Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BlueJeansGlow

Chyba nikt nie jest takim dziwakiem jak ja. Mam 27 lat i nigdy...

Polecane posty

Gość BlueJeansGlow

nie byłam w związku, nie całowałam się, nie spałam z facetem(uprzedzając- z dziewczyną też nie), nie byłam na randce, z innej beczki - nigdy nie nauczyłam się pływać, jeździć na nartach/łyżwach, nigdy nie byłam na koncercie, nigdy nie byłam na weselu z osobą towarzyszącą - tylko jako dziecko z rodzicami, nie licząc wycieczek klasowych -nigdy nie byłam w kinie/teatrze, na wczasach, nigdy nie widziałam zachodu słońca nad morzem, nigdy nie byłam na dyskotece, w klubie, nigdy nie chodziłam na siłownię, nigdy nie miałam paznokci pomalowanych na czerwono, nigdy nie pofarbowałam włosów. Czy ktoś chce się ze mną policytować??

Gość gość
o kopciuszek

Gość gość
Przegrałaś życie . Zostało ci tylko adoptowanie kotów i śmierć w samotności .

Gość gość
Ja w odróżnieniu od ciebie byłem na weselu z osobą towarzyszącą przez przypadek w sumie (brat mnie wziął na imprezie w mieście i jakaś jego koleżanka której w ogóle nie znałem zaprosiła mnie po jakimś czasie na wesele swojej koleżanki) ale nie umiałem tańczyć w ogóle było mi wstyd strasznie i już nigdy mnie nie zaprosiła a do klubów chodziłem z kolegami pijasami do 22 roku życia i od tego czasu już nigdy nie byłem w klubie skończyły się studia rok temu znajomych zero co za życie zostać sam jak palec

Gość BlueJeansGlow
23:02 - SERIO TAK MYŚLISZ?

Gość wujek konkret rada
Ostatnie wymienione punkty dały odpowiedz dlaczego tak jest. Zacznij o siebie dbać a wszystko się zmieni.

Gość gość
Ile masz wzrostu/ile ważysz jaki kolor włosów? może to jest mankament?

Gość BlueJeansGlow
Sama się nad tym zastanawiam - jak to możliwe że tak wiele tak zwyczajnych rzeczy mnie ominęło... i bynajmniej nie chodzi mi tu o jazdę na łyżwach... Z pozoru, tak na pierwsze wrażenie chyba wydaję się być normalna, pospolita, taka jak inni. Zawsze byłam raczej nieśmiała, moi rodzice zawsze byli nadopiekuńczy i krótko mnie trzymali, urodą nie grzeszę, jakoś nie umiem nawiązywać trwałych relacji z ludźmi, i nie śpię na kasie - to chyba główne powody tego że moje życie wygląda jak wygląda. Od razu dodam że nadal mieszkam z rodzicami i mam milion odpowiedzi na radę: znajdź sobie jakieś hobby... no cóż, pozostaje mi napawać się swoją innością i dziwactwem:)

Gość BlueJeansGlow
gość 23:48 nie jestem gruba jeśli o to ci chodzi:)

Gość piriri
Nawet to co opisałaś nie jest czymś co całkowicie tłumaczy. Niektórzy chodzą sami do kina, podobno można się wtedy dobrze wczuć w film, przynajmniej ma się to za co się płaci ;) Chociaż wiadomo, że nie chodzi o samą bytność w pewnych miejscach, ale o to że fajnie jest mieć z kim, co nie? To jest chyba taki poszerzający się współczesny problem.

Gość gość
A pracę znalazłaś?? (jesteś po studiach??)

Gość gość
Tutaj co parę dni się codziennie przynajmniej jedna, jeden taki ogłasza, zatem to już przestało być oryginalne. Sama mam 30 lat i mogę się pod tym podpisać, no i co z tego. Nawet jak jesteś dziwaczka to możesz tak żyć, czemu nie, a jeśli ci zależy na zmianie to łap pierwszą lepszą okazję i już, będziesz inna.

nie byłam w związku, - ja też nie całowałam się, - ja też nie spałam z facetem(uprzedzając- z dziewczyną też nie), - ja też nie byłam na randce, - ja też z innej beczki - nigdy nie nauczyłam się pływać, - ja umiem jeździć na nartach/łyżwach, - ja też nigdy nie byłam na koncercie, - ja też nigdy nie byłam na weselu z osobą towarzyszącą - tylko jako dziecko z rodzicami - ja byłam , nie licząc wycieczek klasowych -nigdy nie byłam w kinie/teatrze, - ja byłam wiele razy na wczasach, - byłam nigdy nie widziałam zachodu słońca nad morzem, - widziałam igdy nie byłam na dyskotece, - nie byłam w klubie, - byłam nigdy nie chodziłam na siłownię, - nie byłam nigdy nie miałam paznokci pomalowanych na czerwono, - też nie nigdy nie pofarbowałam włosów. - też nie:D Czy ktoś chce się ze mną policytować?? x :D 6 tylko rzeczy mam inaczej

Gość gość
- nigdy nie widziałam jenota, wschodu słońca nad Saharą... ;)

Gość gość
To prawda, codziennie ktoś tu opisuje i albo pyta czy przegrał życie, albo twierdzi że je przegrał. Jest też grupa szukających ratunku, pewnie są nawet ludzie z tych samych miast, osiedli ;)

Gość nie auttorka
Nie chodzi o same paznokcie, ale o niepróbowanie życia ;) Wiadomo, że podróże czy wycieczki to lepszy przykład, ale sprowadzając pewne rzeczy do codzienności mogą liczyć się też paznokcie :P

Gość gość
Haha, dawaj broken, pomarańczowy ze święcącymi drobinkami ;)

Gość gość
też jestem sam, planuje sie jutro zabić

Gość gość
a w kinie pan byłeś?

Gość gość
byłem w kinie nieraz nic mi to nie dało

Gość gość
Widzisz autorko, nic ciekawego nie ma zapewne i w innych zajęciach ;)

Gość BlueJeansGlow
z tymi paznokciami to taki trochę żart:) ale faktycznie, nigdy nie miałam czerwonego lakieru. gość wczoraj tak, skończyłam studia, mam pracę, ale nie taką jaką bym chciała mieć. Kiepskie warunki, kiepska kasa. Sama nie wiem po co piszę takie rzeczy na forum. Nie oczekuję zrozumienia, nie chcę być wyśmiana ani zbesztana przez was. Po prostu napisałam parę słów prawdy o swoim życiu.

Gość gość
Może jesteś nieśmiała, albo po prostu masz zainteresowania bardziej typowe dla introwertyków?

Gość gość
Tak tak ... napisałaś gorzkie słowa o swoim przegranym życiu . Ale ogólnie nudzisz :o Wiek 27 lat to wiek w którym z godnością możesz przerwać nić swojego nędznego istnienia które nikogo nie interesuje. To dobry czas na zerwanie z tym gooownem które nazywasz życiem :classic_cool: Przegrałaś i czas sie z tym pogodzić albo umrzeć w DPS-ie robiąc pod siebie :D

Gość gość
nie byłem w związku, nie całowałem się, nie spałem z dziewczyną (uprzedzając- z facetem też nie), być może byłem na randce:p; wg mnie nie, ale nie wiem, co myślała o tym dziewczyna, z którą byłem w kinie, z innej beczki - w miarę nauczyłem się pływać, jeździć na nartach/łyżwach, byłem na czymś, co było namiastką koncertu, nigdy nie byłem na weselu z osobą towarzyszącą; nie tańczę, więc po co miałbym kogoś zabierać; dziewczyna by się zanudziła, byłem w kinie/teatrze, na wczasach, widziałem zachód słońca nad morzem, byłem na dyskotece, w klubie, chodziłem na siłownię, nigdy nie miałam paznokci pomalowanych na czerwono; miałem sine, bo biegam:P nigdy nie pofarbowałem włosów i nie zamierzam:P jestem starszy, więc masz sporo czasu, aby mnie dogonić, a nawet przegonić:) większość z tych punktów jest dziecinnie prosta do realizacji

Gość BlueJeansGlow
Pewnie żałosne te moje zwierzenia... Tym bardziej powinniście doceniać to co osiągnęliście w życiu... ja przeżyłam 27 lat i tak wiele rzeczy mnie ominęło - i jest mi z tym ciężko jeśli mam być szczera. Ostatecznie nie chwalę się tym że jestem jaka jestem. wiecie jak to jest być przed 30 i mieć problemy niczym gimnazjalistka - typu "nigdy nie miałam chłopaka" ?? Tak naprawdę zazdroszczę innym że mają to czego ja nie mam. Nawet nie wiecie jak cięzko jest coś zmienić w swoim życiu - i nie mam teraz na myśli koloru włosów - otoczenie, rodzina,jakaś presja środowiska każą mi tkwić w tym marazmie. Pewnie nie wiecie co mam na myśli. Po prostu nie jestem w stanie walczyć o siebie, choć w głębi duszy bardzo chcę...

Gość gość
Myślę ,że nawet peezdy nie golisz 27 letnia dziewico . Bo i dla kogo niby ? :D