Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zniknal temat o Anwen...

Polecane posty

Gość gość
TO TEMAT O ANWEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
To przeciez napisalam o Anwen ze dzemora je :p

Gość Herrbata
Nie rozumiem w ogóle tekstu - kobieta kobiecie wilkiem ;> A czemu ma być wilkiem dla facetów? Solidarność jajników? Bądźmy przyjaciółmi dla bliskich, dla rodziny i przyjaciół. To, że wszystkie mamy "cipki" nie znaczy, że musimy się wzajemnie miłować!

Gość herrbata
Dokładnie, ponosi Was już - a ponoć to ja tu jestem chamidło :D Włosów Anwen nic już nie uratuje, hehe. A tak serio, nawet podoba mi się że ostatnio zaczęła znów coś kombinować i pisać o DIY. Mimo wszystko wolę się wzorować na innych blogerkach, albo sama coś wymyślać ;)

Gość gość
Herrbata a ty sie nie przejmuj i pisz dalej jako ty a nie z goscia bo zawsze sie ktos dowali, jak widac niektore 'yntelygentne' nie potrafia tu zrozumiec ze ktos ma inne zdanie, a tak najezdzaly na stado obronczyn u Anwen :D. No wlasnie co my kobiety mamy sie nawzajem milowac a facetom byc wilkiem :D wkoncu jakby nie patrzec to tez dzieki mezczyznom sie urodzilysmy.Anwen pewnie czytala ze narzekamy tutaj na brak naturalnnej pielegnacji i teraz z pokora do niej wraca i widzi pozytywne efekty, fajnie ze cos sie na blogu dzieje i w miare udziela sie w komentarzach

Gość gość
Wybaczcie, ale jeśli uważacie, że jak się nie jest wilkiem wobec kogoś to trzeba tę osobę koniecznie kochać to pewnie na polskim w średniej miałyście ogromne trudności w przyswajaniu literatury pięknej. Wystarczy szanować kogoś i nie do******lać, nie obrażać za wszelką cenę. Tylko po to by udowodnić, ze samemu jest się takim super bo się czegoś nie robi. By tworzyć kulturę poszanowania dla każdego, bez względu na płeć. A póki co to mężczyźni są uprzywilejowani w wielu aspektach - polecam prace naukowe na ten temat. Myślę, że to będzie miało lepszy wpływ niż pisanie "ale ona gupia, hahaha, pewnie go zdradziła" I tak, ludzie robią nagie zdjęcia, piszą pamiętniki, piszą miłosne listy, chowają pamiątki do pudełek, robią tysiąc rzeczy. I to nie oznacza, ze są głupi i zasługują na to by ktoś bezczelnie wywlekł ich prywatność. Jeśli tak uważacie - popieram, obyście spotykały takich ludzi jak Wy. To będzie dla Was wystarczającą zapłatą gdy Wasz facet uzna, że skoro mu zaufałyście to on może z tym zaufaniem zrobić wszystko. Ale serio. Przestańcie wściekle ujadać. Widać coś w tych fotach Aliny było co Was bardzo boli, ilość wymuszonych uśmieszków też na to wskazuje. Nie wnikam co, ale zastanówcie się czemu z taką zawziętością obrabiacie jej tyłek. Bo ja do niczyjego tyłka włazić nie mam zamiaru ;)

Gość gość
Gościu z 02.02. Daj spokój, bo i ja też kończę dyskusję z tymi paniami, bo tu się wszystko sprowadza do posiadania cipki. A gdzie ja pisałam, że trzeba miłować i usprawiedlliwiać ponad wszystko? A Ty Herbata, myślałam, że jesteś mądrzejsza, a Ty wszystko sprowadzasz do pipki, nie wiem, może to jedyne co masz do zaoferowania lub czym myślisz. Żenada, dalej ujadajcie jak nie powiem kto. Swymi debilnymi wywodami udowadniacie, że facetowi wybaczyłybyście wiele, a kobiety zjadły. Jak zwykle podwójne standardy.

Gość gość
A odwracając sytuację, gdyby facet wywinął kobiecie numer i ona by opublikowała jego nagie zdjęcia, pewnie byście ją zeżarły, że nie miała prawa, że powinna odpuścć. A tutaj wypłynęły zdjęcia innej laski, to już tysiąc domysłów, że pewnie miał powód tak się zachować :D.

Gość gość
Gdyby sytuacja byla odwrotna to rowniez uwazalabym, ze musial ja niezle zrobic w c***a ze wystawila jego foty, wiec przestan gadac takie d**erele

Gość Herrbata
Znowu Anonim wróżbita? Skąd wiesz co bym zrobiła jakby sytuacja była odwrotna? Skąd takie przypuszczenia? I skąd wiesz ile kto przebaczył, ile jest w stanie zapomnieć? Może mnie po prostu niektóre rzeczy już nie dziwią, bo się z wieloma już w życiu spotkałam? I żeby zaraz nie było - nie chodzi mi o własne doświadczenie... Lol , u mnie nie sprowadza się wszystko do cipki, ale tu feminizmem zajeżdża. Nie chcę kontynuować tematu, bo wy wysnuwacie dziwne wnioski choć nie macie do nich podstaw. Każdy ma swoje zdanie - jedni uważają Alinę za głupią, inni ją żałują. To nie znaczy, że musicie zaraz obrażać, generalizować itd. Dajcie mieć ludziom swoje zdanie, a nie stać za kobietami bo tak wypada i tyle.

Gość Herrbata
odnosząc się - Wystarczy szanować kogoś i nie do******lać, nie obrażać za wszelką cenę. Tylko po to by udowodnić, ze samemu jest się takim super bo się czegoś nie robi. By tworzyć kulturę poszanowania dla każdego, bez względu na płeć. A póki co to mężczyźni są uprzywilejowani w wielu aspektach - polecam prace naukowe na ten temat. Myślę, że to będzie miało lepszy wpływ niż pisanie "ale ona gupia, hahaha, pewnie go zdradziła" Widzisz ja mam jeszcze inne zdanie. Uważam, że jest sama sobie winna - nie byłoby zdjęć, nie byłoby afery. Ale nie potępiam jej i też o tym już pisałam. Takie czasy, lepiej zrobić facetowi fotki, niż ma się ślinić do obcych :D Ale nie uważam, że ze względu na to, że obie mamy jajniki mam mieć pretensje do jej byłego faceta, albo nie uważać że ona jest winna tej sytuacji. Btw przeczytajcie same siebie, kazda z as przechodzi ze skrajności w skrajność. Ja jestem pomiędzy, bo mam jeszcze inne zdanie, ale to jest źle i już teksty typu że nie mam do zaoferowania więcej niż cipka. Bo uzyłam przenośni a ktoś od razu wykorzystał moje zdanie żeby się dojebać i mnie obrazić. Bo ja nikogo nie obrażałam...

Gość Herrbata
A Ty Herbata, myślałam, że jesteś mądrzejsza, a Ty wszystko sprowadzasz do pipki, nie wiem, może to jedyne co masz do zaoferowania lub czym myślisz. Żenada, dalej ujadajcie jak nie powiem kto. Swymi debilnymi wywodami udowadniacie, że facetowi wybaczyłybyście wiele, a kobiety zjadły. Jak zwykle podwójne standardy. O tym komentarzu mówię. Nikt nie ujada, to normalna dyskusja. Po czym stwierdzasz, że myślę tylko o cipce?

Gość Hiruda
For god's sake.... Wracając do Anwen... w sumie czemu nie ten dżem ;P już pojawiły się głosy, że czemu nie lepiej zrobić coś rodzimego, np. kwas buraczany. Niby taniej, ale przecież łatwiej kupić gotowca. Sama osobiście nie ogarniam za bardzo tematu zdrowego żywienia włosowego i taki gotowiec to coś dla mnie. (sorry, nie przepadam za burakami ;P)

Gość gość
jej ostatnie zdjecia na ISTA , naprawde twarz ma tragiczna i zakola

Gość gość
Ja nie rozumiem, dlaczego Anwen nie powroci po prostu do sposobow i produktow, ktore pomogly jej uratowac wlosy na poczatku bloga, 6 lat temu. Zachwalala maske Latte, Stapiz Sleek Line, szampon BD, Jantar i maseczke z jajkiem i nafta. Te produkty wciaz sa dostepne,chociaz z lekko innymi skladami. Nakladala oleje, czasami myla odzywka i te rzeczy uzdrowily jej wlosy,wiec po co teraz kombinuje cuduje z kosmetykami a efektow brak

Gość gość
Herrbata, ty masz nick na insta herrbata1?

Gość Herrbata
Tak, bo herrbata był już zajęty :(

Gość Herrbata
BTW, Ania chyba zawsze miała zakola - pamiętam jak pisała kiedys o tym. Co do kosmetyków, cóż, życie jest za krótkie by ciągle używać te same ;) Może szuka czegoś jeszcze bardziej skutecznego?

Gość Hiruda
Może to kwestia tego, że wtedy miała włosy po prostu zaniedbane, trochę wymęczone farbowaniem, a teraz ma "spalone" przez te dekoloryzacje. Latte wydaje mi się trochę za słabe (nie miałam, ale ogólnie Kallosy nie są konkretnie kondycjonujące, to raczej lepsze odżywki niż maski), Babydream nie jest wcale taki łagodny dla włosów, jakby się mogło wydawać, jajko + nafta... jajko jest mocno proteinowe, chociaż włosy Anwen akurat lubiły proteiny, ale może na tak zniszczone zrobiłoby jej przeproteinowanie. Z tą Stapiz ciekawie - taki był boom na tą maskę, a teraz jakoś o niej nie słychać. Niestety włosy i skóra głowy bywają kapryśne i nie chcą reagować na to samo tak samo jak kiedyś. :/

Gość gość
Ja mam prostą metodę - ściąć siano i przestać kombinować z paleniem włosów :P Włos to nie skarpetka którą da się zacerować (a nawet i na skarpetce widać ślady) i tyle. Nie ma tu znaczenia czy zastosujemy super hiper zioła prosto od babuleńki czy ekstra maskę prosto z Japonii za tysiące dolców. Włos jest martwą tkanką.

Gość gość
Na poczatku bloga tez miala spalone po 2 sciaganiach koloru i wielokrotnych farbowaniach, pisala o tym w swojej MWH i jakos te rzeczy jej pomogly (no i encanto)

Gość gość
Widocznie MWH była lekko podkolorowana

Gość gość
Ale przeciez tam byly zdjecia no i widac ze te wlosy byly bardziej niz 'lekko zmeczone'

Gość gość
Herrbata, widać po Twojej twarzy, że prócz obgadywania innych nie masz sobą nic do zaoferowania

Gość gość
Dokladnie ha ha.

Gość gość
Czekaj. Bedzie robic dzieciaka to się zajmie ciąża i pieluchami.

Gość Herrbata
Juz załamałam sie i zamknęłam w sobie! A tobie gratuluje, ze po twarzy umiesz ocenić człowieka :) rzeczywiście, przejrzałas mnie. Jestem pustakiem i nic prócz odgadywania mnie nie kręci.

Gość Herrbata
Szkoda ze ty potrafisz pisać anonimowo i nawet swojego imienia nie zdradzasz. Cóż, ide sie pogłębić w rozpaczy

Gość gość
Herrbata, one ewidentnie szukają zaczepki, sa zazdrosne i tyle :) nie ma sensu w ogole dyskutować

Gość gość
Gadka na poziomie , to temat o anwen, załóżcie sobie nowy, o herbacie