Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak utrudnic zycie wolnemu zaglowi ktory porzucil kobiete z dzieckiem

Polecane posty

Gość gość
prostackie z tym utrudnianiem komuś życia, żyjesz, więc daj żyć innym, ale fakt, dzieci szkoda, i jakby taki facet był ze mną, kazałabym mu natychmiast zająć się dzieckiem/dziećmi, bo to, że z żoną mu nie wyszło lub coś zgasło na zawsze, nie znaczy, że facet ma porzucić dzieci, własne dzieci przecież :/ A jeśli nie będzie chciał, lub okaże się faktycznie skur|wys|ynem, to takiego też sama bym pogoniła :)

Gość gość
Ja mam dwoje dzieci i roztyta nie jestem. Co ty za głupoty piszesz. Dziecko to nie kara,trzeba było nie mieć. Posiadanie dziecka to nie jest obowiązek.

Gość gość
u mnie też tak jest kontakt ma być wtedy, kiedy jaśnie panu pasuje jak nie chcę dać dziecka, bo zadzwonił znienacka a my mamy plany - to zaraz jest awantura, że utrudniam kontakt

Gość gość
i jakby taki facet był ze mną, kazałabym mu natychmiast zająć się dzieckiem/dziećmi, bo to, że z żoną mu nie wyszło lub coś zgasło na zawsze, nie znaczy, że facet ma porzucić dzieci, własne dzieci przecież :/ xxx ha ha ha ha ha ha już to widzę! kolejna mocna w teorii -

Gość gość
Jaki stalking ? Jakie utrudnianie kontraktu ? Marks dzwoni, zeby wzial na weekend, to nekanie? Hahaha! I jakie utrudnianie? Przeciez sama chce mu dac dzieci na weekend, ale jasniepan ma w planach impreske lub panienki a dziecko na w doopie! Zdecydyjcie sie faceci, Bo ani skladu ani ladu w tym co piszecie I sami sobie zaprzeczacie. Co do wrabiania w dziecko.......bylo wsadzac kazdej chetnej? To teraz cierp I Bierz sie za odpowiedzialnosc, a nie wyzywaj I zawalaj swojego k******a na kobiete!!!!

Gość gość
gość dziś zdziwiłbyś się :) ale mnie nie znasz, więc proszę nie zakładać z góry, tylko dlatego, że jestem kobietą....

Gość gość
Kto sie roztyl, ten sie roztyl :p

Gość gość
Jestem za uprzykrzaniem zycia tatuskom, ktorzy Zwingli zagle :)

Gość gość
Nekac, nekac nekac!

Gość gość
Jestem za a nawet przeciw :)

Gość gość
A według mnie to bez sensu. W ten sposób tylko pokazujecie takiego palantowi jaki jest dla was ważny i to go dowartościowuje. Ja jestem zwolenniczką innego modelu życia: w ogóle nie dać sobie zrobić dziecka. Wtedy nie zostaniecie samotnymi matkami. No chyba że jakaś marzy o dziecku, ja nigdy nie chciałam mieć dziecka i tak mi zostało, a nie jestem już najmłodsza.

Gość gość
Ale wy jestescie nienormalni jak czytam to ..wiekszosc tych tatusiow co zostawiaja to jie pytaja sie jak sie czujesz nie dzwonia nie pisza maja gdzies czy laska ma kase zeby do lekarza dojechać czy ma czym . , czy ma na witaminy i leki jak sa potrzebne a po porodzie nagle chca byc takimi tatusiami wiem cos o tym .mnie zostawil narzeczony chuj . Jak mialam prave zmienic i nie zdazylam zaszlam w ciaze szpital podtrzymanie . Ciazy itp kopnal mnie w d**e w10 tyg . I ma ggdzieś jak sie czuje czy nie potrzebuje czegos ..a szczerze potrzebuje i kasy i wsparcia ale on ma juz kogos innego ..ja jestem w 17 tc gdyby nie rodzina zostalabym na lodzie na zime . Z zagrozona ciaza brzuchem i bez pracy . Ale co go to on tylko zaplodnil mial sie opiekowac pomagac chcial dziecka a z dnia na dzien odszedl ..taka jest wiekszasc tych tatuskow i to coraz czesciej . Chcialam sie zabic, chcialam zrobic sobie krzywde xeby czul ze to jego wwina zalamalam sie ale po kilku dniach pomyslalam po co ? Na co mi to nie chcial rodziny ktora założyć chcial ze mna niech zaklada z kim innym i jak ja straci zobaczy co ja przeżył am jak sie nacierpialam .

Gość gość
ale sama jesteś sobie winna, nie był twoim mężem, chciał dziecka, więc ty się dałaś zapłodnić bo on chciał... bogata nie jesteś, pracy dobrej nie masz, więc do kogo pretensje? Facet mowi, że chce dziecko a ta zaraz nogi rozklada, zero pomyslunku...

Gość gość
Do gosc 21:57.........Tylko nie badz glupia I nie wpisuj go w akt urodzenia, bo bedzie sie potem domagal praw lub chcial decydowac o dziecku lub mieszac.....moze tez kiedys probowac odebrac. Wpisz ojciec nieznany I oczywiscie niech dziecko ma twoje nazwisko. I nie daj sie przeblagac, jak moze mu sie odmieni. To bedzie najwieksza kara. Oczywiscie nie zapomnij dziecku powiedziec o tym jak tatus sie zwinal, tak zeby go znienawidzilo. Zycze powodzenia I nowej, szczerej milosci :) Niech moc bedzie z Toba :)

Gość gość
Jestem singielka ale gdyby doszlo do takiej sytuacji, juz ja bym sie postarala, zeby zajac sie swoim potomstwem.....hahaha Jestem za nekac!

Gość gość
popieram autorkę w 10000000% !

Gość gość
Moja byla tez tak probowala. Do czasu az z odpowiednim transparentem nie odwiedzilem jej rejonow i sasiadow. Do dzis o niej gadaja a ta nadal sie przejmuje i twierdzi,ze zepsulem jej zycie:-D Kazdy kij ma dwa konce:-P

Gość gość
Zeby dziecko go z nienawidzilo???co to za idiotka napisała. Może jednak sprawi się jako ojciec,Dlaczego dziecko ma być ukarane za jego błędy???? Bo najbardziej będzie cierpieć dziecko.,,

Gość gość
Dla mnie to bez sensu, jestem po rozwodzie i żyję swoim życiem i nie zamierzam nikomu utrudniać życia, ale jest ono utrudniane mi przez byłego. To ja się wniosłam pozew a on się teraz mści mając już drugą żonę, utrudnia mi i szkodzi zakłąda sprawy różne robi ze mnie wariatkę alkoholiczkę ćpunkę i kurwę ( bo sobie kogoś znalazłam) Ale dla mnie to jest śmieszne i żałosne na prawdę i powiem wam, że z mojej strony on jest po prostu pierdolnięty i wy tak samo wyglądacie w oczach waszych byłych i nie tylko, bo to widać kto zachowuje się normalnie, komu zależy na relacjach dla dobra dzieci a kto robi na złość. Jesteście maluczkimi człowieczkami bez godności jeśli się tak zachowujecie, pokazujecie jak bardzo was to dotknęło, w oczach tych partnerek nowych jesteście żałosne takie babska które muszą swoje macki wszędzie wyciągać. Nawet nie wiecie ile spokoju i szczęścia byście zaznały gdybyście sobie po prostu odpuściły. Bo tak na prawdę ta cała zemsta i frustracja zjada was od środka a on i reszta pukają się tylko w czoło.

Gość gość
Ale co w tym dziwnego ze porzucona kobieta chce zeby ojciec bral WLASNE dziecko do siebie I zajmowal sie nim???? Zrobil, to niech sie zajmuje, a nie udaje kawalera bez zobowiazan. Ciekawe jak zniesie to jego nowa dupa? Taka samotna matka ma przerabane, zeby gdziekolwiek wyjsc, znalezc prace bo dziecko, poznac kogokolwiek, a taki wolny zagiel- tatus ma miec wolnosc I swobode? Przeciez to tez jego dziecko wiec ja tu nie widze nekania, to jego z****** OBOWIAZEK zajmowac sie swoim dzieckiem!!! A to ze nowej d***e I jemu to nie na reke, to mogl myslec glowa a nie ku/ta/sem

Gość gość
gość dziś Ale co w tym dziwnego ze porzucona kobieta chce zeby ojciec bral WLASNE dziecko do siebie I zajmowal sie nim???? Zrobil, to niech sie zajmuje, a nie udaje kawalera bez zobowiazan. Ciekawe jak zniesie to jego nowa d**a? Taka samotna matka ma przerabane, zeby gdziekolwiek wyjsc, znalezc prace bo dziecko, poznac kogokolwiek, a taki wolny zagiel- tatus ma miec wolnosc I swobode? Przeciez to tez jego dziecko wiec ja tu nie widze nekania, to jego z****** OBOWIAZEK zajmowac sie swoim dzieckiem!!! A to ze nowej d***e I jemu to nie na reke, to mogl myslec glowa a nie ku/ta/sem XX' Nie ma nic złego jesli kopbieta chce żeby ojciec brałd siebie, żeby uczestniczył w wychowaniu i żeby łożył na nie dokładał się do utrzymania, to jest normalne i naturalne. Ale jak czytam niektóre tutaj wypowiedzi to niektórym chodzi tylko o robienie na złość, jak tuy jedna żeby dziecko znienawidziło, no to o co chodzi. Albo robienie na złość zamiast się po prostu po ludzku dogadać dla tego dziecka, ustalić wszystko. A w ogóle co to ma być żeby być taką nachalną i z d**erelami dzwonić tylko po to żeby nowa partnerka nie wytrzymała? Tak napisała autorka, więc o co tutaj wam kobiety chodzi? Ja mam dwoje dzieci i próbuję sobie ułożyć życie z kimś innym i nie chce mi się nawet tracić energii na jakieś złośliwości. Chciałabym się po prostu dogadać, on chętnie zabiera dzieci, ale muszę kombinować i ukrywać swoje plany bo zrobi na złość :) Dziecinada