Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Poukładany facet zawsze będzie sam

Polecane posty

Gość gość
Jakie to wady?

Gość gość
To już chyba zależy od kobiet, nie sądzisz? Zastanów się jak widzą Cię inni, patrząc tylko ze swojego punktu widzenia nigdy nie dojdziesz do tego w czym jest problem. Inna sprawa - zastanów się jakich kobiet szukasz. Może podoba Ci się taki typ do którego nie pasujesz.

Gość gość
niecierpliwy po 1 troche leniwy wyobcowany nieufny i jeszcze może coś by sie znalazło ale póki co nie przypominam aha i powiem Ci że gdybym był taki nieprzyjemny itd to bym nawet koleżanek nie miał a mam

Gość gość
Wzzystkie wady które wymieniłeś moim zdaniem są do zaakceptowania

Gość gość
Powiem Ci, że to są nie tyle duże wady co w związku bardzo irytujące. I to jest pewnie główny problem, bo kto chciałby mieć partnera który sam jest leniwy, ale nie potrafi poczekać czy takiego który sprawia wrażenie wyobcowanego?

Gość gość
no bo mi się tez wydaje że to nie są wady przekreślające związek :) ''Może podoba Ci się taki typ do którego nie pasujesz. '' mogę Panią poprosić o rozwinięcie skrótu myślowego? :D

Gość gość
Wszystko można zmienić.Wydtarczy odrobina dobrych chęci i pracy nad sobą

Gość gość
Proszę bardzo - ludzie mają różne charaktery, a co za tym idzie - różne preferencje. Dlatego jeżeli pociągają Cię np. otwarte, rozmowne kobiety to Ty, będąc osobą trochę wyobcowaną, ich pewnie nie. Do tego dochodzi fakt, że z zasady żeby ktoś się nam spodobał musimy tą osobę polubić i tu takie małe problemy jak np. brak cierpliwości, nieufność czy wyobcowanie skutecznie posyłają Cię w friendzone bo nie ma miejsca na ocieplenie relacji.

Gość gość
Kobiety nie wiedzą jaki jestem dopóki nie poznają mnie bliżej. Niecierpliwość to moja najwieksza wada,przyznaje. Ale lenistwo napisałem TYLKO troszeczkę leniwy :P i źle zrozumiałaś wyobcowany - to nie znaczy ze jestem jakimś zamkniętym w sobie chłopem nie do życia, też jestem rozmowny, rozmawiam z dziewczynami normalnie, mi bardziej chodziło o to że lubie mieć swój świat i nie lubię/nie chcę być w centrum uwagi - przez niektórych może być odbierane jako wadę...

Gość gość
takakijanka - na błędach sie człowiek uczy A nieufność ja sam rozpatruję jako zaletę, bo wg mnie ludzie są tacy a nie inni że trzeba sie mieć na baczności, albo lepiej sobie dobierać towarzystwo wtedy nie ma z tym problemu

Gość gość
Więc szukaj takich którzy nie będą tego traktować jako wadę. Poza tym pamiętaj, że musisz ludzi jakoś zachęcić żeby chcieli Cię dobrze poznać. Wady to pierwsze co widzimy, bo Twoja niecierpliwość wyjdzie na jaw na długo przed wszystkimi zaletami. Więcej czasu potrzeby żeby ocenić, że ktoś jest troskliwą i czułą osobą, niż to, że musi mieć wszystko na JUŻ. :P

Gość gość
Niestety jest pod górkę, bo niby skad mam wiedzieć na samym początku że dana osoba zaakceptuje mnie? Nie daje po sobie poznać uzewnętrzniając to co we mnie niedobre tylko pozytywne cechy uwydatniam bo to normalne że czlowiek chce sie od jak najlepszej strony pokazac i co ? i lipa, widocznie nie tego szukacie, jesteście takie że chcecie jakiejś iskry tylko ja nie mam pojęcia co to jest

Gość gość
Próbować możesz, ale to co inni widzą to zupełnie inna historia. Też mam masę wad o których wiem, że mogą zrażać inne osoby. To zawsze szybko wychodzi bo po prostu ciężko jest kontrolować coś takiego jak irytacja, bo bus się spóźnia (tak co do tej niecierpliwości). Może właśnie powinieneś być bardziej otwarty, nie chodzi o to, żeby od razu ludziom ufać i podawać pin do karty, ale po prostu pokazać im, że chcesz ich poznać.

Gość gość
takakijanka - mam tak samo, już mi sie nie chce, odpuściłem, bo jak spojrzeć na to trzeźwo to lepiej już chyba nic nie robić i może spotkać osobę która Cie zaakceptuje niż starać się komuś przypodobać na siłę.. no a że mozna nie znaleść, to cóż takie jest życie

Gość gość
Twoje wady nie są takie straszne.Zawsze możesz coś w sobie zmienić.Musisz tylko chcieć

Gość gość
nie jestem w sobie zamknięty ale nie mam pewnie w sobie czegoś pociągającego - co z tego że posiadam pewnie męskie cechy i serce by oddał dla dziewczyny, która się o tym przekona nie poznając mnie

Gość gość
masz rację że moge sie polepszać ale idealny nie bede nigdy... a chyba tego w dzisiejszych czasach wymagacie

Gość gość
Na świecie jest wiele ludzi - jeżeli traktujesz wszystkich z rezerwą to nikt na siłę nie będzie chciał Cię poznać. Co z tego, że masz złote serce jak nikt o tym nie wie?

Gość gość
Nie rozumiem takich dziewczyn.Zanim się kogoś odrzuci powinno się go lepiej poznać.Z tego co piszesz nie wydajesz się złym człowiekiem

Gość gość
mają okazję sie dowiedzieć i nie chcą, nie zamykam się na kobiety ale ona na mnie, a teraz to się pomału zmienia i już sam do zadnej nie zagadam bo wiem ze mnie oleje, bedzie chciala to sama sie odezwie

Gość gość
Nie jesteś w sklepie, że cecha taka i śmaka zapewni Ci kobietę taką i śmaką, a dodatek cechy owakiej kobietę z dużym biustem. Każdy ma swoje upodobania. Kobiety wolą innych? Pogódź się z tym, skargi nie mają sensu.

Gość gość
ja nie wymagam ideału.Nikt nie jest doskonały,każdy ma swoje lepsze i gorze strony

Gość gość
*gorsze

Gość gość
Obyś nie był takim, który w każdej dziewczynie widzi potencjalną partnerkę

Gość gość
jeszcze się z tym nie pogodziłem ale się godzę zastanawiam się co dalej z moim życiem? rozwijać intelekt czy postawić na pasje? związki już mnie pomału przestają interesować

Gość gość
nie jesteś trochę za młody żeby tak myśleć?

Gość gość
Zgaduje że masz wadę jakiej kobiety, zwłaszcza młode nie akceptują. Jesteś nudny?

Gość gość
ja tak mam że widzę potencjalną partnerkę, może nie każdej ale niektórych, ale to nieprawda że to kobiety odstrasza, odstrasza tylko te które nie chcą

Gość gość
Musisz się rozwijać,pracować nad sobą.Kiedyś znajdziesz dziewczynę która Cię pokocha

Gość gość
nie jestem nudny ale nie jestem super przebojowo wygadany również cwaniaczek nie, czuje ze nie jestem za mlody na takie gadania bo czuje sie staro i juz mnie zaden zwiazek nie spotka, trzeba sie zajac soba, zyc swoim zyciem i nie myslec o tym albo myslec jak najmniej bo inaczej czlowiekowi moze odwalić