Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy można gdzieś kupić kurtkę zimową, która nie jest pikowana?

Polecane posty

Gość gość
w housie widziałam jedną, a w decathlonie zawsze są

Gość gość
dzięki

Gość gośćula
hehe , czy można gdzies ,pomijając ciucholandy ,kupić odzież która nie jest absolutnym must have sezonu ? chyba nie ... Kup pikowaną to must have ! i oficerki ze złotym paskiem na obcasie!

Gość gość
oficerki ze złotym paskiem na obcasie! a co to jest?

Gość gość
no taka ozdoba , taki pasek złoty ,często też złoty przód ,ech wy wieśniary na modzie sie nie znacie ,nie widzicie jak maniurki sie ubierają ! :D

Gość notsoyounganymore
nigdy nie zrozumiem pedu za moda, przeciez nie zawsze to co jest modne to jest ladne :) albo nam pasuje, hahahah, ja zawsze ubieram sie troche rockowo, jestem dosyc elegancka, ale lubie wygladac troche military, pamietam jak jeszcze bylam w liceum (10 lat temu niestety :/ ) to uslyszalam jak dziewczeta w autobusie mowily do siebie: teraz jest modnie na rockowo, a druga na to: noooo, to mu sie spodobasz :/... boze, masakra, ubierav sie bo modnie i bo chce sie podobac chlopcu w rockowym klimacie :D masakra, moj maz: rockowy typ, jak to mowil: z daleka widac ktora jest jaka jest a ktora jest "przebrana"............ a i z tymi pikowanymi kurtkami to jakas porazka, chocby ni ewiem jakie fajne byly (raz widzialam calkiem ladny plaszczyk united colour of benetton ) to i tak beda mi sie kojarzyc ze swtorkiem opon Michellin

Gość gość
brzydkie te buty z 18.16. zero klasy :/

Gość gość
pikowane niefajne? to znajdź mi zimową kurtkę niepikowaną i nieprzemakalną

Gość gośćula
przecież to ironia z tymi butami

Gość gość
do goscia z 18.24 , zobacz sobie na plaszczyki lub kurtki firmy Bergans, mozesz tez poszukac North Face albo po prostu w Polsce Campus lub Alpinus (moim faworytem jest Bergans . najlepsze nieprzemakalne ubrania ever, s

Gość gość
ja mam wlasnie z Alpinusa, jest ekstra, taliownaa, bardzo kobieca, na kazda pore roku, na wiosne wersja bez pianki pod spodem, a na zime podpinasz pianke i nie jestes balonem przynajmniej :) no i od tej pianki moge odsunac rekawy i postawic stojke kolnierz i jest super kamizelka :)