Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

facet który cudnie całuje

Polecane posty

Gość gość

przyprowadzcie go do mnie

Gość gość
dzwigam kiece i lece :)

Gość gość
raczej nie istnieje. ja przynajmniej takiego nie spotkałam

Gość gość
miałem 2 dziewczyny i bardzo chciały cały czas się ze mną całować mówiły, że rewelacja, a aktualnie jestem sam :) sam bardzo lubię się całować i brakuje mi tego...

Gość gość
a jeśli istnieje to nie pomyślałyście, że trenował na innych ustach nie koniecznie ma wrodzony talent tylko masę praktyki, a skoro tak to czy przyjemnie jest być jedną z wielu i kolejną na liście? kobiety są fenomenalne jak facet nie ma doświadczenia to nie boja się go zdyskwalifikować bo nie potrafi zająć się kobietą :P a jak ma doświadczenie to świadczy tylko o jednym, gdzieś je musiał zdobyć, a co za tym idzie jesteście kolejnym numerem z jego listy i całkiem możliwe, że nie ostatnim no i macie potem takiego bajeranta, doświadczonego, obytego przystojnego, szarmanckiego, gotowego uczynić wiele by tylko dobrać się do waszych majtek, ale wy nie chcecie tego tak widzieć wolicie oszukiwać siebie, że przy was ten rozpłodowy buchaj stanie się nagle niewinną, spokojną, tylko waszą przytulanką a potem macie pretensje do wszystkich tylko nie do siebie, bo oczywiście wy nie jesteście niczemu winne niczym święte krowy z Indii :D

Gość gość
ale marudzisz, ja też chcę w końcu faceta,którego pocałunki i dotyk będą mi się śniły jeszcze po nocach. To chyba normalne, że każdy pragnie niezwykłych doznań w tak zwykłych pragnieniach.

Gość gość
poznalam kiedys facta ktory bardzo ubolewal ze zona nie lubi sie calowac bo on lubil, byli juz po rozwodzie. a ja sobie wtedy pomyslalam. ot losie a u mnie jest odwrotnie ze maz nie tknal mnie w usta od tylu lat ze zapomnialam juz jak to sie robi. i pewnie nawet juz nie umiem sia calowac

Gość gość
Jak mi się znudzi, to dam Ci znać[cześć}

Gość gość
Ja lubie jak on mnie wszedzie caluje. :)

Gość gość
gosc : 13:29 - Glupoty pleciesz. Niektorzy nie musza miec zadnej praktyki i poprostu wiedza jak i co. Z uczuciem. Niektorzy maja dluuuga praktyke i sa do bani. Nie ma reguly.