Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zniknal temat o Anwen...

Polecane posty

Gość gość
Tym bardziej,ze temat jest o Anwen a nie o Herrbacie, ktora jakby nie patrzac jest pierwsza blogerka ktora odwazyla sie glosno mowic o niedorzecznym zachowaniu Anwen! To dzieki niej wiecej osob dowiedzialo sie o tym temacie i zaczelo sie tu wypowiadac, niestet nie wszystkie sa jak widac inteligentne

Dzięki dziewczyny, ale im nie przetłumaczycie, uwzięły się. Świadczą o tym liche argumenty i dziecinne komentarze :/

Gość gość
anwen brak tematow i systematycznosci...jakosc postow spada, azdjecia mimo ze byla na kursach fotograficznych dalej dno..tematy zapychacze

Gość gość
Krytujecie Anwen a same sie oburzacie. Herrbato masz racje.. idz stad:) a Anwen mozesz buty czyscic.. i nawet jak jej blog podupadł itp to nie znaczy ze masz prawo oczerniac ja na swoim blogu na kafeterii i jeszcze na fb.. to chore.

Gość gość
A ludzie dalej swoje, nic tylko się załamać :D Teraz to temat nawet nie dotyczy Anwen, tylko przywalania się do Herrbaty o jakieś naprawdę nieistotne rzeczy. A to, że niektórzy nie potrafią opamiętać się w krytykowaniu i jadą również po Anwen, krytykując dosłownie wszystko włącznie z wyglądem i jej dzieckiem, to już inna i jednocześnie smutna sprawa. Głównym tematem krytyki była jej niezbyt sympatyczna postawa i dawanie cichego przyzwolenia na g****oburze, a zaczęto krytykować dosłownie wszystko i nie ma w tym winy Herrbaty, więc nie wiem, czemu przyczepiono się akurat do niej...

Gość gość
Gosciu z 22:39 jakby nie patrzec, ten temat powstal dlatego ze Anwen zmienila sie na gorsze w ostatnich latach i nie przyjmuje krytyki na swoim blogu (zadnej) a skoro blogerka tak ostro cenzuruje nawet kulturalne komentarze to musialo sie to wylac bokiem. Herrbata jak widzisz krytyke przyjmuje i odpowiada na nia. Nie zauwazylam tez u niej gwiazdorzenia w komentarzach. No i spojrz na wlosy Herrbaty i obecne wlosy A nwen, no prosze cie dalej uwazasz,ze Anwen taka lepsza? Obie nie sa idealne bo sa tylko ludzmi, ale skoro Anwen posunela sie dalej i oprocz wlosow opisala swoje odchudzanie, wstawiala zdjecia slubne, pisala o powrocie do figury sprzed ciazy to nie dziw sie,ze teraz ludzie komentuja takze jej figure, bo sama zwrocila na to ich uwage. Dajcie Herrbacie spokoj!!! Tak sie oburzalyscie ze ktos tu wyrazal sie szczerze o Alinie a na obrazanie Herrbaty dajecie przyzwolenie? Wiecie co, zachowujecie dsie teraz okladnie jak Anwen i jej wianuszek adoracji, a tak zmawialyscie na to wlasnie zachowanie. I tak,bede sie czepiac tego aspektu wygladu Anwen bo to jest jedyna rzecz w jej wygladzie, ktora mozemy jawnie komentowac. Na nieszczescie Anwen skoro jest specem od pielegnacji wlosow (tak jak fryzjer od stylizacji powinien miec zawsze ulozona fryzure) jej wlosy powinny zawsze prezentowac sie nienagannie. Do tego fryzury i koloryzacje nie sa jej mocna strona, a ona moze i mowi ze nie czuje sie guru,ale jej zachowanie wskazuje ze czuje sie specem od wszystkiego i mamy ja podziwiac. Oczywiscie znowu na blogu brak MWH,a co tam niech plebs poczeka bo krolowa ma czas dodawac nowe komentarze pod postem, a wpisu w ktorym badz co badz nie musi pisac juz nic bo napisala autorka MWH to juz nie, nie ma czasu. Co do zdjec to rzeczywiscie poprawy jakosci po tym kursie nie ma, ale moim zdaniem tragedii tez nigdy nie bylo, spojrzcie jakie zdjecia wlosow dodaje np. Kascysko,zawsze w tle stary segment z milionem rzeczy, balagan

Gość gość
Anwen jest mega nie systemaryczna i wiadac ze traci zapal..moze juz czas na emeryure blogowa

Gość gość
Anwen jest osoba publiczna i wszystkie mamy prawo ja oceniać i krytykować :) buja sie po tvnach, lansuje na innych portalach - niestety ale nie bedzie samych słodyczy w jej kierunku, to tak nie działa. I nie porównywałbym duzo mniej popularnej herrbaty do anwen, chociaż dla mnie jest duzo ciekawsza i ma piękniejsze wlosy. A anwen niech czyści sobie buty sama i wróci do rzeczywistości bo jej czas przeminal

Gość gość
Herrbata najmniej tu krytykuje anwen ale to przecież temat o niej -na jej blogu cenzura, to gdzie mamy pisać? Nawet MWh zlikwidowane bo oceniamy jej wlosy ,,, a niby vo robic pod takimi wpisami?

Gość gość
Anwen przestań pisać z gościa tylko siadaj do bloga

Gość gość
Nie pojdzie na emeryture skoro blog jest jej jedynym zrodlem utrzymania, przeciez sobie sama pensji nie ukroci :D

Gość gość
ona sama sobie przeczy rak, ze az boli, raz mowi ze bedzie frabowac tylko u viru, nastepnie farbuje sama, raz mowi ze ma omber pozniej twierdzi ze ala o,bre, raz ze drogie kosmetyki sa do d...a pozniej serum za150zl. raz, ze wlosy dugie tylko piekne, sciela to krotkie najjjjcudowniejsze. tu mowi ze nie przejmuje sie lrytyka, nagle nie ma ndw bo oceniajajej wlosy ZLE a wiadomo krytyki nie zniesie

Gość gość
Widzialyscie nowa serie jak dbac o wlosach na natach....haaaaaa

Gość gość
Hahaha masakra, te same porady co zawsze, spinaj wlosy, silikonowe serum, myj codziennie, susz chlodnym nawiewem. Porady nieadekwatne do zadanego przez czytelniczke pytania :p

Gość gość
Więc, wklepujemy w gogla "wlosy na nartach" i co? Pierwszy wpis z bloga anwen, niestety wydaje mi się, ze został napisany tylko po to, aby wypozycjonowany wysoko nabijał statystykę ...

Gość gość
Bo przecież nie wnosi nic odkrywczego a sama autorka zaznacza, ze nie miała nigdy kasku na głowie. Radzić, żeby radzić? Juz czytelniczki w komentarzach lepiej doradzily. Poziom treści wirtualna polska.

Gość gość
Mało tego nie trafione porady ... Widać, ze nie miała nigdy kasku na głowie. I po co ten artykuł ? Dla mnie na sile i jak koleżanka wyżej, bardzo niski poziom

Gość gość
weug mnie tez post zeby nabijać wyświetlenia bo nic nowego nie wnosi, typowo jak przy pielęgnacji zima

Gość gość
herrbata, ty to się tylko zajmujesz krytykowaniem anwen i upartym lansowaniem swojego bloga na włosomaniaczej grupie na fb, co chwilę linki do niego :D trochę żałosne. dorosła kobieta, nie wstyd ci? wkurzacie mnie już z tym hejtowaniem anwen na siłę, wiadomo, że to żadne guru, zwłaszcza teraz z tymi spalonymi włosami i nudą na blogu, ale bez przesaaady. mimo wszystko na blogu jest dużo wartościowych informacji dla początkujących, plus jest bardzo czytelny i estetyczny, w przeciwieństwie do blogów hejterek typu blondbunny czy herrbata :/ i dlatego imho dobrze się sprzedaje, po prostu można szybko i wygodnie znaleźć cenne informacje.

Gość gość
Skoro Anwen jest taka beznadziejna, po co piszesz taki post, który dużo wcześniej pojawił się u niej? Anwen chociaż może wypowiedzieć się, jak to było u niej, a Ty na razie ogłaszasz światu, że planujesz dziecko. Od tego włosy raczej nie wypadają.

Gość gość
Kuźwa dajcie już spokój Herrbacie :/ A ten ostatni post Anwen o nartach faktycznie nieciekawy.

Gościu z 19 11 Jestem adminką tej grupy, więc chyba logiczne, że się tam lansuję? Co w tym złego? Kto tu komu zazdrości - bo jak nie, to po co ta wcinka? I nie jestem hejterką, po długim czasie napisałam jedno zdanie i znów się gównoburza tworzy :) Spoko, przynajmniej pseudofanki odwracają uwagę od wątku i mają się do kogo dojebać. Multum komentarzy, ale dojebać się do jednego zdania. Gratuluję. Sama ociekasz hejtem koleżanko. Gościu z 19 43 Piszę taki sam post jak Anwen? Trochę dziwne, że można napisać taki sam post - może w podobnym temacie? Nie czytam Anwen, wiem o czym pisze tylko z forum fb i kafe a napisałam skąd pomysł na tego posta - więc jak już czytasz czytaj dokładnie :) Myślę, że obecnie mam więcej do czynienia z bobasami niż Anwen z nartami xD

Cieszę się, że wyciągasz moje pierwsze posty z 2012 roku, które są śmieszne - ale takie były moje początki :) I nie będę usuwać tych zdjęć ani "artykułów" bo tak właśnie powstawał mój blog, włosomaniactwo i to co teraz tworzę.

Ponadto zapraszam na ranking lusterko.net, gdzie zdobyłam w tym roku brąz - a liczbą wyświetleń nie odbiegam od Anwen :) Jak widać z roku na rok coraz lepiej, więc możesz sobie wyśmiewać posty sprzed kilku lat - a nawet obecne... Cieszę się, że jednak coś Cię składnia do tego, że wertujesz mojego bloga :P BTW dziękuję za przypomnienie, bo nie wrzuciłam nowego posta na WŁOSOMANIĘ.

Gość gość
jak to napisałaś, lubimy się do ciebie "dojebać", bo non stop zajmujesz się krytykowaniem anwen, jakby to było dla ciebie ważniejsze hobby niż włosomaniactwo :) normalnie nikt by na ciebie nie zwrócił uwagi, uwierz mi. ale jak po kimś jedziesz - spodziewaj się, że ktoś zerknie na to co wypisujesz i cię podsumuje. tak jak ktoś wcześniej napisał - fajnie było jechać po kimś, ale jak po tobie ktoś pojechać to już klnięcie i wyzywanie od hejterów, nie? :D gdzie twój wspaniały dystans?

Gość gość
No fakt,Twojego postu i postu Anwen nie ma co porownywac,bo ona pisala wyczerpujaca na ten temat,wiedziala o czym pisze,a Ty jedynie znasz temat z obserwacji,a nie doswiadczenia i to malo przekonujace sie wydaje.

Gość gość
Potępiacie zachowanie Gosi a same ją hejtujecie? Więc w czym jesteście lepsze? Przynajmniej pokazałyście jak zmienia się jej blog - pnie się i z miesiąca na miesiąc lepsze posty i artykuły... Co nie można powiedzieć o Anwen niestety, bo jej poziom spada jak spódnica prostytutce