Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćizkaaaaaaw

Sex z duzo straszym.

Polecane posty

Gość gość
ja nie obserwuję zbyt wielu facetów takich jak ten 'mój' :)

Gość gość
ja tam tez wielu takich nie widze. wg mnie to unikaty. nie tylko wyglad wchodzi w gre, ale tez sposob bycia, jaki jest, itd. no ale wlasnie, taki potrafi doecenic co ma i nie ma postawy 'bo mi sie nalezy', dostaje oczoplasu na ulicy, pretensje, wymagania, brak akceptacji. A w lustro spojrzec nie laska.

Gość gość
nie można negować takich osób w życiu wszystko sie moze zdarzyć :)

Gość gość
niektorych pociagaja starsi

Gość gość
kiedys mi sie starsi podobali a teraz mlodsi

Gość gość
hahaha: kiedys mi sie starsi podobali a teraz mlodsi Możę coś w tym jest. A i mam pytanie co to znaczy: "jestem w relacji ze starszym facetem"? Hmm...tak naprawdę starszy czy młodszy, czymś musi przyciągać do siebie. Poza tym po dłuższym czasie zwykle widać różnice w poglądach i priorytety w życiu. Oczywiście są ludzie, którzy potrafią żyć ze sobą w takim związku szczęśliwie. Jednak to rzadkość. Zwykle trwa to jakiś czas i ludzie się rozstają, bo się nie dogadują. Nie mówię tu o romansach z żonatymi facetami, bo takim czymś gardzę, ale w przypadku wolnych ludzi. Moim zdaniem najlepsze jest najprostsze rozwiązanie , czyli, gdy ludzie są w podobnym wieku i idą przez życie dopiero ucząc się nawzajem od siebie. to wydaje się być najzdrowszy związek. A starszy mężczyzna to raczej na przyjaciela dobry materiał, ktoś z bagażem życiowym, kto posłuży radą, doświadczeniem, wsparciem. Ale nie partner do życia.

Gość gość
mlodych chlopakow pociagaja starsze kobiety.

Gość gość
niekeidy mozna sie zauroczyć w starszym cóz wtedy ?

Gość gość
się pecha ma, toż.

Gość gość
Mój facet ma 45 lat tylko z tą różnicą że ja mam 33:)

Gość gość
ja mam jeszcze pytanie do tych, co mają takie doświadczenia ze starszymi. Jak wygląda seks i w ogóle wszelkie elementy bliskości z kimś z takim? Bo na pewno inaczej niż z równolatkiem. Nie jest dla was to trochę odrażające?

Gość gość
a na czym ta róznica w seksie ma niby polegać ? głuptasy

Gość panna na wygnaniu
Gdyby było odrażające, to chyba nie dochodziłoby do takich sytuacji? A skoro dochodzi, to znaczy, że obydwie strony czują pociąg fizyczny

Gość gość
jesli potrafi zaspokoić partnerkę i samego siebie to w czym problem ?

Gość gość
Fuj,balabym się,ze zamiast dojść we mnie ..to zejdzie na mnie :-)

Gość gość
tutaj niektore w was to moga liczyc penisy na metry ktore zaliczyly fujjjj ,jestescie zbiornikami na sperme

Gość gość
Fuj,balabym się,ze zamiast dojść we mnie ..to zejdzie na mnie hehe, też o tym pomyślałam:) Pytanie nie jest głupie, po prostu zwykła ciekawość. usiłuje zrozumieć jak to funkcjonuje, bo rozumiem żemłode dziewczyny zakochują się w starszych ze względu na konkretne potrzeby psychologiczne itp. Ale w sferze fizycznej jak to jest? Wiadomo, dla starszego pana młode ciało ok 20 letniej dziewczyny jest podniecające i na pewno wzbudza wielkie pożądanie. ale w drugą stronę, co interesującego w ciele 40 czy 50 faceta ? Oświeci mnie ktoś?

Gość gość
A co myślicie że 45 letni facet ma obwisłą skórę i jest odrażający? Nic bardziej mylnego

Gość gość
Niejeden 40-50cio latek ma lepsze ciało niż facet 25letni, więc bez przesady. Nie rozmawiamy chyba o pacjentach oddziałów geriatrycznych?

Gość gość
gosc 19:19 - jakby bylo odrazajace to by nie doszlo do bliskosci fizycznej jakakolwiek by miala byc. przeciez jest mnostwo (o ile nie wiekszosc) starszych facetow ktorzy sa obrzydliwi, oblesni, odrazajacy. wiadomo, ze nie o takich chodzi. a czy rownolatkowie, w obojetnie jakim wieku, nie sa czasem odrazajacy? czy to, ze to rownolatek oznacza od razu, ze jest pociagajacy? jak wyglada seks? jesli facet jest na poziomie to jest pieknie, wie jak i gdzie dotykac, slucha, uczy sie Ciebie. nie boi sie okazywac uczuc, nie krepuje sie, mowi co czuje, szczerze komplementuje. zamienia sie w sluch jak mu mowisz czego i jak chcesz i cieszy sie ze go wybralas.

Gość gość
Szczerze to ciężko w to uwierzyć, żeby facet ok 50. był w lepszej formie niż 25latek. Młodość od strony fizycznej w tym wypadku będzie prowadzić.

Gość gość
http://www.bing.com/images/search?q=patrick+dempsey&id=CBFB7529E9FB147D31F1D1C7128FB149876E0B31&FORM=IQFRBA#view=detail&id=CBFB7529E9FB147D31F1D1C7128FB149876E0B31&selectedIndex=0 dobry Boże, daj nam więcej takich starych dziadów;-)

Gość gość
kazdy wybiera sobie sam scenariusz na życie i to nikomu nie powinno wadzić !

Gość gość
gosc 19:46 - co najmniej jakby chodzilo o to jak kto dlugo moze. blad. chodzi o technike, korej siusiumajtki nie maja dopoki nie osiagna dobrej 40stki lub 50tki. im dluzej bzykanie trwa tym bardziej jestem znudzona. zenada.

Gość gość
Wszystko ładnie opisane,ale jakoś w łóżku ciężko sobie wyobrazić, żeby starszy facet był pociągający dla młodej dziewczyny. Może ją pociągać osobowość, itd. i dlatego idzie z nim do łózka bo coś czuje, ale czy fizycznie będzie go pożadać? Nie sądzę.

Gość gość
Dempsey? Nie moj typ, ale dokladnie. Oby sami tacy po ziemi chodzili. Jak wino, im straszy tym cenniejszy, haha.

Gość gość
Nie no jasne, że nie pociąga jej fizycznie. Zamyka oczy, zaciska zęby i myśli o ojczyźnie;-) A czy równolatek z ciałem sflaczałym i zapryszczonym od fast foodow jest bardziej sexy?

Gość gość
http://www.bing.com/images/search?q=patrick+d empsey&amp ;id=CBFB7529E9FB147D31F1D1C7128FB149876E0B31&FORM=IQ FRBA#view=detail&id=CBFB7529E9FB147D31F1D1C7128FB149876E 0B31&selectedIndex=0 dobry Boże, daj nam więcej takich starych dziadówoczko.gif x akurat aktorzy, to nie przyklady takich panów na co dzień. A chodzi o tych normalnych chodzących po świecie realnym i sposób w jaki mogą być oni niby atrakcyjni fizycznie dla młodych dziewczyn.

Gość gość
nie wtrącams ie w rozmowę :) szukajcie rowieśników obyście były szczęśliwe

Gość gość
Tak, bo ten aktor to poza ekranem nie istnieje i nie chodzi po świecie:-D