Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego tak postąpił

Polecane posty

Gość gość

Mój facet popił na imprezie i dotykał moja koleżankę, ona potem mi o tym powiedziała , kiedy chciałam żeby to sobie wyjaśnili on mnie zostawił i nie chce mnie znać , twierdzi ze nic złego nie zrobił i nie będzie się tłumaczyć, bo to manipulacja mojej koleżaki odszedł i nie odzywa się...myśle że wina jest obustronna a ja dostałam rykoszetem..co mam zrobić ... do tej pory był bardzo lojalny..wierzyłam mu..chciałabym wyjasnić to i zacząć od nowa.. niech mi ktoś pomoże rozwiązać problem

Gość gość
problem sam się rozwiązał przejrzałaś na oczy i wreszcie dowiedziałaś się jaki on jest po co drążyć? chesz go z powrotem?

Gość gość
Gdyby to byla tylko manipulacja kolezanki to by sie nie zachowal jak urażona księżniczka tylko spokojnie ci to wytlumaczyl. Zrobilby wszystko żeby nieporozumienie zostalo wyjaśnione. A tak? Wielki dramat i wielce zraniony panicz. Odwracanie kota ogonem.

Gość gość
niestety chciałabym to wyjaśnić..bo obydwoje zawinili...nigdy nie dał mi powodu do niepokoju...nie wiem co sie wtedy stało..on twierdzi że nic nie pamięta...nie chce mnie znać rozmawiać, myślę że sie opamięta bo to ja jestem poszkodowana