Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zielona wyspa 2014

Minionej doby 5 osób zmarło z wychłodzenia

Polecane posty

Gość Zielona wyspa 2014

Dwie osoby zmarły na Dolnym Śląsku - to kobieta i mężczyzna, którzy zamarzli w przyczepie kempingowej. Kolejną ofiarą jest 19-latek z pomorskiego. W Warszawie z wychłodzenia zmarł 41-letni mężczyzna. Piątą ofiarą jest 55-latek z zachodniopomorskiego.

Gość gość
Wystarczyłoby iść do schroniska. No ale tam trzeba być trzeźwym...

Gość gość
no cóż, jak sobie pościelisz, tak się wyśpisz

Gość gość
będzie trochę czyściej i ladniej na ulicach. problem biedy w Polsce moglby rozwiazac dlugotrwaly silny mroz

Gość gość
będzie trochę czyściej i ladniej na ulicach. problem biedy w Polsce moglby rozwiazac dlugotrwaly silny mroz xxx życzę ci żebyś został kiedyś bezdomny

Gość gość
będzie trochę czyściej i ladniej na ulicach. problem biedy w Polsce moglby rozwiazac dlugotrwaly silny mroz x SKISŁAM XD

Gość gość
No cóż..., szmaciarzy, półgłówków i i wszelkiego rodzaju odpadu genetycznego nie brakuje w społeczeństwie.To do tego z 13.32.

Gość gość
jeżeli ktoś świadomie rezygnuje z ciepłego posiłku i noclegu na rzecz picia alkoholu to mi nie szkoda. szkoda tylko tych którzy muszą takich ratować lub sprzątać. jestem za tym by pomagac bezdomnych, bo los jest różny. ale pijaki niech marzną.

jeżeli ktoś świadomie rezygnuje z ciepłego posiłku i noclegu na rzecz picia alkoholu to mi nie szkoda. xxx Uwierz że są tacy którzy chętnie przespaliby się w cieple i zjedli talerz gorącej zupy ale MUSZĄ pić . Dla nich nie ma miejsca w noclegowni , przynajmniej dopóki nie podejmą leczenia . Z drugiej strony jaką motywację do wyjścia z alkoholizmu ma bezdomny . A ludzi zawsze szkoda .

Gość gość
przestepca to wartościowy człowiek cos ma , a taki bezdomny nic nie wart bezwartościowy śmieć

Gość gość
skoro nie chcą się leczyć z alkoholizmu, to ich wybór. Albo wykopyrtną z przepicia, albo zamarzną. Ich wybór jak sie wykończą. Wcale mi ich nie żal

nie osób, tylko pijaków skoro wolą wódę od ciepłego kąta, to niech zamarzają, ich wybór wcale mi ich nie szkoda