Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Po ilu spotkaniach z dziewczyną zakończyć związek, jeśli nie pojawiła się chemia

Polecane posty

Gość gość

Pytanie jak wyżej - piszcie jak jest według Was...

Gość gość
głupie pytanie - od razu

Gość specjalstka od wszystkiego
Jeśli nie pojawiła się chemia, to trudno mówić o związku

Gość gość
ja się zawsze spotykam dwa razy, jeżeli po pierwszym już nie widzę szans, to i tak daję umawiam się drugi raz aby być pewnym, że nic z tego nie będzie

Gość gość
Dziewczyna jest atrakcyjna, podoba mi się, ale nie pojawia się chemia. Spotykam się z nią dalej, z nadzieją, że coś do niej poczuje. A ja nie czuję tęsknoty, wyraźnej chęci na kolejne spotkania... Mimo, że ona to czuje (tak twierdzi). Sam jestem po bardzo długim związku, a poprzednią dziewczynę naprawdę kochałem z całego serca, jednak musieliśmy zakończyć związek ze względu na bardzo częste kłótnie - totalna niezgodność charakterów. Nie chciałbym, żeby ta dziewczyna przeze mnie cierpiała, bo ją lubię, dlatego cały czas staram się dać nam jeszcze jedną szansę na tą chemię.

Gość gość
nie pojawia się chemia? A próbowałeś tego: C2H5OH?

Gość gość
to nie ta chemia ma się pojawić - ta działa zbyt krótkotrwale, a na takim związku mi nie zależy ;)

Gość gość
:-) a tak poważnie, chemia albo jest, albo nie. To coś, co się pojawia, bo dana osoba tak na nas działa. Nie słyszałam o chemii od drugiego wejrzenia

Gość gość
Już się nie pojawi, daruj sobie bo tylko nadziei jej narobisz.

Gość gość
ja bym już odstawiła tą dziewczynę teraz, bo jak nic nie ma między wami,to lepiej dać spokój i nie marnować sobie nawzajem czasu. Lepiej jest postawić sprawę jasno i przestać się spotykać niż kogoś zranić a samemu się rozczarować.

Gość gość
zakończ to jak najszybciej, tyle w temacie - ile można dawać szans na chemię, dwa razy sprawdzić, spróbować, ale zrozum, każde kolejne spotkania sprawiają, ż eona coraz bardziej się angażuje myśląc, że wszystko idzie w dobrym kierunku. Dlatego jak masz ją sobie odpuścić to im szybciej tym lepiej