Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Poukładany facet zawsze będzie sam

Polecane posty

Gość gość
miła jesteś ale pocieszasz mnie daremnie owszem rozwijać sie trzeba choćby dla samego siebie, bo w moim przypadku to juz na pewno tylko dla siebie

Gość gość
Zmień swoje natawienie z tak pesymistycznym podejściem do niczego nie dojdziesz

Gość gość
nie potrafię, za bardzo mnie to boli

Gość gość
Też uważam że Twoje nastawienie jest niezdrowe. Być może kobiety widzą w Tobie coś co je odstrasza, a tu i zalety jak "poukładanie" nie pomogą. Nie wszystko jest białe albo czarne. Musisz mieć trochę dystansu.

Gość gość
Warto nad sobą pracować.Nie konieczniedla innych,dla własnej satsfakcji,żebyś spojrzał w lustro i powiedział "jestem z siebie dumny"

Gość gość
jak one to widzą, nie obraźcie się ale nie podchodze do nich i nie opowiadam im takich dyrdymał jak tu pisze ja moge być z siebie dumny ale tylko dla samego siebie, a to boli bo życie jest wtedy mało warte

Gość gość
Teraz jesteś sam,ale to nue znaczy,że zawsze tak będzie.Całe życie jeszcze przed tobą i masz szanse wspaniale je przeżyć.Na miłość przyjdzie jeszcze czas

Gość gość
to głupie co napisze ale ja nie chce już czekać dobija mnie to wszystko, jest mi z tym bardzo niedobrze

Gość gość
Czasem lepiej poczekać i znaleźć kogoś odpowiedniego niż szukać na siłę i wziąć pierwszą lepszą z brzegu

Gość gość
to jest właśnie moja niecierpliwość wiem coś ze mną nie tak, ale całe życie czuje sie samotny i nie chce tak dłużej stad mam doła

Gość gość
Z tego co piszesz nie jesteś złym człowiekiem.Takich chłopaków jak ty jest coraz mniej.Większość w twoim wieku patrzy tylko żeby w*****ać i zostawić

Gość gość
ja nie, chciałbym żeby jakaś dziewczyna mnie chociaż przytuliła i pocałowała nawet tylko w policzek zanim zdechnę

Gość gość
Autorze, dobrze gdzieś przeczytałam, że masz jakoś 21 lat?

Gość gość
tak mam właśnie tyle

Gość gość
Ja też jestem sama,chętnie bym Cię przytuliła

Gość gość
To jak możesz czuć się stary? Jesteśmy w tym samym wieku praktycznie, a ja czuję się momentami jak dzieciak. Przesadzasz, ledwo co zacząłeś dorosłe życie i już twierdzisz, że nigdy nie będziesz miał dziewczyny?

Gość gość
No to przytulmy się :) chociaż wirtualnie jak inaczej nie możemy Co do drugiej wypowiedzi, no po prostu takie rzeczy sie czuje chyba, moje odczucia sa takie że mimo że mam w sobie dużo ciepła i miłości to nie jestem w stanie obdarować nią żadnej kobiety bo do tego mnie nie dopuszczają a wolą poczuć sie upokorzone przez kogoś innego, kogoś kto ma to coś i widocznie ma to większą siłę oddziaływania niż te wszystkie brednie o miłości,trosce itp

Gość gość
Jak zacznie się rozglądać za równie spokojnymi dziewczynami to nie będzie sam. Ale nie, lepiej szukać ostrej laseczki, bo przecież tylko taka Cię pociąga. I dobrze, bądź sam na zawsze, nie jest mi cie zal. Takiego przymuła to na męża można wziąć ale i tak na boku zdradzac;)

Gość gość
I znowu zaczynasz przesadzać. Nikt nie woli być upokarzany i to nie kobiety Cię do dopuszczają, a Ty nikogo ciepłem nie obdarzasz. Ludzie nie będą się dla Ciebie starać jeżeli wydajesz niezainteresowany. Po co mają sprawdzać jaki Ty jesteś jak na świecie jest wiele osób którzy nawet drzewo z uśmiechem przytulą?

Gość gość
*zaczniesz

Gość gość
Ja wiem jak to jest,też nikt się mną nie interesuje,tylko że powodem są moje wcześniejsze roblemy(rok temu wyszłam z depresji jestem po próbie samobójczej).

Gość gość
Przykro mi :( No, ale nie pozwalaj żeby wcześniejsze problemy miały wpływ na Twoje obecne relacje z ludźmi.

Gość gość
Ja nie mam na to wpływu.Inni podchodzą do mnie z dystansem,jeden powiedział mi wprost ,że jestem fajną dziwewczyną,ale nie może ze mną być bo boi się,że znowu sobie coś zrobię.

Gość gość
Co Ty na to byśmy się poznali?

Gość gość
Skąd jesteś? Od razu zaznaczam,że jestem od Ciebie 4 lata młodsza

Gość gość
z polnocno wschodniej Polski a Ty?

Gość gość
widzisz, Ty uważasz że `poukładanie` to zaleta...a przecież Ty szukasz żony, matki dzieci-czyli już zakładasz że ktokolwiek, byleby tytlko szybko wbić się w role i jechać nudno do końca dni...uciekam od takich `poukładanych` nudziarzy

Gość gość
100km od Szczecina

Gość gość
aha czyli nie chcesz być żoną, matką? ok rozumiem, masz prawo nie jestem takim nudziarzem za jakiego mnie tu odbierasz, jestem normalnym człowiekiem który sie potrafi bawić, cieszyć życiem albo chociaż byłem.... może kiedyś jeszcze bede jak spotkam kogoś

Gość gość
daleko, wiedziałem ze tak bedzie...