Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam coraz większy problem z seksem

Polecane posty

Gość gość

Na początku było super, bardzo mi się podobało, chciałam więcej i więcej. Od pewnego czasu jest coraz gorzej - przestałam mieć ochotę, dobija mnie że nie miałam do tej pory ani razu orgazmu, że jemu jest lepiej niż mi, że nie wiem co robić i jestem kłodą, że cokolwiek mu robię wydaje mi się, że mu się nie podoba. On mówi, że wszystko jest ok, ale przecież nie jestem głupia. Mi samej jest źle z tą sytuacją a nie wiem jak sobie pomóc zanim mi seks całkiem obrzydnie.

Gość gość
Bardzo rzadko, wcześniej gdy byłam sama robiłam to częściej.

Gość niegrzeczna nimfomanka
Ja też nie mam orgazmu. Z poprzednimi też nie miałam. Ale seks uwielbiam mogłabym to robić bez przerwy. Orgazm mam tylko jak sobie sama myszkę pieszczę...

Gość gość
Nikt nic nie doradzi?

a co ci mamy doradzic? jak myslisz, patrzac przez perspektywe twxojego pierwszego postu, po tych raptem 6 linijkach? a czy osiagasz orgazm przy masturbacji?

Gość gość
Tak, podczas masturbacji sama daję radę, w trakcie stosunku z partnerem nie. Zastanawia mnie dlaczego tak się zmieniło moje podejście, czy to może na początku był taki zachwyt a z czasem wszystkim mija. Chciałabym żeby seks znowu mi sprawiał przyjemność i radość.

Gość gość wojskowy 29
A może to przez nieodpowiednie podejście do seksu przez partnera... Może potrzeba Ci dzikiego, pamiętnego seksu! jeśli jesteś z Warszawy, może pomogę:)?

Zasadne jest pytanie czy się masturbujesz. Miałam bardzo udany seks, ale.... on na dłuuuugo wyjechał. Nie chciałam robić tego z innym więc masturbowałam się bardzo często. Zauważyłam, że doprowadzając się do orgazmu sam reguluję szybkość podniecania, miejsca pieszczenia, itd. Gdy mój wrócił, seks już nie był taki sam. To co kiedyś mnie podniecało, teraz zaczynało drażnić. Trudno było znowu dostosować się do WSPÓLNYCH reakcji. Nie miałam orgazmów, chociaż miałam ten wymarzony seks. Myślę, że masturbacja ustawia kobietę. Może masz coś takiego

Gość gość
Zbadaj hormony. Spadek estrogenów jest wynikiem czegoś. A pociąga to za sobą niechęć do seksu. Masturbacja nie ma tutaj wiele do rzeczy

Gość gość
Dlaczego nie połączyć masturbacji z seksem z mężem tobie pomoże osiągnąc satysfakcję jego będzie nisamowicie podniecało. My z żoną robimy to już wiele lat. Jeżeli ona się wspomaga to tylko na plus.

Gość gość
polecam dildo, połączenie stosunku i pieszczot łechtaczki wibratorkiem.