Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Brak prywatności w domu

Polecane posty

Gość gość

Witam! Mam taki problem. Nie stać mnie na mieszkanie, mieszkam z rodzicami i czuje totalny brak prywatności. Rozmawiam przez telefon zaraz ktoś wchodzi mnie podsłuchiwać. Wszystko jest przeglądane, moje listy które do mnie przyjdą, zawartość biurka. Są też nagłe wizyty w pokoju co robię na kompie. Masakra mam 25 lat. Dlaczego w naszym kraju zarobki są tak nędzne ??? Dlaczego mieszkania są tak drogie ?

Gość gość
W kiblu też cie podglądają ?:D

Raczej odpowiedz sobie na pytanie: dlaczego w Twoim domu panują tak prymitywne zwyczaje? Czy naprawdę nikt nie zna i tym samym nie respektuje podstawowych zasad współżycia? Czy wszyscy (w dużej liczbie) mieszkacie w dwóch izbach? Czy nie można spokojnie wyznaczyć zasad i granic?

Gość gość
25 lat i dalej mieszkasz z rodzicami ? Przegrałaś życie z kredensem Kochanie 😘

Gość gość
Rodzice wyznają zasadę ich dom - mam zero do gadania. Jak będę na swoim to sobie będę rządzić. Teraz wiem skąd się biorą skrajne systemy totalitarne. Jesteś w naszym państwie więc zamilcz bo zrobimy ci to i to jak ci nie pasuje wyjedz do innego państwa :)

Gość gość
Debilni ci twoi rodzice. Moja córka ,lat 24 tez jeszcze mieszka z nami,ale nigdy w zyciu nie przyszloby mi do głowy zachowywać się jak twoi rodzice. Jest dorosla.

Gość gość
No własnie . Jak ci tak zle to idz na swoje .

Gość gość
Podziekuj gnoyom co pobrali kredyty przez nich mieszkania są drogie

Gość gość
nie musisz kupować, ale może jakiś wynajem? Czasem biura nieruchomości proponują poza sprzedażą wynajem mieszkania popatrz po rożnych www.brokernieruchomosci.pl np cenowo powinno być taniej, a miałabyś chociaż własny kąt.