poljskakrv1995
ten akurat jest bogaty,nie kradnie i dba o higienę :).Rozumiem,że koleżanka leci na arabów pobierających zasiłki?

Gość gość
n ie na Arabów ale jestem dosyć zaskoczona tym , że niby to zaprzyjażniony z Polską Serb tak pogardliwie się o Polkach wyraża. z tego co wiem to po 500 letniej niewoli tureckiej w ich - Serbów mentalności zostalo wiele z Muzułmanina w traktowaniu Kobiet

Gość Miss Ministerstwa
niech lepiej się po upadku Yugosławii i wojnie pilnują swych z powodu powojennej demoralizacji sprostytuowanych Serbek

Gość poljskakrv1995
Bo Serbowie Kochają Polski naród :).Jednakże on pytał się tylko ,jakie jesteście i czy przeszkadza wam to,że ktoś jest z zagranicy.Ja zgodnie z prawdą napisałem,że lecicie tylko na bogatych facetów z zagranicy,inni się dla was nie liczą.Napisał,że mi współczuje i że weźmie w przyszłym roku milion euro na wycieczkę do Polski,pójdziemy,usiądziemy,wypijemy,i pójdziemy na ,,drolje''.A co do Serbek nie możesz tak o nich mówić :).One co najmniej nie skaczą po arabskich pałach...

Gość gość
to jeżeli tak to ja też wracam do swej sympatii dla Serbów , których podziwiam za bohaterstwo, humor , fantazję.

Gość gość
ale pieprzysz, wspolczuje tego ze na drodze w twoim zyciu stanely ci kobiety lecace na kase, masakra, ja i moje przyjaciolki w sumie to przecietne jestesmy i mamy finansowo precietnych facetow ale przynajmniej jestesmy szczesliwe i chocby mi brat pitt w drzwiach stanal to wole mojege meza. mimo 12 lat razem nie moze obok przejsc obojetnie gdy jest nago bo zaraz musze go do siebie przyciagnac. oddalabym za niego zycie!

Gość poljskakrv1995
Nie są materialistkami i rzadziej zdradzają oraz nie robią się gorące na widok arabów .Powiem też szczerze,że wtedy kiedy z nim rozmawiałem byłem strasznie sfrustrowany tym,że zostałem odrzucony przez pewne kandydatki z powodów czysto finansowych(nie miałem bogatych rodziców jak niektórzy moi rówieśnicy,nie śpię na pieniądzach).Jedna wprost powiedziała mi,że mam charakter i wygląd ok,ale nie stać mnie na nią.

Gość gość
do Serbek też , które przepraszam.i Ciebie też przepraszam. nie znam serbskiego języka dlatego odebrałam to jako atak. p.s. nigdy nie miałam jako Polka i nie zamierzam mieć kontaktu z arabusami. jak i za żadnym z Zachodu nie przepadam. nie interesują mnie czyjeś pieniądze i majątki. zresztą wszędzie Kobiety są materialistkami zarówno Polki jak i Serbki w równym stopniu. ot sławne Serbki jakoś już nie kochają Serbów tylko np. niemca

Gość gość
Marza sie golodupcom rasowe kobiety....hahahahaha!!!! "Chcesz miec pania, to rob na nia" Zawsze tak bylo, jest I bedzie, a polaczki mysla ze zmienia nature...hahahaha!!!!!!

Gość poljskakrv1995
:).W porządku ;).Ja też cenię ich za poczucie humoru ,odwagę oraz bohaterstwo.Nie zapominajmy,że w 2008 roku ukradli im Kosowo ,do czego walnie przyczynił się nasz (nie)rząd.Co do tego materializmu,to zabolało mnie szczególnie to co napisałem w ostatnim poście.

Gość poljskakrv1995
Ja mogę się pochwalić tym,że w wieku niespełna 20 lat znam 3 języki,studiuję dobry kierunek,a kobieta która wypowiedziała się o 23:42 , może się pochwalić najprawdopodobniej tylko swoim ciałem ;D.I jeszcze te ,,polaczki'' to dopiero straszne i śmieszne jednocześnie.

Gość gość
mam nadzieję , że Serbowie wybaczą Nam Polakom haniebne wysłanie kondyngentu polskich policjantów do Kosowa gdy Serbia krwawiła

Gość gośćheartshe
bo to zla kobieta byla.... matko jak widze te wpisy o tym ze wszystkie na kase leca to sie malo nie przekrece, gdy poznalam mojego meza byl biedny jak mysl koscielna , mieszkal w domu bez lazienki i toalety :/ rodzinna patologia jakich malo zreszta.... ja z dobrego domu, dosyc bogatego, ale moi rodzice nie mieli nic przeciwko niemu (zawsze mieli dobre serducha) , teraz gdy juz tyle jestesmy razem , doszlismy do tego wszystkiego co mamy sami, moj maz jest najszlachetniejszym czlowiekem na ziemi. mam duzo podobnych przyjaciolek. pieniadze nigdy nie byly najwazniejsze dla nas. ale to osoby o bardzo rozwinietych uczuciach wyzszych i duzym zasobie empatii. uwierz, sa piekne i dobre kobiety. naprawde :D

Gość poljskakrv1995
Na pewno nie w pokoleniu 95 i poniżej :/.Urodziłem się widocznie z 20,30 lat za późno :).Co do tego kontyngentu,to już mało kto tam myśli o tym,że to było Polskie działanie.Każdego roku 17.02 odbywa się marsz popierający Serbów w sprawie Kosowa i oni.... to widzą.Że władze nie równa się narodowi,że ,,Polska to my'' czyli przeciętni ludzie,obywatele tego państwa,a nie politycy.

Gość gośćheartshe
no nie wiem jak jest z mlodszymi, my mamy 30 na karku :)

Gość poljskakrv1995
Wiążą się z bogatymi facetami po 40 ,ew młodymi ,którzy mają bogatych rodziców,i tak to wygląda.

Gość gość
powiedz serbowi ze tylko ty jestes naiwna i lubisz brudasow!!!

Gość poljskakrv1995
Dlaczego do mnie piszesz w rodzaju żeńskim,skoro należę do brzydszej płci??Zresztą Serbowie to słowianie,więc ten komentarz jest co najmniej nie na miejscu.

Gość poljskakrv1995
a co się tyczy moich koleżanek z kierunku i ogólnie rzecz biorąc dzisiejszych studentek,to szkoda gadać nawet..Zapewne zadaniem awykonalnym jest w tym środowisku znaleźć normalną niematerialistyczną kobietę,która nie sypia z kim popadnie na prawo i lewo ...

Gość gość
ale o co chodzi? W koncu jest to niby rownouprawnienie wiec kazdy sie sypie z Kim chce. Myslisz ze tylko faceci moga? Hahahah....oj nie nie :)

Gość poljskakrv1995
Tylko ,że ja szukam czegoś poważnego a nie chcę związać się ze szmatą ,która służyła kiedyś innym tylko za worek na spermę,była jak jednorazowa chusteczka,o którą można się wytrzeć,a później udaje zakochaną :D.

Gość gość
A Ty jak rznales inne, to myslisz ze jestes jakis lepszy? Poza tym nic nie boj, kazda ci powie ze ona z tych porzadnych I miala przed Toba tylko 1-2 I to w dlugim zwiazku. Macie za swojej faceciki...hahahaha!

Gość gość
gość dziś Kasia masz racje, 80% ludzi ma 100 IQ czyli są umysłowymi przecietniakami o zainteresowaniach ściśle zwiazanymi z biologiczna egzystencja. x X X Chwalisz się swoim kvrestwem? Tak to odebralem

Gość poljskakrv1995
ja to tylko jak byłem w związku,a to różnica :P.Seks bez zobowiązań jest dla mnie p******y.

Gość poljskakrv1995
tak więc,odjebi,zawistna kobieto.