Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zniknal temat o Anwen...

Polecane posty

Gość gość
Ona złego słowa nie napisała na anwen w ostatnich postach! Same stad spadajcie to bedzie czysta atmosfera, wredne maupy

Gość gość
Gdzie ona została zeby jechać po niej? Ktoś chyba nie czyta ze zrozumieniem

Gość TeoTea
Takie posty więcej pożytku niż złego przynoszą :) hejterzy większą reklamę robią autorce niż mozna byłoby się spodziewać :) to przez ostatnie wpisy zdecydowałam sie wejść na blog herrbaty... A że fajny to zostałam.

Gość gość
Gdyby jakaś początkująca dostosowała by sie do rad anwen w sprawie kasku mogła by sie kuku nabawić ;) takie sa jej cudowne porady ;)

Gość gość
Czekamy na dzisiejszy post

Gość gość
"Same stad spadajcie to bedzie czysta atmosfera"-będzie czysta, na pewno. Wtedy hejty pójdą tylko odnośnie Anwen a nie Herrbaty. Faktycznie czysta atmosfera.

Gość gość
posty anwen nic nie wnosza naprawde...noech sie dzoeckiem zajmie

Gość gość
Bo to temat o anwen wredoto

Gość gość
dziś nie było artykułu. Teraz kilka dni ciszy, chyba że MWH się pojawi w sb :D

Gość gość
Ok najpierw Nivea repair a potem szampon ma tylko myć. hahahah

Gość gość
ona sobie przeczy,,tu minimalizm a tu 20 butelek ...

Gość gość
Mi to jakoś nie podoba się, jak Anwen próbuje na siłę dodać objętości włosom i robi dziwne, wielkie fale, które jakoś wcale dobrze nie wyglądają. Sądzę, że gładkie włosy wyglądałyby o wiele zdrowiej niż te na siłę tworzone fale, które wizualnie potęgują efekt zniszczonych włosów

Gość gość
cieniowane słabo wyglądają wyprostowane

Gość gość
Ale cicho się tutaj zrobiło. Anwen dodała jakieś notki a tu prawie bez komentarzy.

Gość gość
Bo Anwen daje zapchajdziury ;D

Gość gość
Serio Anwen Was denerwuje? Dla mnie bardziej irytująca jest BlondHairCare, też nie ma za bardzo pomysłów na wpisy, w sumie jej blog zmienił się w album ze zdjęciami jej włosów...uważałam je za ideał aż do czasu zdjęć warkoczy, które niedawno dodała. Jakim cudem jej włosy, które uważałam za gęste i długie, tak mizernie wyglądają w warkoczach? Cienkie, w dodatku 3 włosy na krzyż...może mi się tylko wydaje?

Gość gość
To jest takie sprytne rozkładanie tafli włosów na plecach do zdjęć ;) Realnie mogą być to cienkie włosy, nawet rzadkie, ale jak je gładko rozłożysz, to robią wrażenie, że jest ich więcej. Dobrze to widać np. na blogu Thin Hair, gdzie autorka od razu zaznacza, że ma cienkie włosy o małej objętości, mimo że na fotkach od tyłu wyglądają całkiem w porządku, bo właśnie są proste i gładkie, chociaż tu nie ma żadnego "oszukiwania".

Gość villemomoda
potwierdzam. moje mega cienkie wlosy od tylu wyglądaja naprAwde dobrze i jakos na zdjeciach nie widac tej mega cienizny. tylko musza byc swiezo umyte.

Gość gość
W sumie...nigdy sobie nie robiłam zdjęć włosów od tyłu, więc możliwe. Tak czy inaczej, pozdro 600 dla BHC, zawsze pisała, że ma włosy cienkie, ale gęste. Sorry, ale jak dla mnie to ona nawet gęstych nie ma :/ Niech lepiej sobie robi same zdjęcia rozpuszczonych, bo jak je jakkolwiek upina albo zaplata, to widać ile naprawdę ich jest :/ MAŁO, już Anwen ma więcej, chociaż nieco podniszczonych.

Gość gość
Jej, juz myslalam ze tylko ja to zauwazylam, bo u niej pod tymi warkoczami prawie same pozytywne komentarze. Tylko przy zdj kłosa ktos napisal ze zle to wyglada. Chcialam jej napisac w komentarzu ale jak na zlosc moj tel nie chce dodawac tych komemtarzy chociax wczesniej wstawialu sie bez problemu :/. To prawda, jak ma je rozpuszczone i z tylu lub pokazywala przedzialek w pierwszyvh miesiacach bez farbowania to wygladaja dosc gesto, ale zauwazcie nawet jak ona te wszystkie rozpuszczone przelozy na ramie to juz jest ich niewiele. W tych warkoczach tymbardziej, strasznie cieniutkie sa, mizernie to wyglada. Nie dla niej sa takie upiecia. Spojrzcie na sophieczerymoja jak teraz dodaja warkocze, to widac ze nawet po zwiazaniu ma geste wlosy, a BHC no zle to wyglada. Wgl jej blog jak dla mnie jakos niewiele wniosl do blogosfery, nie moge sobie przypomniec zadnej ciekawostki z jej strony, raczej kopiowanie wczesniej poznanych sposobow.

Gość gość
Moim zdaniem kłos BHC wygląda ładnie, ale ta lina już niezbyt, ale to drugie upięcie jakoś ogólnie mi się nie podoba i nadaje się raczej dla małych dziewczynek. Włosy też wizualnie zyskują na gęstości przez odpowiednie cięcie. Ja tam bloga BHC lubię, choć rozbawił mnie post o przyrządzie do usuwania włosów ze szczotki :D Sama powracam do naturalnych włosów, więc chętnie czytam blogi o takiej tematyce

Gość villemomoda
Problem jets w tym,ze człowiek patrzy na ich zdjecia i mysli.. czemu ja nie mam takich włosów( chociaz części tego) a tak naprawde pewnie na ulicy na wiekszosc bym nie spojrzala zwłaszcza w marnym warkoczyku a kompleksy rosną :(

Gość gość
W sumie nie chciałabym zabrzmieć jakoś mocno krytycznie, bo włosomaniactwo polega na tym, żeby wyciągnąć maksimum możliwości z tego co nam dała natura...Ale do cholery, porównajmy zdjęcie BHC z włosami przełożonymi przez ramię/ w warkoczach/ z peelingiem na twarzy(a fuj) ze zdjęciami pozowanymi od tyłu, których wstawia tysiąc na tydzień. Różnica jest kolosalna. Wiadomo, że Kosmetycznej Hedonistce mało która włosomaniaczka dorówna, ale takie oszukiwanie jest po prostu nie fair. Niech potem tylko nie narzekają z jakim to hejtem się spotykają, jak ktoś je spotyka na żywo...

Gość gość
W sumie nie chciałabym zabrzmieć jakoś mocno krytycznie, bo włosomaniactwo polega na tym, żeby wyciągnąć maksimum możliwości z tego co nam dała natura...Ale do cholery, porównajmy zdjęcie BHC z włosami przełożonymi przez ramię/ w warkoczach/ z peelingiem na twarzy(a fuj) ze zdjęciami pozowanymi od tyłu, których wstawia tysiąc na tydzień. Różnica jest kolosalna. Wiadomo, że Kosmetycznej Hedonistce mało która włosomaniaczka dorówna, ale takie oszukiwanie jest po prostu nie fair. Niech potem tylko nie narzekają z jakim to hejtem się spotykają, jak ktoś je spotyka na żywo...

Gość gość
To ja wyjdę na tę krytyczną i powiem, że choć włosy Hedonistki zachwycają gęstością, to ten wielki warkocz z nich zrobiony mi się nie podoba i włosy są trochę za długie, ale to już moja opinia. Ale Hedonistka ogólnie wydaje się być w porządku osobą. Moim zdaniem maksymalna długość włosów to do talii, a i to nie każdemu służy. Włosy do tyłka już mi się kompletnie nie podobają.Podobają mi się włosy Aliny, mają fajną długość. Sama taką miałam i właśnie do niej z powrotem zapuszczam. Nie podobają mi się włosy Henri, są już stanowczo za długie i wyglądają prawie jak peleryna, ale ją jako blogerkę też lubię. I nie podoba mi się, jak Anwen robi sobie te wielkie fale, bo to dodaje jej twarzy pucołowatości

Gość gość
Dla mnie tez włosy hedonistki są za długie

Gość gość
O, temat wciąż działa. Popatrzyłam na foty BHC - ja nie widze w tym nic złego. Ona nigdy nie ukrywała tego jakie są. Może faktycznie przydałoby się parę porównań włosów - by czytelniczki początkujące wiedziały, że magicznie obwód kucyka im nie urośnie. Ale ogólnie jakoś mnie to nie razi. A jest gdzieś warkocz tej kosmetycznej hedonistki? Ale no dla mnie też za długie.

Gość gość
A moim zdaniem nie sa za dlugie. Dla mnie za dlugie sa wlosy za kolana, rzadko kiedy wyglada to estetycznie. Takie do dlugosci klasycznej sa super i sama bede chciala do takiej wlasnie zapuscic