Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćizkaaaaaaw

Sex z duzo straszym.

Polecane posty

Gość gość
durnowata młodzież bawi się słówkami :) co innego zobaczyć na żywo :D wtedy do półmózgich przewodników trafiają impulsy typu... "sprawdzę jak zareaguje", "udam żem niezainteresowana", "ciekawam czy żonę ma", "co powie jego córka?":classic_cool:

Gość gość
gosc 19:34 - co interesujacego? a czy myslisz ze maja jakies diamenty pochowane w zakamarkach? a co interesujacego mlodzi faceci widza w 40stkach i 50tkach? moze wlasnie chodzi o dojrzalosc, osobowosc, ktore podniecaja, nakrecaja. cialo samo w sobie nie jest najwazniejsze. poza tym pozadny 40-50ciolatek ma nie raz lepsze walory niz jakis mlodzik. i wie co robi.

Gość gość
Nie no jasne, że nie pociąga jej fizycznie. Zamyka oczy, zaciska zęby i myśli o ojczyźnieoczko.gif A czy równolatek z ciałem sflaczałym i zapryszczonym od fast foodow jest bardziej sexy? x x A to wcalenie dziwne by było, haha. Ale powaznie. Moim zdaniem młody przystojny chłopak od strony czysto fizycznej będzie bardziej atrakcyjny seksualnie dla takiej dziewczyny. Dopiero, gdy dodać inne aspekty, to strszy pan może zyskac,ale w łóżku ne

Gość gość
To jest sprawa braków, zaspokojenia potrzeb i dlatego młode osoby wiążą się ze starszymi o xx lat. Gdyby tak nie było szukałyby szczęścia w swoim przedziale wiekowym. Poza tym skoro to takie normalne, to co kieruje tymi starszymi panami, że wiążą się z dziewczynami w potencjalnym wieku ich córek? Hmm...

Gość gość
po pierwsze, jesli facet o siebie dba to moze wygladac jak niejeden aktor, po drugie aktorzy na ekranach i zdjeciach sa odpowiednio ustawiani tak by jak najlepiej wygladac. na realu wygladaja najzwyczajniej w swiecie i tacy wlasnie sa atrakcyjni. Simon Baker - nastepny 'dziadek' ktory sie od kobiet opedzic nie moze. widzialam go na realu, z wszystkimi wadami nie ujawnionymi na zdjeciach i jest zabojczy.

Gość gość
gosc 20:03 - no i nie masz racji. bylam w lozku z rowiesnikami i duzo starszymi facetami i mlodsi nie maja szans. teraz wogole mnie nie pociagaja.

Gość gość
Ok, a co z tym pytaniem: co kieruje tymi starszymi panami, że wiążą się z dziewczynami w potencjalnym wieku ich córek? Ma ktoś może porządne wytłumaczenie, bo raczej nie o osobowość tych dziewcząt chodzi. Mylę sie?

Gość gość
gosc 20:17 - to chyba raczej pytanie do tych wlasnie panow. pewnie sa tu tacy to niech sie wypowiedza. z pewnoscia pociaga ich mlode cialo, ale nie kazdy tylko na to leci. nie jeden powie, ze piszczace 20stki nie dla niego. ale nie kazda 20stka jest pusta i glupia. niektore wiedza o co w zyciu chodzi i roznica wiekowa nie ma dla nich znaczenia. ale ja tu gadam o milosci a nie jakichs sponsoringach czy innych debilnych ukladach.

Gość gość
wolę młodom lalę bo jestem psychopatom :D

Gość gość
ale ja tu gadam o milosci a nie jakichs sponsoringach czy innych debilnych ukladach. No z całym szacunkiem,ale między ludźmi z taką różnicą wieku, to jak dla mnie o miłości nie ma mowy zwyczajnie. Wymiana interesów to i owszem. Trudno uwierzyć, że może zaistnieć coś innego poza układem.

Gość gość
Ale co wy gadacie idiotki. Facet 45-letni jak dba o siebie to lepiej wygląda często niż jak miał 30 taka prawda. Kobieta, która jest po 40-stce na pewno nie wygląda lepiej niż jak miała 30. Taka prawda. Niestety stwierdzam to mimo że jestem kobietą. Pocieszajcie się wszystkie, że to Stare dziady obrzydliwe i same ladujcie sobie dla pocieszenia botoks, róbcie sobie kacze usta i doczepiane włosy to i tak nie zmieni faktu, że wiek widać u nas a kaczory wyglądają do tego jeszcze tragikomicznie. Ją mam wielu znajomych po 40-stce i wyglądają super, do tego potrafią się ubrać Bo już ich na to stać.

Gość gość
Aczkolwiek dodam, że przy takiej różnicy wieku to o wielkiej miłości i trwałym związku nie ma mowy. Faceci to cwaniaki jednak ;)

Gość gość
to prawda brak miłości w rodzinie musisz sie leczyc

Gość gość
tu jest tylko ten problem, ze mlodsze sa ciasniejsze :)

Gość gość
a co z żonami dziadków? pewnie brzydzą się takimi szmatami młoda dziewczyna nie miała ojca albo dobrych relacji z ojcem i szuka ojca stary pierdziel ma kompleksy i jest niestabilny emocjonalnie,poprawia swoje ego

Gość gość
Facet, który ma 45 lat to nie pierdziel. Pierdziel się dla mnie zaczyna robić od 60 tki. 20 latka jest natomiast gowniara, która można łatwo omamic i wmówić miłość do grobowej deski. No a facet korzysta :D

Gość gość
znowu smecicie !

Gość gość
starsi lubia mlodszych

Gość gość
>On ma 46, ja 20. Strzelasz sobie nie tyle w stopę, co prosto w głowę i to z armaty. Mam 55 i nie wszedłbym w układ z 30 letnią kobietą. To zawsze kończy się dramatem.

Gość gość
podobali mi sie starsi faceci.