Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak utrudnic zycie wolnemu zaglowi ktory porzucil kobiete z dzieckiem

Polecane posty

Gość gość

Uwazam, ze samotne matki porzucone przez ojca dziecka/-ci powinny utrudniac takiemu zycie. Jak ona ma przerw alone teraz, tak on tez nie powinien miec spokoju. Nekanie bylego jak ma nowa laske, zeby tamta miala dosc I go zostawila. Ciekawe ktora wytrzyma I ile wtracanie sie bylej....hahaha Tak jak wczesniej, ona sobie przez takiego nie moze znalezc faceta, to czemu on mialby miec lepiej :) Dodam , ze nie mam na szczescie dzieci, ale jakbym miala, to tak bym zrobila :)

Gość gość
pytanie jest jedno , na ile możesz uprzykrzyć komuś życie ? Będziesz śledzić go i na każdym rogu gadać głupoty ? :D

Gość gość
mogłabym go nocami straszyć. znajomi mówią , że doskonale to umiem

Gość gość
Głupia jesteś i prostacka

Gość gość
kafeteryjne chamy spadac bo was będę straszyć nocami

Gość gość
A niby czemu kobieta ma byc udupiona a facet ma sobie latac jak kawaler bez zadnej odpowiedzialnosci. Popieram. Ona nie, to jemu tez zatruc zycie :)

Gość gość
Trzeba byc zalosna i tylko o tobie wtedy powiedzą ze jestes p******a i kazdy będzie krzywo na ciebie patrzyl i nikt nie będzie sie dziwil facetowi ze cię zostawil idiotko.

Gość gość
To jest stalking. I możesz tylko mieć problemy. Na to jest paragraf.

Gość gość
Jestes sfrustrowanym k*****iszczem i tyle. Z doswiadczenia wiem ze baby sa wredne i zlosliwe tak jak ty siebie opisalas tutaj.

Gość gość
A kogo obchodzi to, co mysla inni. Najwazniejsze, zeby taki typ mial tez zabawne zycie I zeby sobie go szybko nie ulozyl :) Nie ma lekko. On zrabal jej zycie, to ona zdanie jemu. Ciekawe ile wytrzyma nowa dupa bylego.....hahaha W koncu to tez tego faceta dziecko. A najlepiej to jak sie taki poczuwa. Wciskac dziecko na weekendy, jak czesto sie da. Dzwonic jak dziecko ma goraczke, z byle czym. Zadna nowa nie wytrzyma. Gwarantowane...hahahaha

Gość gośćaaa
To jest chore co piszesz, serio. Brak mi słów na to co piszesz. Myślisz, że to jest wyjście? Komu ty tak na prawdę zrobisz na złość i w jakim celu bo na pewno nie wróciłby do Ciebie to raz. Dwa skrzywdziłabyś własne dziecko bo zamiast utrzymać normalny kontakt z dziecko ojcem, ty byś się głupio mściła i przeszkadzała w relacjach ojciec-syn/córka. Zastanów się kobieto co Ty piszesz, myślisz, że to jest tak potem prosto, tak po prostu uprzykrzać komuś życie nie patrząc na nikogo i na nic? Wtedy na pewno żaden facet by Cię nie zechciał bo nikt nie chce zadawać się z psycholami:)

Gość gość
Wtedy na pewno żaden facet by Cię nie zechciał bo nikt nie chce zadawać się z psycholamiusmiech.gif xxx no tak! bo najważniejsze w życiu kobiety powinno być, to żeby jakiś facet ją chciał - bez tego życie traci sens, prawda? żałosne! i też uważam,że powinno się takiej świni co zostawia rodzinę dla wygodnego życia dać nauczkę aż do zasrania!!!

Gość gość
Moja była obrala taki właśnie kierunek jak odszedłem od niej. Nękany do bólu byłem. Dziecko stało się karta przetargowa i przedmiotem zemsty. Założyłem sprawę w sądzie. Ograniczono byłej prawa rodzicielskie. Syn jest ze mną i moją żoną. A była? Cóż. Ma kiepski kontakt z dzieckiem. Nigdy jej nie utrudnialem spotkań. Niestety chciała się zemścić na mnie - ale to dziecko najbardziej wtedy coerpialo

Gość gość
Nie d***** mnie wpisy facetow. Tak, idiotka....hahaha Bo facet by chcial poroochac bez zobowiazan, a jak wpadka czy cos, to nogi za pas do nowej, bo ta juz sie roztyje, no I odpowiedzialnosc. Czmych do nowej bezdzietnej, mlodej, szczuplej I ladnej, a Ty kobieto martw sie sama co do gara wlozyc I jak wychowac dziecko. Poswiec swoje zycie, siebie dla dziecka jakiegos dupka, co zwinal zagiel. Potem taki sie zglasza na gotowe, jak dziecko juz odchowane albo dorosle I wielce dumny, jakiego ma syna badz corke, a palca do wychowania nie przylozyl. Tez jestem za utrudnianiem takim nieodpowiedzialnym dzieciorobom zycia. Juz nie wspomne o finansach. Taki sobie spokojnie pracuje, moze nawet robi kariere, bo przeciez zero zobowiazan, a kobieta zyje w nedzy, bo jest ograniczona czasowo bo musi sie zajac dzieckiem wiec nie znajdzie dodatkowej pracy lub nie wezmie nadgodzin, bo dziecko. Najczesciej zyje prawie w biedzie, ledwo od 1 do 1 a jegomosc w najlepsze sobie pracuje ile chce I robi ,co chce. A ona udupiona w domu. Ani wyjsc, ani pojechac, nic. Utrudniac, utrudniac I jeszcze raz utrudniac. Oczywiscie tez jak sie da, drzec z takiego szmaciarza ile sie tylko da....oczywiscie kasy :)

Gość gość
Opisujesz własne przygody?

Gość gość
do gosc 11:58......jakim trzeba byc szmata zeby matce odebrac dziecko!!!! Urodziles! Niech ci nowa wywloka rodzi! Szkoda slow!

Gość gość
I dlatego jako singielka zamierzam miec dziecko sama. Tylko moje, zadnego tatusia. Przypadkowy reproduktor, ktory nawet nie bedzie wiedzial do czego posluzyl. Wszystko juz zaplanowany, kasa sie odklada I nikt mi dziecka nie odbierze. Tatusia bede szukac pozniej, a zegar tyka :) Walcie sie faceci, na ch mi jestescie potrzebni!!!!

Gość gość
Juz nie wspomne o finansach. Taki sobie spokojnie pracuje, moze nawet robi kariere, bo przeciez zero zobowiazan, a kobieta zyje w nedzy, bo jest ograniczona czasowo bo musi sie zajac dzieckiem wiec nie znajdzie dodatkowej pracy lub nie wezmie nadgodzin, bo dziecko. Najczesciej zyje prawie w biedzie, ledwo od 1 do 1 a jegomosc w najlepsze sobie pracuje ile chce I robi ,co chce. A ona udupiona w domu. Ani wyjsc, ani pojechac, nic. xxx 10/10!!!

Gość gość
Co za prymitywy z was,brak słow.

Gość gość
Jakie prymitywy? Sama prawda! Ona uwiazana, zyja a w biedzie, zero perspektyw na zrobienie kariery, wyjscie do ludzi, poznanie nowego faceta, a on? Wolny ptak zyjacy tak, jakby nigdy nic sie nie stalo I jakby w ogole dziecka nie zrobil! Potem przychodzi na gotowe I jeszcze sie praw dopomina!!! Czemu tylko faceci sie burza? Niech no pomysle....!

Gość gość
Ślub trzeba było wziąć,a nie nadstawiac ...

Gość gość
Same sobie idiotki wybieracie ich na ojców, zależy wam tylko na ru*chaniu a jak wpadniecie to myslicie ze z litości facet z wami zostanie,Malo tu takich co chcialy zatrzymać kolesia na dziecko? A potem jakieś ku*rwa żale ze same z dzieckiem zostaja.oczywiscie dzieciaka tez wychowują na mama szuje i impreza sie kreci.

Gość gość
Hahahaha........a same sobie zrobily to dziecko? Do tanga trzeba dwojga. Jak nadstawialy, to trzeba bylo odmowic a nie leciec jak wygladnialy pies! I co? Facet nie wie ze z sexu moga byc dzieci? Jak zrobil, to niech teraz bierze odpowiedzialnosc za swoje czyny, a nie zwala wszystko na kobiete. I bez przeklenstw mi tu prostaku! Chcialo sie bzykac, to teraz placic za swoje czyny !!!!! Mysleli ze cale zycie wszystko bedzie na krzywy ryj!!!!!

Gość gość
Tylko dlaczego utrudniacie kontakt z dziećmi. Dla kogo to kara?chyba dla dzieci..

Gość gość
Nie jestem facetem, mam dzoecko,rozstalam sie z mezem ale nigdy nie zrozumie takich p********h kobiet.

Gość gość
Pusta jesteś i głupia

Gość gość
o matko jaki stalking?normalnie,dzwoni sie zwlaszcza w weekendy,ze ma sie sprawy do zaltwienia i byly ma wziac dzieciaka do siebie.zadna panienka tego nie wytrzyma:Ptez jestem za tym,zeby facet majacy dziecko nie mial tyle luzu.

Gość gość
jak się dzwoni do ojca dziecka żeby się nim zajął bo matka ma coś do załatwienia, albo coś jej wypadło to jest stalking???

Gość gość
gość dziś Tylko dlaczego utrudniacie kontakt z dziećmi. Dla kogo to kara?chyba dla dzieci.. xxx a to ciekawe! wg was utrudniamy kontakt, ale jak chcemy kontaktu to od razu stalking

Gość gość
bardzo dobry temat, popieram chociaz sama nie mam dzieci tez bym tak robila!! kobieta ma zycie zmarnowane, jest uziemiona, roztyla a u faceta nic sie nie zmienia..wyglada jak wygladal.. czasu ma tyle ile wczesniej i potem jeszcze pretensje o utrudniony kontakt z dzieckiem... nie ma to jak byc wekendowym tatusiem od samych przyjemnosci...a najwiekszy trud, klotnie mamusia o to potem ona jest ta zla w oczach dzieci..