Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zniknal temat o Anwen...

Polecane posty

Gość gość
Foty Aliny okropne, ciekawe co na to jej facet? Moga powaznie zaszkodzic jej karierze, az dziwne ze nikt sie do nich wczesniej nie dokopal. A Monika wygladala naprawde super jak byla szczupla, niesamowita laska. I ona akurat nalezy do tych osob ktore w krotszych wlosach wygladaja lepiej, ten wisniowy kolor juz w ogole jej pieknie pasuje. Swoja droga mysle, ze teraz ten temat zostal juz spisany na usuniecie skoro pojawilo sie w nim duzo niewygodnych dla pewnych osob linków

Gość gość
To serio alina rose? Pewnie i zniknie temat. Ale zdjecia nie znikną ;) Akurat zdjęcia Moniki chciałam pokazać komuś kto ma słabego neta i instagram mu się nie wczytywał więc mam printscreeny na mailu przypadkiem :P

Gość gość
Alina ... No nie! Kurde, masakra. Ladne piersi i ciało, ale te foty. No to mamy po temacie. Jak w ogole znalazłyście te zdjęcia?

Gość gość
O mamo, przez chwilę miałam nadzieję, że to jednak nie Alina sprzed paru lat, ale osoba do niej podobna. Teraz widzę na jednym ze zdjęć, gdzie ma odsuniętą grzywkę, że tez ma taką krostę na czole :/

Gość gość
To jest alina na 1000 %,

Gość gość
masakra....

Gość gość
Yyyyy czekam na zdjęcia innych blogerek nie bede nawet wymieniać których...

Gość gość
tez teraz zobaczylam znamie na czole.....omg

Gość gość
Zbieram szczenę z podłogi, w zyciu nie podejrzewałabym Aliny o takie fotki...już nawet nie chcę myśleć, ile jeszcze znanych blogerek może "pochwalić" się takimi zdjęciami :(

Gość gość
Ciekawe, czy to faktycznie Alina, czy tylko jej twarz, a reszta ciała jest doklejona i tworzy wiarygodny fotomontaż.

Gość gość
Podejrzewam pewna blogerke blondynke. Moze nie o fotki, a inne...

Gość gość
Boże, czy jej na tych zdjęciach z warkoczykami cos wycieka z ust? Czy cos w nich trzyma?

Gość gość
Ale no bierzmy poprawkę, że może to ktoś mega, mega podobny bo jednak szkoda by było posądzić ją o coś czego nie robiła. Aczkolwiek patrząc na foty to wątpię. Ja sądziłam, że to zdjęcie z warkoczykami to brodawka na ustach :O Najwyraźniej co innego, bleh

Gość gość
Ej jej cos z ust wycieka na tych zdjęciach z warkoczykami?

Gość gość
Ja myślałam, ze trzyma jakiś patyczek od lizaka np, ale....

Gość gość
Tak czasami myślę, że faceci niestety nie bez powodu mają taki stereotyp kobiet :O Kobiety same się im nadstawiają...zawsze mnie wkurza jak na takich fotach twarz faceta jest zasłonięta, widać tylko ciało/łapy etc. Kurde, czemu laski sama traktują się jak towar? I to takie których by się o to nie podejrzewało?

Gość gość
Oooooo to już kiedys wylazły te foty nieźle

Gość gość
Hmm, też mi się wydaje, że gdyby to były bez jej woli to by to zgłosiła do prokuratury. Są w Polsce odpowiednie przepisy uniemożliwiające publikację wizerunku w takich fotach bez zgody fotografowanej

Gość gość
temat fotek rozbieranych aliny co jakiś czas się pojawia. Tak to ona. A fotki robił jej któryś z jej ex i on potem w ramach zemsty wstawił je do internetu. Straszny gnój z niego i dlatego jestem przeciwna nagim fotkom dla facetów bo potem po rozstaniu będzie takie coś ciągnące się za człowiekiem już do śmierci.

Gość gość
"Hmm, też mi się wydaje, że gdyby to były bez jej woli to by to zgłosiła do prokuratury. Są w Polsce odpowiednie przepisy uniemożliwiające publikację wizerunku w takich fotach bez zgody fotografowanej" Gdzieś czytałam, że ona walczyła o usuniecie tych fotek ale jeśli one są na serwerach zagranicznych (zwłaszcza poza UE) to nic nie można z tym zrobić. Bo co może zrobić z tym nasza prokuratura, sąd lub policja? Nic.

Gość gość
Ja też jestem temu przeciwna. Nieraz faceta poznasz po tym jak kończy.póki jest fajnie, jest zabawa,a jak się skończy gnój się mści. I niech mi tu nikt nie gada o zaufaniu.

Gość gość
To jest Alina na pewno, przeciez ma ten pieprzyk na czole. Hm ja tez myslalam ze na zdj z warkoczami to jakis lizak albo kolczyk w wardze? O wlasnie jak znalazlyscie te fotki? Ktora blondynke podejrzewasz :) , BHC,Blondbunny czy jeszcze inna? Tak juz mamy po temacie ale niezwlocznie zrobimy kontynuacje, tak jak ponad rok temu, a zdjecia no coz, same je wstawily, jak wyzej zrobily to z wlasnej woli bo przeciez by to zglosily, i moze temat zniknie ale te zdjecia juz na zawsze zostana w necie nawet jak je skasuja z profili

Gość gość
Ani blondbunny ani bhc

Gość gość
Dziewczyny poczytajcie. Jak coś jest na serwerach zagranicznych to nasze "wladze" NIC z tym nie zrobią. Mogla najwyżej pozwać eks i uzyskać odszkodowanie (może to zrobiła, nie wiemy). Ale tych fotek nie usunie. Bo niby czemu dalej istnieją strony takie jak pirateb czy kat? Cięzko je skasować bo są na zagranicznych serwerach. Co jakiś czas je kasują to fakt ale oni przenoszą te dane na inną domenę i impreza zaczyna się od nowa. I tak usunięcie tych portali jest czasochłonne ale, że one zawierają ogromne ilości filmów to bardziej się to "opłaca" wszelkim policjom etc niż próbowanie usunięcia rozbieranego zdjęcia (gdyby jeszcze była na nich nieletnia to może by coś zadziałali bardziej) jakieś blogerki z PL. I żeby nie było, ze bronię jej. Nie bronię bo uważam, że nagie foty dla faceta to głupota ale walka z błędem młodości jakim to było niestety jest nie takie proste jak wam się wydaje. Szkoda tylko, że takie foty teraz ciągną się za nia jak jest dojrzałą babką i mocno to psuje jej wizerunek.

Gość gość
Dziewczyny poczytajcie. Jak coś jest na serwerach zagranicznych to nasze "wladze" NIC z tym nie zrobią. Mogla najwyżej pozwać eks i uzyskać odszkodowanie (może to zrobiła, nie wiemy). Ale tych fotek nie usunie. Bo niby czemu dalej istnieją strony takie jak pirateb czy kat? Cięzko je skasować bo są na zagranicznych serwerach. Co jakiś czas je kasują to fakt ale oni przenoszą te dane na inną domenę i impreza zaczyna się od nowa. I tak usunięcie tych portali jest czasochłonne ale, że one zawierają ogromne ilości filmów to bardziej się to "opłaca" wszelkim policjom etc niż próbowanie usunięcia rozbieranego zdjęcia (gdyby jeszcze była na nich nieletnia to może by coś zadziałali bardziej) jakieś blogerki z PL. I żeby nie było, ze bronię jej. Nie bronię bo uważam, że nagie foty dla faceta to głupota ale walka z błędem młodości jakim to było niestety jest nie takie proste jak wam się wydaje. Szkoda tylko, że takie foty teraz ciągną się za nia jak jest dojrzałą babką i mocno to psuje jej wizerunek.

Gość gość
Ale kobiety sa glupie ze w ogole daja sobie robic takie zdjecia! W bieliznie no powiedzmy ze jeszcze ujdzie jak gdzies wycieknie ale nago, bo dla faceta? Jak chce to moze zobaczyc na zywo. Potem wychodza takie kwiatki po rozstaniu. Nie pozwolilabym sobie zrobic takich zdjec, ani sama bym ich sobie nie zrobila i nie podarowala zadnemu facetowi. Jedyne foty jakie mam to porownawcze dla postepow w odchudzaniu, redukcji cellulitu itp.

Gość gość
Hm, no to nie wiedziałam. Więc i tak lepiej Alina wypada od Moniki :P Alinę ktoś wykorzystał, a Monika sama wstawia dupę do netu. Ja kiedyś miałam kilka fot zrobionych, mój facet usunął je - akurat tutaj nie musze go o nic podejrzewać ;) Jednak i tak się zastanawiam czy skoro coś tam mu kiedyś wysłałam przez maila to nie wyjdzie kiedyś bo ktoś zrobi włam na serwery. Szkoda mi jej teraz

Gość gość
Takiego gnoja to za jaja powiesic

Gość gość
Raz ze takiego gnoja za jaja powiesic a dwa ze takiej glupiej lasce co takie zdjecia dla faceta robi tez nalezy sie nauczka. I dobrze