Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ja mu weszłam do łazienki a on siedział! siedział! i sikał, masakra

Polecane posty

Gość gość

facet siedział i sikał jestem wstrząśnięta :o nie wiem co o nim myśleć

Gość gość
u dziadów to normalne że sikają albo do zlewu albo do wanny/prysznica

Gość gość
O matko straszne jak ty to przezyjesz. Rzuc go w p**du i jeszcze narob mu kolo tylka.

Gość gość
może robił kupe i zachciało mu się sikac to co miał wstać?

Gość gość
charczał z dupska rzadka kupa az rozpryskiwal na sufit w lazience

Gość gość
rozumiem cie-ja tez kiedys szok przezylam jak zobaczylam mego kolesia jak siezial i lal jakie to pedalskie i jego wyraz twarzy koszmar!!!!!!!!!!! totakie nie meskie

Gość gość
to nie myśl, widac, że myslenie ci z trudem przychodzi. inaczej bedziesz spiewała, gdy facet będzie stał, STAŁ I SIKAŁ, a Ty bedziesz zmywała z kafelek na podłodze i z kafelek na scianie rozbryzgany, smierdzący , meski mocz kilka razy dziennie...

Gość gość
Znam facetów którzy siedzą podczas siusiania. Co w tym złego?

Gość gość
on naprawdę siedział! i tylko sikał! Jestem zdesperowana :o

Gość gość
dla autorki tematu to taaaakie niemęskie... widac że woli by cała łazienka smierdziała meskim moczem, rozbryzgującym sie podczas lania z wysoka wszędzie dookoła ubikacji.... albo woli latac ze sciera i zmywać odchody. by nie smierdziało

Gość gość
Niektóre kobiety, żeby mieć mniej sprzątania w łazience każą swoim facetom siadać na sedesie. Dla mnie to jakaś pomyłka. Bo np jakbym ja była facetem i zobaczyła jak moja kobieta sika na stojąco to też bym się zniesmaczyła Fe

Gość gość
hahahaha z malej kupci wielki temat:))))

Gość gość
a w łeb sie p... lnij... meskie jest sikanie dookoła, pierdzenie i lanie baby po mordzie, najwidoczniej, dla " paniusi".. żenujace myslenie

Gość gość
O czym wy w ogóle mówicie? Ja jestem facetem i jakoś nigdy nie obdoiłem deski klozetowej, nie mówiąc już o podłodze i jak to piszecie rozbryzgu na ścianie. Trzeba chyba jakimś debilem totalnym być żeby sikawką odpjerdalac na lewo i prawo zeby wszystko obryzgać. Ja normalnie leje prosto do dziury i nic upyerdolone nie jest

Gość gość
na szczęście moja kobieta sika spod pachy

Gość gość
To zależy czy facet jest leniem czy nie. Jak jest leniem i brudasem to leje na boki, a jak szanuje innych domowników to leje do celu. Ja często proponuję mojemu chłopakowi że pójdę z nim do wc.

Gość gość
Ja mieszkam sam w kawalerce, więc sikam prosto do celu, bo sam musze wszsytko sprzątać, ale jakbym mieszkał z laską to bym lał na boki

Gość gość
I pomagam mu podczas tego procesu.

Gość gość
Ale co w tym złego? Wytłumaczy mi ktoś? Warunkujecie czyjąś męskość po tym, w jaki sposób siusia? Nigdy, przenigdy nie słyszałam nic bardziej płytkiego. To jest bardziej płytkie od lasek, które narzekają na pierścionek zaręczynowy za "tylko 500zł". Po to wymyślono sedes, żeby na nim siadać chyba, żeby było w miarę wygodnie podczas załatwiania się. I nie - nigdy nie kazałam mojemu mężowi siusiać na siedząco. Nie uważam, żeby to była moja sprawa, w jaki sposób on oddaje mocz.

Gość gość
A w jakim celu chcesz z nim iść do wc? A fe... ty koprofilu jeden :D

Gość gość
Są jednak pewne kanony zachowania. Tak samo jak nikt nie sika stojąc na rękach tak samo facet nie sika siedząc.

Gość gość
"A w jakim celu chcesz z nim iść do wc?" Pomagam mu się wysikać

Gość gość
Żeby chłopak w prawidłowy sposób to robił i zapamiętał sobie żeby w centralną część sedesu celować.

Gość gość
facet jak sika na stojaco, to zawsze drobne kropelki moczu się rozpryskują. Od razu tego nie widać, ale po kilku dniach są na kaflach, desce itp. Jak facet ma 190 cm wzrostu, a muszla na wysokości 40 cm, to spora odległość jest. A wiecie, że mężczyźni sikający na siedząco nie mają później takich problemów z przerostem prostaty? Mój mąż w domu też sika na siedząco. A jak teść był u nas kilka dni, to myślałam, że się pozygam sprzątając łazienkę :/

Gość gość
Nigdy ci się autorko nie zdarzyło, że chcialo ci się coś grubszego a okazało się to tylko taki dziwny bąk? Może on miał coś podobnego. Mój mąż sika na stojąco, ale jak musi to drugie to sika na siedzaco.

Gość gość
14:39 może coś w tym jest. Faktycznie siedząc trzeba napiac kilka mięśni. Po porodach, a później i po operacji w okolicy pęcherza sikalam na stojąco, bo na siedzaco rany bardziej bolały.

Gość gość2529
"A w jakim celu chcesz z nim iść do wc?" Pomagam mu się wysikać " Najlepszy sposób na "wykastrowanie" faceta. Następnym razem zawiąż mu sznurowadła 🖐️

Gość gość
Nie rozumiesz idei. On to lubi osobo powyżej

Gość gość
i tak powinno być. a nie jak obszczymur na stojąco

Gość gość
Choć jeden z wyobraźnią. A jak facet chce lać na stojąco to niech po sobie lazienkę sprząta, bo ja tych rozbryzgów wycierać nie zamierzam. Każdy kto zna choć trochę fizykę - wie o czym piszę.