Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ile czasu się powinno smażyć kotlety? Moja mama chyba nie umie gotować

Polecane posty

Gość gość

No bo jak to możliwe, żeby kotlety mielone smażyć na większym ogniu 40 min albo pierś z kurczaka GODZINĘ? i to na wcale nie takim dobrym oleju.. teraz już wiem, dlaczego w dzieciństwie zawsze wybrzydzalam na mięso.. jak je robię sama krócej, to nie mam żadnego problemu, żeby zjeść całość. Wielokrotnie jej zwracałam uwagę, że nadmierne smażenie jest niezdrowe (i to na takim oleju!) ale ona w ogóle nie zwraca na to uwagi i dalej przesmaża.. a potem pierś z kurczaka smakuje ohydnie etc

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
haha, ja smaze kurczaka 10 min :D

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
schabowe się smazy ok 1.5 godziny

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Ja nie smażę. Gotuję na parze.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
ja kurczaka 10 min smaze,mielone jakies 12 min,nie wierze ze twoja matka tyle smazy,spaliłyby sie przeciez

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
No właśnie, niemożliwe - spaliłoby sie

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Ale na 100 proc dłużej niż 10-15 min i nic się nie pali, gaz jak sie okazuje daje jednak mniejszy a dopiero potem większy

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×