Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zerwałam z nim ale jestem w ciąży!

Polecane posty

Gość gość

Mój były już facet mówił mi, że pracuje w biurze, a okazało się, że jest masażystą i d****arzem w dodatku. Tłumaczył się, że jak przyznawał się wcześniej do swojej pracy to dziewczyny go zostawiały, a korzystał z płatnego seksu bo ma potrzeby, a partnerki z wyżej wspomnianego powodu nie mógł sobie znaleźć i tak było mu łatwiej. Patologia! Z kim ja się zadawałam? Najgorsze jest to, że jestem z nim w 3 miesiącu ciąży i nie chcę tego dziecka przez to wszystko..

Gość gość
nudzi ci się od rana. Prowo.

Gość gość
No to masz maksymalnie przerąbane!

Gość gość
Można powiedzieć, że go nie znałaś a się z nim pukałaś...czyli wcale lepsza nie jesteś, spokojnie :)

Gość gość
Przecież on mnie oszukał..

Gość gość
Kogo to obchodzi? - NIKOGO. Twój problem a ja i inni tez maja to gdzies :D

Gość gość
Nie wiem co ja mam teraz zrobić. :( Nie chce znać ani widzieć tej parszywej mordy!

Gość gość
-2/10

Gość gość
jak urodzisz mozesz miec dziecko uroda podobne do niego. dasz rade sama jak wiele innych kobiet lub oddaj do adopcji. ja tego bym nie przezyla,ze gdzies tam błaka sie po sierocincach moje dziecko.

Gość gość
co drugi temat tu to o zasranym bachorze co na glupiego polaczka w********i 333 www.youtube.com/watch?v=s9hkMOSlMtU

Gość gość
Dajcie juz dziewczynie spokój! Tylko besztac potraficie! Czy to jej wina ze zaufała i uwierzyła takiemu du***wi?? Powiedz co zamierzasz teraz zrobić? Chcesz urodzić to dziecko?

Gość gość
Powinnas odczekac 6miesiecy z seksem tyle czasu potrzeba zeby kogos poznac bylas latwa nie rozeznaas sie w terenie i masz problem

Gość gość
Laski czy wy naprawdę sadzicie,że nawet gdyby odczekała to pół roku,to by jej to coś dało? Facet by Kłamał do puki prawda by nie wyszła na jaw,a to by mogła być i N lat!!!!

Gość gość
Byłam z nim ponad 1,5 rok, a on ukrywał to przez cały czas, a przecież nie chodziłam za nim wszędzie.. Naiwna jestem. :( Nie wiem co mam zrobić..

Gość gość
Naprawdę nie wiem co ja mam teraz zrobić. Usuwać nie chcę bo nie popieram tego ale właśnie boję się, że dziecko będzie jego przypominać albo, że odziedziczy jego charakter lub on będzie chciał mieć prawa do dziecka.. :(

Gość gość
to usuń, jesteś dużą dziewczynką, na pewno znajdziesz w necie jak, czy trzeba cię za rączkę poprowadzić?