Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytam sie ja

Dlaczego faceci tak bardzo nienawidza kobiet

Polecane posty

Gość pytam sie ja

Dlaczego faceci tak bardzo nienawidza kobiet?

Gość gość
Tylko tacy, ktorym z kobietami nie wychodzi i sa sfrustrowani, ze zadna ich nie che i obwiniaja wszystkie kobiety dookola za swoje niepowodzenia czytaj np. prawiki z kafe. Normaln, spelnieni faceci kochaja kobiety ;)

Gość gość
i to kochają kobiety we wszystko!

Gość gość
No kobiety tez kochaja byc kochane we wszystko. I wszyscy sa szczesliwi (wszyscy oprocz prawiczkow) :D

Gość gość
Bo facet nie moze zniesc ze kobieta potrafi sobie sama poradzic I on nie jest jej do niczego potrzebny.....no I sie zaczyna nienawisc I obwinianie kobiet za wszystko, byle w sobie winy nie znalezc I sie usprawiedliwic przed soba, ze ja taki super facet, tylko te baby takie podle. Zalosne, ale coraz wiecej facetow nienawidzi kobiet.

Gość dupniety_na_umysle
Bo facet nie moze zniesc ze kobieta potrafi sobie sama poradzic I on nie jest jej do niczego potrzebny.....no I sie zaczyna nienawisc I obwinianie kobiet za wszystko, byle w sobie winy nie znalezc I sie usprawiedliwic przed soba, ze ja taki super facet, tylko te baby takie podle. Zalosne, ale coraz wiecej facetow nienawidzi kobiet xxxx Aha hehe dobre to :)

Gość gość
nie wiem i nie inreresuje mnie powod frustrata

Gość gość
Jacy faceci? Chyba nie jestes tak głupia, zeby wyciagać wnioski o całej męskiej populacji na podstawie tego forum, gdzie siedzi masa nieudaczników, frustratów, zaburzonych psychicznie, odrzuconych przez społeczeństwo, bez przyjaciół, pracy, szans na kobietę. kafeteryjny prawiczek, to nie jest naprawdę typowy facet.

Gość gość
Nienawidza je za samodzielnosc.

Gość gość
...samodzielność tak długo aż się benzyna i prąd nie skończy i benefity..... ....nienawidzą bo to kóórvvy jak tempa Ździcha som

Gość gość
A co to jest kobieta?